čtvrtek 28. listopadu 2013

Kosmetické propadáky a zázraky od MS

Krásný čtvrtek vám přeji myšpulíni a myšpulinky =))

Včera jsem se předčasně vrátila z Prahy, nýbrž má přátelkyně a spolubydlící zároveň musela domů a mně se tam nechtělo být samotné.. Respektive ta vidina, že uvidím svou chlupatou kouli a strávím večer klábosením u vínka s mou mamušou byl silnější impuls než cokoliv jiného.
Zítra ráno jedu zase, odjíždí mi to v 8 a já doufám, že nedopadnu jako tehdá, kdy mi to ujelo a ještě jsem to málem odmarodila =D =/ Andělé, stůjte při mně.

Dnes to bude o kosmetice Miss Sporty.
Našla jsem si u ní totiž dvě věcičky, které mě velice nadchly, ale budu muset zároveň jednu kritizovat ...
Pojďme na to.. Abychom to měli od příjemného k tomu méně, začneme tím pro mě asi nej nej.

Rtěnka Miss Sporty - 058 Malaga


Úžasná barva, která mi připomíná kečup, anebo rajská jablíčka...
Je to červená s podtónem do oranžova, je strašně šťavnatá, nemusíte před její aplikací nanášet balzám, rty jsou po ní krásně vláčné, nezalézá do vrásek a navíc krásně ovocně/exoticky voní, jako jejich barvící balzámky v růžových obálcích se třpytkami - ten jsem milovala a měla šíleně dlouho.
Cena více než příznivá, tuším pohybující se od 50-60,-. Balením mi to trošinku připomíná kopii Essence, ale nevadí, protože  černá určo vypadá lépe.
Za sebe rozhodně mohu říci, že stojí za vyzkoušení!


So Fine Skin Matching Foundation


Přesouváme se ke kritice...
Nevím čím začít, ale pro mě je tento výrobek naprostý propadák...
Konzistence je tekutější, při zkoušce na ruce to vůbec nevypadá tak zle, roztírá se hladce, splyne s přirozeným odstínem na ruce, jen ta vůně je jak od nějakého laciného krému, nebo připomínající špatnou napodobeninu Nivey.
To vše na ruce celkem v pořádku.. Jenže do doby, než aplikujete na tvář... To se alespoň na té mé koná otřes!
Zalézá do vrásek, okamžitě šupinatí a drolí se! 
Nechtěla jsem být zlá a dala jsem mu druhou šanci.. Marně! Bylo to to samé v bledě modrém a to slibuje adaptaci vaší přirozené barvě a složení pleti, přirozený vzhled, stop lesknutí a mastnotě a to vše spolu s vitaminy A, C, E po dobu 8 hodin.
Upozorňuji, že je to čistě má zkušenost, každý máme pleť jinou a třeba zrovna vám sedne. Každopádně pokud budete testovat, rozhodně na ruku nestačí.
Byla jsem tak zhrzená, že jsem neudělala ani fota... nestála by totiž absolutně zato.


Nail Expert 5 in 1


Ovšem tady se vracíme opět ke chvále...
Lak, který používám jako podkladový, krásně nehty potáhne a kdyby měly prožitky a pocity, určitě ucítí, jak je vyživuje a hýčká. Díky němu mi lak vydrží i o 1-2 dny déle než normálně. Mám ho velice ráda a aplikuji před každým lakováním.
Tohle se MS povedlo!


Jediné co na fotkách neuvidíte, jelikož jsem to neozkoušela, je bělící lak taktéž od MS.
Bohužel, ale své nehty takřka vůbec nenechávám bez barevného laku, tudíž jsem neměla příležitost ho vyzkoušet.

Pro dnešek se s vámi loučím, právě se natřásám směr Praha a já doufám, že vás nějaký výrobek zaujal a třeba mi dáte v komentářích vědět který a proč?

kkiss

pondělí 25. listopadu 2013

Holčičí den

V dnešním příspěvku bych se ráda porozprávěla o přípravcích, které jsem si v poslední době oblíbila a kterými si dělám radost, když mám zrovna chvilku pro sebe a udělám si takovou pěknou, relaxační, holčičí chvilku...


