pátek 30. května 2014

Nemám chvíli klid, už chci v cíli být

Drobátko rýmování jsem si dovolila vnést do dnešního názvu =)

Žiju, jsem stále tady, dokonce si "POVINNĚ" nacházím chvilinku času na to, abych se podívala na vaše blogy a početla si. Bohužel jen zřídkakdy stíhám psát do komentářů, ale jsem s vámi a hltám vás, krásky moje =* Moc mě vaše blogy a přijde mi, že s příchodem toho krásného počasí - i když teď se to zase trošku nepovedlo a je to jak na horské dráze - se vám píše lépe a hýříte nápady. Nevnímáte to také tak? Mně to tedy opravdu přijde a pozoruji to hned u několika z vás =)

Proč tak dlouhé odmlky a proč tu nejsou články, které jsem naslibovala? Nestíhám.. Není to výmluva, opravdu bych moc ráda psala a o vše se vámi podělila, ale nevím kde mi hlava stojí. Naložila jsem si toho na poslední dva týdny celkem hodně do školy, abych to měla z krku, ale táhne se to hůře, než jsem čekala. Přesto, že se mi zatím (musím zaklepat) daří dát vše napoprvé mi stále ještě 3 předměty chybí. Je to i tím, že máme souborné zkoušky - něco jako malé státnice - a není to žádná legrace =/ Učím se kdy se jen dá, nebo tedy bych spíše měla, ale někdy nestíhám ani to. Vím, že se do toho teď musím zakousnout a pak bude volno a čas na všechny mé koníčky =)
Tak se prosím nezlobte a budete-li chtít, posečkejte, já se vám vrátím v plné parádě =)

Tento víkend máme u nás, jako každým rokem, Lázeňskou sezonu. Už se na ni rok co rok vyloženě netěším, protože program bývá upřímně dost nudný a fádní a jediným tahákem letošního roku jsou snad Chinaski.. Tak uvidíme, jaké na ně budou ohlasy, já se na ně totiž podívat nejspíš ani nepůjdu a budu se věnovat vzdělávání.

Chtěla jsem se s vámi dnes jen podělit o další dvě fotografie od mé úžasné fotografky, které jsme cvakly někdy začátkem jara a už jsem vám ukázala ty v žlutých šatech.



Budu moc ráda, když mi napíšete názor i na tyto šaty, které se mi (ačkoli jsem to nepředpokládala) ve finále moc moc líbily. Jsou totiž úplně jiné.

Mějte se krásně, když se vám bude chtít, myslete na mě, budu vám zato vděčná =)

kkiss

středa 28. května 2014

4x Lakování s novinkami (P2, Kiko, Essence, Colorama)

S příspěvky v poslední době to se mnou není nic moc,

ale mějte pochopení, nýbrž ve škole je to teď opravdu jak ve vroucím kotli. Doufám, že již brzy bude všemu zdárně konec a pak se to tu rozproudí tak, jak bych si představovala.

Ráda bych vám představila několik laků, které jsem si v poslední době pořídila. I přes všelijaké zákazy na nákupy laků to zkrátka nezvládám a nedokáži odolat. Když já to lakování tak miluji. Máte to tak podobně, dámy? Nebo jsem fakt magor =D

Začala bych s laky od značky, kterou u nás bohužel neseženete, ale o to spíše se na ni můžete zaměřit při nákupech v Německu. Jedná se o laky P2, kde jsem si vybrala odstín 020 sweet elegance z kolekce Satin supreme. To bude ten jemně broskvičkový s lehce matným sametovým finišem. Druhým z nich v prvním lakování je taktéž P2, ale Volume Gloss gel look polish - 200 crazy beauty.








Oba laky se lakují velice dobře a stačí 2 vrsty k dokonalému krytí. Volume Gloss gel look polish - 200 crazy beauty tento lak uvidíte ještě v jednom lakování, ale tentokrát společně s novinkou od Coloramy Bleached neons - 244. Krásná neonová žlutá, která schne lehce do matu, kryje obstojně ve 2 vrstvách a já jsem do ní zamilovaná!






Dostáváme se k lakování předposlednímu a tentokrát s laky od značky Kiko. Vybrala jsem si 2 šťavnaté s letními barvami. Jeden v zelené a druhý v oranžové. Oba obsahují malinkaté částečky, které se třpytí, kryjí naprosto úžasně, já dala 2 vrstvy a drží jako přibité! Určitě příště mrknu na barvy další. Oranžový - 64, zelený 47.







Závěrem tu pro vás mám lakování s pískáčem, jehož barva se mi v lahvičce moc líbila, ale netušila jsem, že je to pískový lak a tak přišlo trošku zklamání. Já jim prostě nemohu přijít na chuť, přijde mi to jak ošmejděný lak, nebo jak šmirgl papír =/ Máte to někdo také tak???? Essence Beach Cruisers - 02 girls just wanna have sun.






