středa 31. července 2013

Neonové léto - outfit, líčení, nehty

Posledních pár příspěvků se nese v duchu outfitů a nebude tomu jinak ani dnes.
Pevně doufám a věřím, že toho ještě nemáte dost a abychom to dnes trošku obohatili, připravila jsem si pro vás mimo outfit také líčení a v neposlední řadě nehty.

Mnozí z vás, já mezi nimi, propadli letošní rok neonovým barvám, které už měly svůj "předstart" v minulém roce. Samosebou není člověk ten, co zavděčil by se lidem všem, tím mám na mysli, že neonky nejsou šálkem kávy každé z vás a tak chápu, že ne všem tímto souhrnem udělám radost. Možná to pro vás ale bude aspoň změna a rády se podíváte na něco, co sami nenosíte.

V minulém týdnu jsem chtěla udělat radost své mamuše a vydala se do města. Narazila jsem na parádní sukni, u které jsem však neodhadla velikost a tak jsem ji za dva dny nesla společně s ní na výměnu. Bohužel velikost byla univerzální a tak jsme hledaly jiný kousek, který by ji nahradil. Nepoštěstilo se a tak jsem si odnesla nový kousek do skříně já. Světe div se, jedná se o bezrukávový top neonově žluté barvy z vzdušné látky na propínání v přední části s límečkem. Naprosto mě uchvátil, odstínů bylo na výběr hned několik neneonových, ale já cíleně sáhla zrovna po této. Již další perný letní den jsem ho oblékla na kávu se svou přátelkyní, ale také na schůzku.


Ačkoli by se mohlo zdát, že takto výrazná barva nezaslouží výrazné doplňky, přesvědčila jsem se o opaku ve chvíli, kdy jsem si zkoušela hrát s barvičkami. Tenhle úžasný topík lze pomocí pár doplňků jinčí barvy proměnit v naprosto jiný a to se mi líbí. Dnes vám ho předvedu v kombinaci s královskou modrou, které jsem nedávno absolutně propadla. Abych outfit nepřekombinovala, zvolila jsem v této barvě nové semišové botky (z Německa) na velice stabilním podpatku, jsou super pohodlné a oblékám je teď jak nejčastěji mohu a k tomu jsem si vzala své psaníčko v královské modré se zlatým kováním (Asos) , které se mi skvěle doplňovalo s topem, který má zlaté knoflíčky.


K tomu všemu jsem zvolila neonově žluté náušničky z letních, slevových úlovků a bílé kraťasy C&A. Pomocníky proti mhouření očí mi byly brýle z Lindexu. A dílo bylo dokonáno ;)


 

Protože jak už jsem psala výše, neonu jsem letos propadla, začala jsem se pídit, jak bych ho mohla ještě přivést k dokonalosti.. Nějaký ten prvek líčení a na nehty by bylo třeba, pomyslela jsem si.
Netrvalo dlouho a já si vzpomněla na svůj úlovek z první objednávky od MUA. Ano, s odcházejícím mega boomem jsem málem zapomněla na své glittrové linky, které jsem si pořizovala ve dvou odstínech, jedním z nichž byly právě žlutě neonové. Přiznám se, že jsem doposud pořádně nevěděla, jak se jimi nalíčit, aby byly vidět. Nanášela jsem je vždy rovnou na víčko bez barevného podkladu. Až mě jednoho dne napadlo udělat černou linku a na tu je teprve nanést. To bylo přesně to, co potřebovaly!!!
Posuďte sami:







Jako doplněk v obličeji a součást líčení by to bylo vše, ale stále mi něco chybělo, abych byla úplně spokojená s celkovým neonovým tuněním. Nehty! 
To pravé ořechové jsem se snažila vytvořit postupným lakováním a přidáváním barev a toto z toho vzniklo:



Tímto článek plný neonu nejen v oblečení končí a já se vás ptám:
Co vy a neon? Ano X Ne ?
Pokud ano, jaký odstín v neonu je vám nejbližší?

kkiss

pondělí 29. července 2013

Přelud v růžovém

Fotky, které dnes uvidíte, jsem pořídila během sobotního dne, kdy jsem si  v parném počasí jela lehnout k bazénu na slunce na zahrádku za starouškama (tak říkám slangově babičce s dědou).