Řeč nebude ani tak o kosmetice dekorativní, nýbrž o té "užitkové a relaxační" - možná zkrášlující, nebo "ozdravné".
Ani nevím kde začít, ale vezmeme to asi od hlavy k patě... Ať v tom máme alespoň nějaký systém.
Ráda bych ještě také podotkla, že většina produktů je z Německa, takže to můžete brát jakýsi typ, pokud se vydáte za hranice ČR, nebo se porozhlédnout po něčem podobném. Věřím, že nějaký z produktů by se tu dal najít - třeba i na internetových stránkách, které zprostředkovávají prodej zahraničních výrobků.

Čistící antibakteriální ubrousky proti černým tečkám



Moc oblíbené ubrousky, které používám především před spaním na dočištění pleti a také před použitím dalšího produktu stejnojmenné řady, který představím následovně.
Doporučené používání je pro slečny mladší 25ti let.
Tyto ubrousky obsahují zinek, který je velice dobrý pro pleť s problematikou akné. V poslední době jsem začala opět celkem bojovat a musím říct, že s těmito ubrousky je to velké usnadnění.
Pleť je po aplikaci uklidněná, hladká, vyživená, ale rozhodně ne vysušená.
Jako bonus je její úžasná vůně, která je svěží a parfemace nepálí v očích - ubrousky lze také používat pro čištění od makeupu, na to já mám však zase své jiné favority.
Seženete je například v německém Müllerovi za velice příznivou cenu, která je naprosto zanedbatelná oproti jejich kvalitě.


Čistící antibakteriální maska


Stejná řada jako výše zmíněné ubrousky.
Aplikuji tak, že nejprve pleť ošetřím ubrouskem a poté nanesu masku. 
Má bílou barvu, je velice vláčná a po nanesení ztvrdne, ale ne tak, že byste nemohli hýbat pusou a ona vám posléze popraskala.
Pleť úžasně zklidní, "zatlačí" vám neposedné pupínky deroucí se napovrch a úžasně voní.
Opět se její použití doporučuje slečnám mladším 25ti let.


Samoopalovací tělové mléko AVEO Sun Kissed


Objevila jsem úplně prvně a očarovalo mě svou cenou a i provedením. Žadná hnědá lahvička, ale veselý potisk exotických květin, moře, ananas, kokos, papoušek...
To vše je první dojem, ale co je důležitější...
Když jsem se rozhodla o víkendu po koupeli ho poprvé vyzkoušet, myslela jsem, že po jeho otevření odpadnu! A to v tom dobrém slovasmyslu. Jakmile jsem otevřela víčko, linula se úžasná vůně, která vůbec není podobná jakémukoliv jinému samoopalováku, který jsem doposud vyzkoušela a že jich nebylo málo. Žádná klasická vůně kokosu, ořechů, pomeranče či podobných ingrediencí. Nedokáži ji pořádně popsat, ale připomíná mi něco z dětství, možná nějakou sladkost? Je sladšího charakteru, ale nic vlezavého. Je jemná, cítíte tam lehký závan kokosu, ananasu - možná vůně nějakého letního koktejlu, který ucucáváte na pláži! To je asi ono.. Nejbližší charakteristika, která mě napadá.
Má bílou barvu, takže nehrozí okamžité nechtěné ušpinění, je vláčné, dobře se roztírá a pokožku nevysušuje jako ostatní samoopalováky, se kterými mám zkušenost.
Doporučuje se krémování opakovat, aby pokožka postupně tmavla, což tak i praktikuji, protože mi přijde, že člověk dosáhne přirozenějšího vzhledu opálené pokožky.


Hello Kitty pěna do koupele a shower gel v jednom


Ano, je to určené pro děti, ale já jsem stále takové malé velké dítě.
Tuhle obrovskou sladce růžovou nádobu s pumpou jsem dostala k narozeninám a stala se nedílnou součástí každé mé koupele ve vaně.
Vůně je neuvěřitelná malin, do které se ponořím v podobě husté pěny.... Ach, nemohu se nabažit. Vydrží ve vaně poměrně dlouho a ta vůně stojí opravdu zato!
Věřím, že se dá sehnat i u nás.


Pěna na holení M.lady kokosová


Tato limitka v podobě pěny na holení obsahuje výtažky z kokosu a je krásně vláčná skvěle se nanáší. Sama dávám přednost spíše gelům, které po vytlačení vylezou v pevné konzistenci a mění se až s roztíráním. Tady rovnou vytlačíte pěnu a vůbec mi to nevadí. Vůně je kokosová s lehkým závanem nějaké květiny, velice jemná, nevtíravá, nemám ji co vytknout.



