pátek 18. července 2014

Koženková midi (outfit)

Pro pracující hlásám skvělou zprávu,

máme tu pátek =)

Abych vás neunavovala outfity pouze od moře, když tu teď zrovna moc krásné (mořské) počasí nemáme, rozhodla jsem se zařadit outfit, který jsem nafotila s mou N. v pondělí, kdy jsme se prvně po mě dovolené setkaly na náš oblíbený nápoj a prolezly všechny krámečky.
Teda všechny... No.. Řeknu vám, že nám v polovině našeho setkání začalo strašně pršet, tak jsme se běžely schovat do cukrárny a daly si při té příležitosti náš oblíbený drink. Poté jsme prolézaly dále, ale nešly jsme se podívat ani do jednoho nákupního centra, jelikož jsme po dlouhé době zvolily lodičky a obě jsme ke konci skučely bolestí =D To vám teda povím... Takové pocity bolesti jsem mívala v dobách, kdy jsem do rána někde tančila... No, pěkně si člověk odvykne. Nemáte to někdo také tak?

Samosebou jsme z města neodešly s prázdnou, udělaly jsme si obě radost. Musím říct, že naše krámečky nezklamaly. Je sice pravda, že musím N. vždy popostrčit ke koupi, protože vždy váhá, pak si to nevezme a když to chce, tak to zase nemají. Tentokrát si ale vzala hned a já byla šťastná za ni. Navíc jsme si pořídily jednu věc stejnou a už se těším, až se vám v ní ukáži. Možná i společně s N. =)

O tom, co jsem si koupila možná napíši i samostatný článek, který bude pojat jako recenze, nýbrž jsem si koupila i nějakou kosmetickou věcičku a jsem na ni moc moc zvědavá. Jo a málem bych zapomněla, koupily jsme si 2 naprosto úchvatné laky na nehty. Ty vám zas ukáži v nějakém lakovacím postu.

Taaak.. Při pátku jsem se vykecala a teď se vrhneme na článek.



A teď už opravdu k dnešnímu outfitu.
Když jsme byli nakoupit s rodiči něco málo k jídlu, zašla jsem se při té příležitosti podívat do Reserved, Mohita a Orsay. A až v Orsay mě uchvátila sukně.
Ne jen tak ledajaká, ale koženková a ke kolenou. Mimochodem, ani jsem netušila, že se tomuto stylu sukně říká midi. Už jsem to sice viděla u někoho napsané, ale nikdy jsem nevěděla proč?
Vy to znáte? Dejte mi dole vědět, protože to mě moc zajímá. Pokud nevíte jako já, mrkněte sem, kde je toho napsáno trošku více.
Zamilovala jsem se do ní na první pohled, ale první zkoušená velikost nebyla nic moc, tak jsem sáhla bez zkoušení po čísle menším a v závěru po nošení zjišťuji, že by nebyla od věci velikost ještě o jednu menší. No co už, i tak jsem spokojená a ještě spokojenější jsem byla z ceny. Ze 700,- stála 200,-, což potěšilo moji peněženku.
Ladila jsem k ní oranžovou neonku v podobě tílka z TW, botiček z Ann Christine a nové kabelky H&M, kterou jsem si strašně dlouhou dobu přála. Má ji už také T., která ji má v černé barvě a trošku jinak řešenou, ale vypadá perfektně. Tímto Ti děkuji za inspiraci =* Musíme je někdy vyvětrat spolu!
A jdeme k samotnému outfitu, konečně =D








Pukrle pro vás =D



Co vy a midi sukně?

kkiss

12 komentářů:

  1. Midi sukni žádnou nemám. Téda, tohle je úplně parádní outfit, líbí se mi hrozně všechno! :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc dekuji! Jsou hodne zvlastni, ale super :) doporucuji vyzkouset.

      Vymazat
  2. Midi sukně miluji. Už mám tři a plánuji další :D. Jinak midi se jim říká proto, že jsou střední délky (midi = medium).
    Jo a strašně se mi líbí kabelka! :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja uz to konecne take vim ;D proto jsem tento clanek takto nazvala a pridala i odkaz pro neznalky :) , kterym jsem byla doposud i ja. Dekuji, kabelka byla ma vysnena a konecne mi rika pani :)

      Vymazat
  3. Andy, tahle kombinace je jednou z top! Já miluji midi sukně, které se mi za poslední měsíc docela rozmnožily, vypadají žensky a neskutečně sexy v kombinaci s podpatky.. Jen tak dál, mám ráda tvoje outfity <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit Andrejko! Doslova záříš :-* Já na sukně nikdy moc nebyla, ovšem teď jsem si pořídila rovnou dvě midi ve slevách z H&M, takže je asi budu muset začít nosit :D Ovšem cítím se v nich překvapivě dobře :P

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi prostě k sežrání! Fak kočka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný outfit :) Botičky jsou krásný!

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to:) Hlavně ty boty jsou úžasné! Hned bych je brala třeba v takové zelené:))
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  8. Krasny outfit. Ja som si midi sukne tiez zamilovala, nejake uz doma mam, ale takyto strih nie. Velmi pekna kombinacia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerá to super :) Pekný outfit :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ta kabelka! Ta je vážně úžasná!! :* ;D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*