Líbí se vám nějaké lakování, které?
A co odstín, našli jste si zde ten svůj?? (většinu lahviček s laky najdete v článku zde.)

kkiss

pondělí 26. května 2014

Luxusní kabátek pro váš telefon? Jedině BELENTY!

Krásný start do nového týdne,

dnes se budu věnovat pouzdru pro naše miláčky, bez kterých bychom se v dnešní době jen těžko obešli. Ano, mluvím o mobilních telefonech. Přiznejme si, že úctyhodnou část dne trávíme právě tím, že ve své ruce žmouláme telefon.


Nevím jak vy, ale já si svého miláčka ráda chráním. A to nejen kryty, ale především pouzdrem. Bez pouzdra na telefon bych si to už snad ani nedovedla představit. První pozitivum shledávám v tom, že ho v kabelce (pokud nemám speciální kapsu přímo na něj) nehledám přehrabováním celého obsahu, ale díky pouzdru mi to nahmatání usnadní. V čem ale spatřuji to nejdůležitější? V jeho ochraně. Nevím jak vy, ale já nosím v kabelce od peněženky, přes kapesníky, po jelení loje i klíče. A opravdu nestojím o to, aby se můj display nějakým "nedopatřením" poškrábal. To mi přijde jako dostatečný důvod k tomu, pořídit si pouzdro.

Já tu pro vás mám dnes jeden super tip. 
A to na pouzdro na mobil a ne jen tak ledajaké. Na své si přijdou především "fajnšmekři", kteří mají rádi luxus, kvalitní materiály a jako bonus ruční výrobu. To vše vám přináší výrobce pouzder (nejen na telefony) BELENTY.
Tato značka mě velice zaujala hned z několika hledisek. Jednou z nich je ale vize, kterou většina výrobců postrádá, nebo ji nemají vůbec uvedenou na svých stránkách. Ne ale u Belenty! Dovolila jsem si ji přecitovat... (originál klik)
"Vytvářet produkty odpovídající svou originalitou, designem a funkčností současnému konvenčnímu stylu života. Povznést kvalitu a tradici české ruční výroby. Každý produkt zpracovávat s tou nejvyšší péčí a každý detail promýšlet s maximální pečlivostí."
Myslím si, že tuto vizi se snaží více než úspěšně naplňovat a jejich práce je toho jasným důkazem. Mimoto si velice cením faktu, že používají na většinu svých produktů 100% vlněnou plsť (charakteristická svou pevností a vysokou voděodolností díky speciální impregnaci) a druhým prvkem, exkluzivní italskou kůží. 
Můj kryt jsem si vybrala v krémovém odstínu a je opravdu naprosto překrásný (jak můžete sami posoudit na fotografiích). Aby ale nešlo "pouze" o pěkný kryt z kvalitních produktů, je nutné podotknout, že disponuje dalším neméně nápaditým prvkem. Přihrádkou/kapsičkou na kreditní kartu. Kdo například platí kartou neustále a zároveň ve své ruce ve většině času žmoulá svůj telefon, je toto naprosto dokonalá kombinace. A abych dokončila všechny funkční vychytávky, musím ještě zmínit výsuvný mechanizmus, díky kterému váš telefon z pouzdra (kde je jinak pevně a v bezpečí, nijak se neposouvá a nechtěně nelítá) lehce vyndáte. Zjednodušeně řečeno... jedná se o takový ten proužek, který slouží zároveň jako zavírání, který se při zasunutí telefonu do pouzdra "zkrátí" a když ho chcete vyndat, jednoduše zatáhnete za otvírací pruh a telefon vám popojede tak, abyste ho mohli v klidu uchopit a pohodlně vyndat.
Pro ty, kteří mají rádi osobitý styl, je toto pouzdro to pravé ořechové. Belenty totiž nabízí u vybraných pouzder také ražení vlastních iniciál. U mého typu telefonu jsou tyto možnosti u 4 pouzder. Podívat se můžete zde.

Například na tomto krasavci můžete mít vlastní iniciály 


Pouzdra na telefony nabízejí na tyto druhy mobilních zařízení: APPLESAMSUNGHTCSONY.
V jejich nabídce najdete ale i pouzdra na tabletytašky a aktovkydotykové rukavice.
To vše z kvalitních materiálů a ručně dělané.

Závěrem musím ještě vyzdvihnout celkový design balení, který mě velice mile překvapil a myslím si, že je zcela jednoduchý, ale přesto efektní.

Nyní se pojďme podívat na můj výběr...












Přidávám ještě odkaz na svůj kryt, který najdete zde. A všechny nabízené produkty na Belenty - unique design.

Věřím, že mnohým z vás se bude tato nápaditost, funkčnost a neotřelost líbit a možná si také nějaké pořídíte.

Budu moc ráda, když mi dole dáte vědět, jak se vám toto pouzdro líbí.

kkiss

středa 21. května 2014

Guess what... (oblíbené detaily)

Doplňky...

O tom bude dnešních pár slov...
Oblíbila jsem si velice svou novou mikinu, kterou jsem si pořídila v německém Tally Weijl za překrásných 5€!!!