Holčičí den plný všemožných přípravků máme za sebou.
Doufám, že se vám po dlouhé době článek tohoto typu líbil a já se loučím.

kkiss

pátek 22. listopadu 2013

Souhrn týdne - RANDOM

V uplynulém týdnu se neudálo tolik směšných či vtipných událostí jako v tom minulém.
I přesto vám ale povím, jak jsem se uplynulý týden měla a doplním to samosebou fotografiemi.


Jak už jsem zmiňovala v týdnu, v neděli se mi odjíždělo s těžkým srdcem...Nakonec jsem svůj splín překonala a celý týden utekl v podstatě rychle.
Jakmile jsme vešli v neděli v Praze dovnitř bytu, uviděli jsme hned nový obraz... zebří. 


Pořídil nám ho tam potají táta mé přátelkyně. Měla jsem obrovskou radost a myslela si, že to T. svému tátovi řekla, že bychom si přály nějaký obraz, třeba zebru. Ale on omyl, koupil ho sám a ještě vtipkoval (když mu za nás telefonicky děkovala), že kraví motiv neměli - abyste pochopili, milujeme krávy a to především na nádobí a potom převládá zebra, kterou jsem já posedlá. Hned jsem se cítila o píď víc doma i v Praze.

Nevím čím to je, ale všechny čtyři dny jsme si dělaly s T. k večeři salát.
Základ byl vždy stejný, ale měnily jsme ingredience. Jeden den jsme si daly tuňáka, další lososa - potom pouze balkánský sýr se zeleninkou. To vše jsme si vždy dochutily nějakými bylinkami a hlavně krémovým Balsamicem.. Lahůdka, to vám tedy povím. Den co den jsme fotily naše saláty a zjistily, že se v "aranžmá" zlepšujeme, ale zároveň zvětšujeme množství porce =D Díky bohu, že je to zdravý salát a tak to tolik nevadí.






Zima už řádně udeřila i v Praze a tak sahám čím dál tím častěji po čepici.




Čekala mě také radost od mé přátelkyně - hrnek se zebrou!




Dvě rána po sobě jsme si také koupily s T. vedle ve večerce výborný chléb a tak se s ním ládovaly nejen při snídani, ale i večer u seriálu - místo sladkého.




Dnes a zítra mě čekají oslavy, tancování a užívání volna. Moc se na to těším!
Vynasnažím se také vyfotit nějaký outfit, aby tu byl příští týden.

Krásný víkend,
kkiss

pondělí 18. listopadu 2013

Radosti

Opět se ozývám s delší prodlevou, kterou má na svědomí nedostatek času.
Musím ale říct, že jsem spokojená a mám stále co na práci.

Víkend jsem měla doslova nabitý a zažila jsem nádherné chvíle, že na jeho konci (konkrétně v neděli) mě doslova pohltila depka jako blázen.... Dlouho se mi to nestalo, takže jsem byla svým stavem vyděšená.. Návaly slz z ničeho nic a bez jakéhokoliv důvodu. Vlastně jedním zásadním by byl odjezd do Prahy a tedy opuštění domova na 4dny. Možná mě to mrzelo o to víc, že jsem prožila tak krásný víkend.
Dnes už je mi mnohem lépe, sedím si "doma v Praze" a čekám na obídek, který dnes nevařím já, to se ale mám.
Ráno jsem si odbyla povinnou přednášku a pak upalovala domů dělat co jiného než?.... Spát :D Ostuda, já vím. Mám pocit, že tu většinu svého života prospím, ale zatím mi to nevadí, jelikož co v tak hnusném počasí jde dělat - tím spíš, když jsou hodiny během dnů rozpitvané a ani pořádnou brigádou nelze volných pár hodin vyplnit :( Tak snad se i tak časem zadaří.

Teď už ale k radostem, které jsem si v poslední době pořídila a ráda bych se s nimi podělila i s vámi.


Neodolala jsem a pořídila jsem si nové pyžamo s kravím motivem.





Navštívila jsem také Lindex a objevila tam překrásné náhrdelníky za úžasné ceny. Sama jsem si ukořistila tento, který možná znáte ve stříbrno zeleném provedení. Původní cena byla 400,- a nynější 200,-.





