pátek 5. září 2014

Barevná pohoda (outfit)

Na tomto outfitu asi nenajdete nic neobvyklého.

Je to takový ten pohodový rychlo outfit, který si oblečete, když se vám nechce nic řešit a ani zbytečně kombinovat.
Přála jsem si ale být stále ve veselých barvách a to se mi snad podařilo. Pořídila jsem si 2 nová tílka v NewYorkeru ve výprodeji a docela lituji, že jsem si nevzala ještě nějaké. Je tedy dost pravděpodobné, že se pro nějakou tu barvičku vrátím. Je to totiž stejně všestranný kousek, jako jsou jednoduchá trika, kterých mimochodem není nikdy dost.
Triko jsem vzala tedy v zelenkavé barvě, kterou uvidíte dnes a v klasické bílé, se kterou chystám outfit, ale tílko tam moc neuvidíte, nýbrž se bude nacházet pod jinou součástí outfitu.
Co vy a jednoduchá tílka? Kolik jich vlastníte a v jakých barvách?
Zbytek outfitu se nese v duchu džínoviny. Tentokrát té tmavé se zdobenými noname kalhotami a sakem, které už ani nevím odkud mám, jediné co je jasné, že ho nedopnu přes prsa a musím ho nosit jen rozepnuté =D Šál jsem si pořizovala v Německu v Colloseu, balerinky s kabelkou už znáte =)

Fotky jsou s nějakým šumem ve spodní části, původně jsem váhala, jestli je sem vůbec dávat, ale nakonec jsem se rozhodla, že je sem dám, tak snad se za jejich kvalitu na mě nebudete moc zlobit.








Mějte krásný víkend,

kkiss

7 komentářů:

  1. Moc se mi líbí kabelka hlavně, ale jinak pěkný outfit :) Jednoduchá tílka jsou nejlepší, vlastním je snad v 10 barvách a je to prostě must have kousek do šatníku.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam tyhle outfity nejradeji a obyc tilek mam plny kominek. Nosim je v lete, tak i v zime.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Úsměvavé sluníčko :-* Kočka jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoduchá a jednobarevná trička a topy jsou nesmrtelné, skvěle se kombinují a vypadají vždy stylově :). Andrejko, a ty vypadáš opět krásně, jde vidět, že jsi šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit se Ti zase povedl, sluší Ti to :). Jednoduchá tílka mám ráda, mám jich doma kolem 10 asi :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tílka nosím moc ráda, dobře se kombinují. Na léto jsem si jich pořídila požehnaně a hodlám je unosit i na podzim pod svetřík :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Obyčejných tílek mám plnou skřin :D ať už je řeč o těch s krajkou či o těch bez krajky. Nejraději je nakupuju v NY a nosím je celý rok :D jak v zimě, tak v létě!

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*