Po mém dlouhém pátrání po nějaké té brigádě se konečně zadařilo a já ve čtvrtek dostala typ od svého kamaráda, takže jsem nelenila a ozvala se příslušné osobě. Netrvalo dlouho a přišel pozitivní závěr s tím, že v pátek nastupuji. Byla jsem šťastná jako blecha, protože letos jsem hledání brigády nějak podcenila a po návratu z Chorvatska nemohla nic najít. Přijde mi to rok od roku jako daleko tvrdší a těžší oříšek, ale přeci jen se nesmí házet flinta do žita. Kdo věří, hledá.. tak ten najde.

Dnes uvidíte mé nové nenonové krásky, které jsem představovala v článku o letních nákupech neonů a také se seznámíte s mým dalším úlovkem z Chorvatska a to kabelkou.

Na hlavu jsem si ještě nasadila klobouk F&F, na nožky obula jednoduché sandálky se střasem, pořízené také před nějakým časem v Chorvatsku, na oči nasadila RayBany a mohlo se vyrazit.

Nasála jsem tedy v sobotu síly na další večer a čekala mě docela kmitací šichta (brigádničím v jednom teplickém podniku - něco na způsob kavárny).

Přejděme k fotkám, snad se budou nové úlovky líbit.







Všem nádherný první den v týdnu =*

kkis

sobota 27. července 2013

Bláznivá záře

Jelikož jsem vložila včera na instagram tuto outfitovou koláž a měla celkem velký počet liků, usoudila jsem, že bych mohla udělat článek v tomto outfitu. I když nutno podotknout, že šaty, které hrají hlavní roli, jsem chtěla představit až o něco později... Nu což..

Šaty jsem si pořídila letos v Chorvatsku, je to tedy jeden z úlovků. Pomalu a jistě začínáme tedy odhalovat, co se skrývalo v nákupních taškách.
Minulý rok jsem si kupovala pestrobarevné šaty velice podobného střihu, které mě naprosto uchvátily a okouzlily, letos to nebylo tak snadné. Šaty, které se mi natolik líbily, jakoby vymizely z povrchu chorvatského a já jsem hledala a hledala.. a stále nenacházela. Až už jsem byla úplně smířená s tím, že si letos žádný parádní šatový úlovek domů neodvezu, narazila jsem na tyto krásky.
Původně jsem si je zkoušela v neonově růžové, ale byly zatrhnuté a poté jsem zahlédla žlutý neon. Chvíli jsem váhala, ale má mamuša mě ujistila, že to bude aspoň změna a že růžové už mám v šatníku celkem dost. Usoudila jsem, že měla pravdu a vzala si tyto. Jsem z nich nadšená a své koupě nelituji.

Protože to byl den, který se nesl v duchu kávičkování a courání po městě s mou blonďatou polovičkou, musela jsem zvolit pohodlné boty. Ačkoli by byly ideální nějaké nizoučké na capkání, tyto šaty si dle mého názoru zaslouží spíše podpatky a tak jsem se rozhodla provětrat boty, které jsem na sobě neměla tak sto let =D Tomu jsem ale udělala přítrž a obula je. Jsou z Deichmannu a tehdá je měli snad ve dvou dalších odstínech.
Abych "barevný skandál" ještě více vybičovala, rozhodla jsem se pro kabelku z Orsay, která na některých fotkách vypadá, že se k botám odstínem absolutně nehodí - to bych chtěla trošku uvést na pravou míru, jelikož fotky jsou focené telefonem, který sežral barvičky a vypadají tak velmi rozdílně a celkem mi udělal i jakousi svatozář - takže sečteno podtrženo, berte to v potaz a omluvte to, ne vždy mám sebou foťák. Ale lepší snad něco, než-li nic ;) Co myslíte =))
Na krku a v uších mám poté set z Claires, který jsem si kupovala již před pár lety ve výprodejích a dlouhou dobu můj krk a lalůčky nezdobil, až nyní =)






Všem krásný prozářený den =*

čtvrtek 25. července 2013

Letní nákupy - neonky

Léto je v plném proudu a spolu s ním přicházejí v jeho průběhu také letní slevy.