Jelikož jsem potřebovala hrníček na čaj, který jsem si zapomněla vzít, pořídila jsem si tento s vánočním motivem.



Závěrem jedna postelová-pyžamová :)


Přeji pohodový start do nového týdne a pokud trpíte také někdy pochmurnými náladami, klidně se podělte, budu ráda.

Kkiss

pátek 15. listopadu 2013

Co týden dal - příhody ze studentského života vysokoškolaček

Máme tu pátek a s ním přichází zážitky a fotky z uplynulého týdne...
Nevím, zda-li vás to baví, ale na poslední článek toho typu bylo hodně ohlasů, tak jsem se rozhodla udělat něco podobného znovu. Dole mi dejte když tak vědět, jak se vám tyto články líbí, budu moc ráda.

Tento týden (uplynulý, protože jsme na jeho konci) se nesl v zabydlovacím duchu.
Lednička i mikrovlnka s rychlovarnou konvicí si u nás našly čestná místa a my mohly s T. pomalu a jistě začít fungovat jako v každé jiné domácnosti.
Jelikož jsme ale ani jedna nevěděly, zda budeme mít tyto spotřebiče, nepřivezly jsme si žádné hrnce, pánve a jiné potřebné věci.
Nakonec jsme se  bez nich dokázaly obejít, ale příští týden už zjednáme nápravu.
Ani nevím kde začít, událo se toho hodně, ale já se pokusím vybrat ty nejzajímavější a nejvtipnější příhody z života dvou vysokoškolských studentek.



Začněme tou úplně první, která se přihodila na začátku týdne, kdy jsme měly novou mikrovlnou troubu.
Nevím proč, ale většinu času, který nemusíme trávit ve škole , strávíme spánkem... Jinak tomu nebylo ani v úterý, kdy jsem se po obědě šla natáhnout a stejně tak T., která ale nemohla zabrat...
Mně také dělalo problém ponořit se do tvrdého spánku, takže jsem slyšela veškerý šrumec kolem.
T. dostala hlad a tak se rozhodla ohřát si jídlo v naší nové kámošce. Jenže to se zdálo být jako oříšek.. Proč?
Slyšela jsem dvířka od mikrovlnky a jak je zavírá. Říkám si : "Jo, má hlad, jde si tam něco ohřát." Sotva však zaklapla dvířka a přátelkyně tam něco nastavila, začala mikrovlnka doslova řvát jako alarm. Úplně jsem se lekla, ale zůstala jsem potichoučku v posteli - za roh do kuchyně není vidět, takže T. netušila, že vše slyším. Nejvtipnější na celé příhodě bylo, že nevěděla dobrou chvíli co si s uřvanou mikrovlnkou počít a tak na ní začala dělat: " Pššššt, pšššššt! Přestaň! Vzbudíš Andy!" Musím vám říct, že jsem v té posteli byla mrtvá smíchy a své sladké tajemství o tom, že jsem to vše slyšela jí řekla až onen večer.
Nyní už má T. načteny nějaké ty instrukce k mikrovlnce a mě to ještě čeká, tak snad budu úspěšnější, abych novou ohřívací kámošku také nemusela "pštít" =D

Tento týden vedle lampy kapesníčky v úžasném pavím balení

Další vtipnou situací tohoto týdne byl středeční večer, kdy jsme šly s T. na přednášku... Není moc záživná a tak většinu jejího času tráví její studenti věnováním se něčemu úplně jinému...
Jak si tak sedíme a výklad přednášejícího běží, jedna slečna se zvedne a míří si to velkou aulou ke dveřím i se svými věcmi.. Evidentně ji dnes výklad nudil a chystala se opustit prostory a vzít nohy na ramena. Chtěla to udělat decentně a tiše odejít, ale jakmile se dostala ke dveřím a vzala za kliku... Ejhle, dveře se neotevřely. V tu chvíli to zmerčil přednášející.. Nechápavým pohledem se na ni podíval a ona zkusila vzít znovu za kliku... ZAMČENO.. =D Přednášející nemohl uvěřit a tak sám šel dveře zkusit.. Potvrdila se původní domněnka a tak volal na recepci - řeknu vám, ještěže existují ty mobily =D
Za chvíli slyšíme, jak se z druhé strany pokouší někdo lomcovat dveřmi, než mu dojde, že to opravdu není žert a hostí se klíče, kterým nás vysvobozuje z uzamčení =D


