sobota 16. března 2013

Psaníčko a pouzdro na mobil ASOS

Krásné sobotní ráno =)

Venku máme opravdu parádní kombinaci.. Svítí nám sluníčko, ale zároveň okolí zdobí vrstva sněhu.. To bude nejspíš znamenat, že tam bude zase mrznout jak když praští.. Já si ale díky slunci náladu zkazit jen tak nenechám =) Takže to nedopusťte ani vy.

Chystám se do Německa do Elbe Parku, respektive se jedeme podívat především do IKEY, ale při té příležitosti prolezeme i nákupní centrum. Rozhodla jsem se, že bych chtěla vytapetovat nově pokoj a učinit v něm pár úprav, takže se dnes jedu podívat po nějakých věcičkách a koupit již vyhlédnutou věc (poličku).

Vyrazíme až někdy po obědě a do té doby bych měla zvládnout celkem dost věcí do školy, které mě čekají a neminou příští týden. Již následující středu mě čeká první předtermínový test, takže mám co dělat. Jedná se o ekonomii a ta mi zrovna do hlavy sama od sebe neleze. Takže uvidíme, kolik mozkových buněk se mi podaří přemluvit, že si to mají zapamatovat a udržet. Navíc si musím připravit nějaké povídání na hodinu anglické konverzace na téma lidská práva.. Tak snad to dobře dopadne.

V dnešním článku, ve kterém jsem se už zase pěkně rozkecala, bych vám ráda představila psaníčko a pouzdro na telefon z Asosu.


Už znáte mé úlovky z první várky a to dvoje lodičky a psaníčko. Jelikož jsem propadla psaníčkům a letos bych je chtěla co nejvíce unosit a kombinovat s nejrůznějšími outfity, rozhodla jsem se pořídit si ještě jedno. Tentokrát v modré barvě se zlatými detaily. Nebyla tomu náhoda, že mu výběr padl na toto psaníčko, nýbrž se naprosto dokonale hodí k mým novým botkám.
Jelikož měli slevy na různá pouzdra na telefony, neodolala jsem modrému pouzdýrku se zlatými cvočky... Mám chuť všechno ocvočkovat =D Jsem z tohoto stylu / módy naprosto odvařená a těším se, až si "vytuním" své kousky. Mimochodem se můžete těšit na různé diy projekty.



Vše přišlo zase perfektně zabalené. Kartonová krabice byla opět pomačkaná a byly zřetelné stopy po pokusu dostání se do krabice... Nechápu drzost lidí na poště, ale že já se ještě vůbec divím.
V bílé krabici, která se nalézá pod pouzdrem na telefon je můj nový stojan na náušnice =) Brzy se vám ho chystám také představit.


Důkaz namísto slibů, že se psaníčko opravdu hodí ke stejnobarevným lodičkám. Mám z té kombinace opravdu radost, naprosto jsem propadla královské modré.



Do Německa krom okukování věciček do bytu v IKEE nejedu pro nic konkrétního. Bude-li něco zajímavého, pokusím se to nafotit a poté se o to podělit s vámi. Předpokládám, že jarními kolekcemi a barvičkami už to bude hýřit všude kolem.

Jaké jsou vaše plány na sobotní den?
Je u vás také tak krásně (svítí sluníčko) a přitom ten dojem jara kazí pokrývka sněhu?

kkiss =*

24 komentářů:

  1. No nádhera až oči přechází :) Modrou mám ráda, takže si mi beruško tímto postem udělala velikou radost :) Těším se, až na tobě věcičky uvidíme ;) Ať seženeš vše co potřebuješ ;) my dnes jedeme pro letní pneumatiky :D takže to je má dnešní náplň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take jsem si zamilovala tuto barvicku koci :-* jsem rada, ze jsme te potesila :) urco casem vse predstavim i na sobe, pocasi snad bude prat lepsim fotkam, nez jen doma :))

      Vymazat
  2. To je nááádhera :-)) ta modrá je fakt úžasná...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. ach to je krása!:)) ako v raji:) takú modrú v kombinácii so zlatou mám veľmi rada:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) take jsem si zamilovala tuto kombinaci :) zlata a stribrna a barvy, to je proste moje :)

      Vymazat
  4. Psaníčko mám to samé, ale v růžovozlaté :* To tvoje modré je úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem k tobe na nej a slintam i z toho tveho :-*

      Vymazat
  5. to pouzdro na mobil je krásné :) modrou barvu mám ráda a to moje pouzdro na mobil je ve fázi rozkladu, takže by se mi hodilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rozhodne doporuji se po nich mrknout :) nemohu si ho vynachvalit a navic i pekne vypada :)

      Vymazat
  6. Jéé :) podobné jsem si koupila minulý týden, jen černé :) a takové modré tam měli taky a já přemýšlím, že si pro něj ještě zajdu, protože je to fakt krásná barva :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? No super :) urco se neztrati, jsou to vdecne barvy a vypadaji skvele :)

      Vymazat
  7. to pouzdro na telefon je skvělé :) a ty botičky jsou taky úžasné :) už by to jen chtělo teplo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne i to je me zatim nesplnene prani :) a dekuji

      Vymazat
  8. To psaníčko je překrásný! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rada Tvuj blog navstivim, je dulezite predchazet anorexii a podporovat lidi, kteri s ni bojuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné kousky, těsím se na outfit :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*