Nevím jak vy, ale já jim rok co rok nedokáži odolat a vyloženě se těším, až začnou ceny padat o polovinu a více k dolním hranicím.
Letos před létem jsem se držela zkrátka, abych udržela nějakou tu korunu a mohla se rozšoupnout při případných slevách, které mě nezklamaly ani letos a dorazily v celé své kráse.
Neměla jsem nic, co bych vyloženě chtěla a čekala na snížení určité ceny. Jak to tak bývá, i když "nic nepotřebujete", jakmile ceny padnou dolu, neumíte si u některých věcí pomoci. Máte to také tak, nebo jsem divná jen já sama? =D

Nejraději mám slevy, které jsou opravdu výrazné oproti hodnotě původní a tím víc mi dokáží udělat radost nákupy doslova za hubičku. Německé nákupy - respektive slevy - už mám za sebou a článek s úlovky budu nejspíš prezentovat dle jednotlivých "barevných sekcí" - ano, pořizovala jsem nečekaně věci v podobných odstínech a ladila různé outfitové úlovky do jakýchsi "barevných koutků", takže se ještě rozhodnu, jakým způsobem tyto úlovky budou představeny.

Dnes bych ale ráda představila věci, které jsem sehnala převážně tady u nás - až na jednu drobnost - kterou jsem ale musela zařadit kvůli jejímu barevném provedení. Uvidíte totiž dnes úlovky neonových odstínů...
Letos se s nimi roztrhl pytel, již minulý rok byl jakýsi předstart tohoto výrazného trendu a konečně toto léto jsme se mohli radovat ze stojanů plných zářících, řvavých barviček.
Jelikož jsem dost crazy a barvičky zkrátka miluji, ani mně se tento trend nedokázal vyhnout.

Ani nevím, jakým úlovkem mám začít, každopádně v pondělí tohoto týdne jsme se rozhodly s mou krásnou blondýnkou vyrazit do města jen omrknout, copak kde mají pěkného.. Omrknout... Už je vám asi jasné, nebo aspoň tušíte, jak to dopadlo..
Jelikož při pondělku dostává většina našich krámečků zboží, všude bylo celkem dost lidí a to jsme vyrazily ještě před polednem. Hned náš první oblíbený krámek překvapil návalem zboží a pěknými kousky. První z věcí, kterou jsem si pořídila byly neonové šaty až na zem, které vlastní má blondýnka v krémově bílém odstínu. Bála jsem se, že v nich budu jako v pytli, ale natolik mě na těle očarovaly, že jsem si je odnesla k pokladně. Na výběr byly hned v několika odstínech - neonových - a to v růžové, žluté, zelené a pak tmavé modré - schválně, jestli už tušíte, které jsem si odnesla já.
Abych případné dumání odlehčila, prozradím, že v Chorvatsku jsem si letos koupila šatečky velice podobného vzhledu, ale ne celodlouhé po všech délkách, nýbrž vykrojené u kolen s o něco kratším zadním "závojíčkem"...
Dalším úlovkem ze stejného krámku byla také neonově růžová sportovní podprsenka, která se mi bude skvěle hodit pod volná tílka na běh - tu zde ale dnes neuvidíte, jelikož mi přišlo zbytečné ji fotit a prezentovat.
Dále jsme se odebraly do drogerií, přičemž jsem si vzpomněla, jak mi mamuša, která byla v minulém týdnu ve městě beze mě, říkala o neonových plavečkách za výlohou, které obdivoval mladý pár a přítel slečny ji doslova přemlouval a prosil, aby si ony plavky koupila. Slečna na to ale rezignovala se slovy, že to není její velikost a nebyly by jí...
Než jsme přešly práh krámu, dopověděla jsem tuto story své blondýnce a sunula si to ke stojánkům s plavkami - za výlohou se žádné plavky odpovídajícího popisu nenacházely.
V mžiku jsem uslyšela obdivný povzdech mé přátelkyně a když jsem následovala její zrak, zjistila jsem, že to jsou ony. Plavky, o kterých mi mamuša říkala. Stává se nám, že někdy něco popíše a já si to vizualizuji ve svých představách úplně jinak, než-li tomu pak je v realitě. Tohle však naprosto předčilo veškerá má očekávání, byla jsem okouzlena. Velikost odpovídala a já zaplula zkoušet si neonový skvost... Padly jako ulité, takže to bylo jasné....