Hodiny němčiny a naše vtipné kartičky

Poslední příhodou, která stojí za zmínku je naše středeční večeře....
Protože jsme se rozhodly obě dvě s přátelkyní jíst zdravě, vymyslely jsme si, že si večer k telce se seriály nedáme brambůrky, ani nic nezdravého, ale že si uděláme tuňákový salát...
Po škole jsme šly nakoupit suroviny a večer se do toho pustily... Jenže ejhle...
Vzaly jsme tuňák bez očka na otevření a neměly jsme ani otvírák, ani ostrý nůž - jen příborový a tím jsme opravdu nic nezmohly...
Nenapadlo nás tedy nic lepšího, než vzít vrtačku, provrtat do konzervy malé dírky a posléze udělat tu(č)ňákovi únikovou cestu z plechovky... Nasmály jsme se jako blbé, ale zároveň na sebe byly pyšné, že jsme si i v takto delikátní situaci dokázaly pomoc =D





Jedno vtipné foto... Takto jsme si obě zuly nezávisle na sobě boty. Musela jsem to vyfotit, protože podoba tohoto stylu se jen tak nepoštěstí =D



Tímto končím s příhodami a jdu si dát palačinky, které mi tu připravila má mamuša =*
Vám přeji krásný pátek, i když u nás je zataženo a prší a budu se těšit na vaše případné názory na články tohoto typu či veselé příhody z vašich životů - nejen těch studentských =)

kkiss

středa 13. listopadu 2013

Kosmická zebra

Ve středu outfitově =)

Čekaně nečekaně zebra..
Tentokrát v podání šátku, který už ani nevím odkud mám a holinek, které jsem si koupila za směšný peníz a do mokra jsou naprosto ideální a velice pohodlné!

Bundu jsem oblékla snad po třech letech, kdy jsem ji dostala od své velice dobré kamarádky, které se mi přestěhovala do Německa.. Ach, zastesklo se mi při psaní těchto řádků, už jsem ji neviděla nějaký ten pátek =( Měla bych to urychleně napravit...

U jediné bundy a svetru si pamatuji a dá se zjistit značka, u zbytku bohužel, nebo je to noname. Takže svetřík FF a bundička od kamarádky z Takka (snad tuším podle lístku správně).




PS: Také se vám někdy stane, že si omylem publikujete článek v den, kdy ho napíšete? Mně se to stalo s tím pondělním, který jsem publikovala už v neděli večer... Štve mě, že i když si toho všimnu a snažím se to předělat, tak blogger na to není nijak přizpůsobený a už mi ho nechá v kanálu novinek a nejde stáhnout. Navíc jsem si všimla, že teď, když to změním na publikování na další den, tak už se nestane neaktivním po kliknutí čtenářů, jak se tomu dělo doposud - zobrazil se vám blog s nápisem typu: Hledaný článek neexistuje, nebo podobná hláška... Tak to je teď passé, nebo já nevím jak na to a budu ráda za každou radu. Pfu.. Pořádně mě to ale rozčílilo =/
kkiss

pondělí 11. listopadu 2013

První dny v novém bydlení: Ikea, fotky, povídání

Začátkem minulého týdne jsem se zmínila, že mě čeká přes jeho část bydlení v Praze, kde studuji.

To se stalo skutečným a já mám za sebou první 3-4? dny v novém =)
Jak to tak bývá, vše si zařizujeme pomaličku, s výběrem doplňků i důležitých součástí si dáváme záležet a sami si snažíme vše smontovat a zvelebovat.
Musím uznat, že mě to moc baví a je to něco jiného, snad to takto půjde i nadále.

Jelikož vše zařizujeme od píky, tak jsme navštívili také Ikeu, ve které jsme nakoupili valnou většinu jak nábytku tak i doplňků. Objeví se tu tedy fotky právě z ní, věcí, které mě zaujaly, nebo je mám zkrátka ráda a chtěla jsem si je zachytit i formou fotografií a prostřednictvím nich se s vámi o ně podělit.


Jak to tak bývá, ani u nás se první dny v novém neobešly bez nějaké té lapálie patálie...
Stalo se to už druhý den... Odbyla jsem si své ranní dvě hodinky ve škole a měla čtyřhodinovou pauzu, o které jsme s přátelkyní (se kterou v Praze bydlím) vyrazily do Ikey. Pokoupily jsme pár potřebných věcí a i dvě voňavé ikeácké svíčky, že si nové bydlení pěkně provoníme...
Vrátily jsme se do bydlení a že se pustíme do nějakého toho úklidu a podobně.. Byly jsme obě značně unavené a má přátelkyně se rozhodla, že do školy už nepůjde.. Já měla v plánu navštívit jednu dvouhodinovku a jednu hodinovku. Jenže osud tomu tak nechtěl..
Já vybalila nakoupené věci, má přátelkyně aktivně zapojila vysavač a rádio a že jdem uklízet. Vyluxovala část místnosti a protože díky radiu prodlužovák nešlo popotáhnout, vypojila hrací radio ze zástrčky... To ale neměla dělat =D V mžiku přestal jít proud, vyhodily jsme si pojistky..
Volaly jsme ihned moudřejším, co že máme dělat (i když nám bylo jasné, že nahodit pojistky), ale raději jsme se informovaly, abychom hned zprvu neudělaly něco špatně. Ihned po telefonické radě jsme udělaly co nám bylo razeno, ale nic... Zkusily jsme to za dalších deset minut, půl hodiny...NIC...
S luxováním jsme tedy skončily a padla na nás únava.. Přátelkyně ještě aktivně vytřela, na to jsem síly už já neměla a obě jsme usnuly.
Já jsem ošulila dvouhodinovku ve škole a nastavila si budík tak, abych se stihla dopravit na jednohodinovku - konkrétně konverzaci z angličtiny...
Věřte mi, že se mi odcházelo velice těžko, když jsem věděla, že přátelkyně se spinká dál a já musím do té zimy =D Ale sebrala jsem se a šla.
Nasedla jsem do busu, našla si volné místo a sedla si... Za chvilku si vedle mě sedl občan snědší pleti... Vypadal podivně a zdál se mi být značně nervózní... Hrála jsem si se svým jabkem - zjišťovala jsem si autobus zpátky a psala spolužačce - a on mi po něm neustále po očku pokukoval a nervózně si hrál s rukama. Začala jsem být značně nejistá a nevěděla, co dělat. A to i přesto, že byl autobus plný lidí. 
Dostala jsem strach a jediné, co mě napadlo, že budu předstírat, že vystupuji, aby mě pustil z mého místa u okénka a já si půjdu přesednout jinam, tam, kde se budu cítit více v bezpečí...
To jsem také učinila a spadl mi šutr ze srdce... Jel se mnou až na konečnou, ale už si mě nevšiml, alespoň myslím...
Možná to byla jen nějaká má domněnka, ale zdál se mi divný a když mám strach, jednám raději hned, než se pak dostat do prekérní situace =/

Ještě vám v rychlosti povím, jak to dopadlo s vyhozenými pojistkami...
Věřte nevěřte. Skončila jsem ve škole a píšu T., která do školy už nešla, že jsem na cestě, vzala jsem si od kamarádky, který kouří, raději sirky, kdyby tam ještě byla tma, ale doufala jsem, že tomu tak už nebude.
Vrátila jsem se kolem šesté hodiny večer domů za přátelkyní a ta stále po tmě ležela v posteli, už tedy vzhůru a hrála si s tabletem - jediná nabitá zábava =D
Musela jsem se smát a zároveň se pochválit, že jsem vzala sirky =D Protože jsme si zapálily své dvě vonné svíčky koupené ono dopoledne v Ikee a měly romantickou chvilku ve dvou.
Ta trvala až do půl deváté do večera, kdy přijel zachránce a přišel na zoubek problému. Pojistky máme troje a my se pokoušely nahodit s T. pouze dvoje, které se nachází uvnitř. Nevěděly jsme ale, že máme ještě jedny venku, které to vše způsobily =D



Kdybych byla dítě, tak chci tohle pouzdro na sváči 
Tato sýtka jsem darovala jedné kamarádce k narozeninám a nakonec je nemohla sehnat sama domů.. Poštěstilo se až skoro po měsíci =)

Sladké hřešení v Ikee

Svíčky, které dokáží zachránit i ten nejtmavší večer =D


Véče u "Bulváru"... to já moc ráda!

Detail mého nočního stolku

Všem přeji krásný start do nového týdne a
moc mě zajímá, jestli jste si užili podobnou patálii v novém bydlení a jestli se vám někdy stávají podobné situace jako mně v MHD?

kkiss