Poslední tři věci, které jsem zařadila do prezentování úlovků z letních nákupů do sekce neon jsem pořídila v Německu. Každopádně dvoje náušničky, které uvidíte pochází z německého C&A, takže u nás je určo mají - nebo měli - také. Nu a gumičky jsem sehnala v Metru.

Pokud jste vydrželi dočíst až sem, tak jste se mnou úspěšně nakoupili a teď se podíváme na úlovky na fotečkách (upozorňuji, že pořadí úlovků na fotkách je různorodé a nemusí tak odpovídat posloupnosti nakupování uvedené v článku).









Co vy a letní slevy?
Jak jste na tom?

kkiss

středa 24. července 2013

Pletený top

Poprvé jsem na sebe oblékla tílko, které jsem dostala od své blondýnky ke svým dvacátým narozeninám. Jelikož je slavím v září, jeho druhé polovině, teplo už většinou moc nebývá a tak nebyla správná příležitost ho obléci, až toto léto.

Tílko: dárek, Brýle: Lindex, Sukně: H&M, Boty: Colloseum-tuning-já, Kabelka: Carpisa, Náušničky: NoName






Přeji krásný den, drahouškové =*

kkiss

úterý 23. července 2013

Chorvatsko - den 4.

4. července 2013 

Tento den se nesl ve velice poklidném duchu.
Již ráno nás překvapily mraky, takže se trošičku ochladilo a počasí nám tak umožnilo odpočinout si od parných veder. Místo cachtání v moři jsme se s bratránkem rozhodli, že se projdeme po pláži a nacvakáme nějaké fotky a tak jsme fotili o sto šest.. (postupem času vám naše fotovýtvory, které stojí aspoň dle mě zato, odprezentuji ).


Po obědě jsme se rozhodli zajet se podívat do Splitu.
Jezdíváme tam každým rokem prolézt si stánečky, tržnici, krámečky, dát si pořádnou zmrzlinku a hlavně poleštit zlatý palec soše, díky které, my tomu alespoň věříme, se vracíme každý rok na „místo činu“.


Jako vždy po vydatném obídku nadešla siesta a ve tři se mohlo vyrazit směr Split.
Začalo také poprchávat, ale teplota se držela neustále ve vyšších hodnotách kolem 30.


Na místě jsme se rozutekli po stánečcích tržnice a já si umanula, že si letos nejprve všechny stánečky a krámečky prolezu a až poté se vrátím na případná místa pro určité věci.


Jak jsem si naplánovala, tak jsem také učinila.
Bylo to velice vydatné a dalo nám to patřičně zabrat, tím spíš, když jsme se pak „museli“ vracet… Ale stálo to zato, nějaké úlovky mám a tak vám je rozhodně představím v budoucnu =) Ať „nevystřílím“ všechny své náboje najednou.


Všude se snažím hodně fotit, abych vám atmosféru a věci co nejlépe přiblížila, tak snad se mi v tom v rámci možností daří. Někdy mi přijde, že fotky řeknou více namísto slov, tak snad to cítíte podobně, pokud ano, ale i třeba pokud ne, dejte mi to vědět dole v komentářích.
Btw: Ty milý anonyme ne ;))

Foto na závěr: Copak se asi skrývá v těch taškách =D

Večer jsem padla do postele jako zabitá, ani jsem si nepřečetla žádný „verš“ (jak s mamušou obvykle rády říkáme přečtení pár listů knihy) a byla jsem „tuhá“ =D


kkiss

pondělí 22. července 2013

Letní outfit k moři

Při pondělku zase jeden outfitový post, tentokrát ale z prosluněného Chorvatska.

Tyto šatičky jsem si objednala z Asosu a mám je už delší dobu, jen jsem vám je nepředstavila, protože nebyla vhodná příležitost, ale ta právě nadešla..
Zepředu vypadají možná ne tak zajímavě, ale ta jejich barva byla uchvacující a potom fakt, jak mají řešená záda. Jsem z nich prostě totálně paf a na dovču byly naprosto ideální, protože jsou velice lehké a vzdušné.


Tady už máme vidět řešení zad, které mě totálně odzbrojilo

Botičky Boohoo

Řešení zad v celé své kráse

Protože už mě přeci jen trošku znáte a víte, co mám ráda, jako účes jsem zvolila svůj oblíbený rybák, který jsem nechtěla mít úplně úhledný a tak jsem se snažila jednotlivé pramínky z něho co nejvíce roztahat, aby působil co nejvíce nedbale a toto je výsledek.

Zároveň můžete vidět doplňky: náhrdelník z Mister Lady a náušničky F&F

A protože mě uchvátila jejich voda Jana s Hello Kitty, dovolím si závěrem ještě dvě fotky s tou a tímto bych ráda zakončila po dlouhé době post z letních dnů u moře. Outfit, který jsem vám dnes představila, budu mít na sobě i v zítřejším článku se čtvrtým dnem mého pobytu v Chorvatsku s tím rozdílem, že budu mít jiné, pohodlnější botky vhodnější na ťapkání po městě.

 

kkiss

neděle 21. července 2013

Losos útočí

Neděle je tady a s ní končící víkend..

Nový set, konkrétně kabelku s peněženkou, ke kterým jsem pořídila ještě balerinky jste již viděli v "mrtvé podobě", ale ještě nebyla ta možnost představit celé trio (vlastně duo, jelikož peněženka nepůjde vidět) také v podobě živé.

Na tu chvíli, kdy si konečně obuji nové balerinky a k nim vezmu novou kabelu v jejíchž útrobách i novou peněženku jsem se nesmírně těšila, ale stále nebyla příležitost a ta správná chvíle... Až včera večer, když jsme vyrazili na nákup se mi mé přání splnilo a tak to máme tady =)
Zároveň s outfitem mohu představit svůj další nový úlovek. Tentokrát půjde o nové brýle, které byly skoro zadarmo z německého Collosea.



Brýle: Colloseum, náušnice: Chorvatsko, triko: Tally Weijl, šortky: C&A, baleriny: Colloseum, kabelka: Deichmann/Catwalk.





Tak co říkáte novému triu  v outfitu?
Krásný den,

kkiss

sobota 20. července 2013

Letní dny - random

Pěknou sobotu vám všem =)

Poslední dny se počasí daří a i přes menší výkyvy - co se mraků týče, tak máme tady u nás krásně. Léto si užívám plnými doušky a hlavně fotím a zvěčňuji si tak vzpomínky také v této podobě. Dnes povídání formou popisků k fotkám, užijte si je společně s vašimi letními dny =) =*

kkiss

Blondýnky si vyšly na plivátko a tak trošku u toho blbly ...

Dávala jsem si do nosu vatu, která byla větší než má hlava =D

Snažila jsem se chytit nějakou tu barvičku...

Hlídala jednu dospívající slečnu, se kterou jsem výletovala...

Také si dala do nosu pořádnou vatu

Nachodila jsem přes 7 km, za které jsem se takto odměnila...

Kromě debužírování také byla běhati s mou bruneťátskou parťačkou =*...

Vymýšlela novou image pro mé balerinky...

Dělala italský večer s tématickým pokrmem..

Byla na oslavě, kde se pilo ve velkém...

Užívala si spousty legrace..

Prožívala dilema při výběru bot ve slevách ...

Šmejdila jsem po dlouhé době v drogeriích...

Válela se u bazénku s mojí blondýnou =*

Dělala blbánky s jednou pinďulínou =*