Ta cena mě doslova posadila na zadek.. A to stál předtím euro 26! K tomu jsem ještě přihosila svetr, který je k pupíku, ale je v krásné růžové barvičce s téčkem v přední části. Na studenější večery jako dělaný, ačkoli mikina je mé číslo 1!!
Jakmile jsem ji oblékla poprvé, zamilovala jsem se do ní! Je velice příjemná, uvnitř má takový ten jemný, teploučký materiál, který je k poňuchnání. Co mě na ní baví nejvíce jsou ale detaily na rukávech v podobě flitrů, které hází snad všemi možnými ( a i nemožnými barvami!!). Na přední straně je ještě číslo z lesklého materiálu, které také odráží světlo a barvy se krásně lesknou.
Jako bezvadný doplněk jsem k této mikině shledala své kruhové náušnice Guess, které jsem si pořídila na Lázeňské sezoně u nás v Teplicích, kdy se každoročně objeví krámeček s italskou módou, kde mají i šperky Guess.

Vyfocené uvidíte detaily právě těchto dvou prvků a v budoucnu vám možná ukáži novou mikinu také v outfitu.




Nemáte někdo náhodou stejné náušky, nebo mikču?
Jak se vám toto duo líbí?

kkiss

úterý 20. května 2014

Co jsem ulovila v německých drogeriích (+Kiko)

Včera se mi (musím zaklepat), 

dařilo a dala jsem další zkoušku... Stále toho mám před sebou hodně, ale rozhodla jsem se, že si zkrátka musím najít alespoň chvilinku na to, abych napsala článek na blog, protože se mi nápady hromadí a jak se znám, když už se mi zdají být "staré", ráda se k nim nevracím a tak bych se s vámi o spoustu věcí už nemusela podělit.

Tomu chci udělat přítrž dnešním článkem, kde vám konečně ukážu slibované úlovky, které jsem si dovezla dohromady ze dvou návštěv v Německu. Byla jsem tam ke konci minulého měsíce a pak také kolem 10.května podruhé. Bude toho tudíž trochu více, ale za krásné penízky, takže mám radost a vůbec si své nákupy nevyčítám.
Nejvíce se těším vždy na kosmetiku P2, u které ráda nakupuji "do zásoby". A to proto, že mají skvělé limitky, které se neopakují a hlavně se tam ne vždy dostanu - je součástí německého DM.

Začnu úlovky od Essence, která má v Německu i edice, které u nás nejspíš nikdy neuvidíte... Bohužel... Vybrala jsem si set na tváře z kolekce " How to make"... Your Face WOW! 






A potom také lesk, který u nás dostupný je, v momentální limitce Beach Cruisers. 


Z této limitky jsem neodolala ještě oranžovému pískovému laku, s neodolatelným  názvem 02 Girls just wanna have sun.



Přesuneme se k přípravku na vlasy.Vybrala jsem si šampon od Schaumy, který má být s Keratinem. Až vyzkouším, napíši o něm více...



Dále se mrkneme na úlovky od zmiňované P2. Jejich momentální limitka nesoucí název Dress Code HAPPY... je pro mne prostě nepopsatelně úžasná! Líbilo se mi z ní snad všechno! Nakonec jsem si udělala radost rtěnkou a také korektorem pod oči, který je v praktické "rtěnce". Dále jsem sáhla po rtěnce ze stálé nabídky a také po 2 lacích na nehty. Dnes vám ukáži jen jejich názvy a jak vypadají bez víček. Chystám samostatný článek s odhalením barev a recenzí.





Dále tu máme 2 samoopalovací přípravky, které jsem vzala doslova naslepo, protože jsem si přečetla pouze jejich etiketu a tím, že mě zaujal obal, tak jsem je hodila do koše a byla zvědavá, jaké budou mít účinky. Věděla jsem, že se jedná o samoopalováky, ale netušila jsem, jestli jsou díky hodně podobnému balení vhodné k současnému použití, či stejné a jen na jiné bázi. Navíc neumím tak dobře německy, takže by to nemohla být sázka na jistotu asi vůbec. Nakonec jsem ale v českém DM našla samoopalovák s pumpičkovým aplikátorem / identický - takže mám i český popis =)


Závěrem skočíme do jedné kosmetické značky, která má svůj obchod stejně tak jako například MAC. Jedná se o Kiko. Nechápu, že jsem tento obchod s kosmetikou vždy přešla a nikdy se nešla alespoň podívat. Možná bych jeden důvod vlastně našla a to ten, že ceny MACu nejsou zrovna vábné pro mou studentskou peněženku. Nakonec jsem ale neodolala a vstoupila. Oči mi přecházely, jenže už jsem měla kosmetiku pokoupenou. Rozhodla jsem se udělat radost alespoň laky na nehty. Měli na ně zrovna akci, takže jsem si vzala rovnou dva a musím říct, že jsou nádherné a i skvěle drží!! Příště hodlám prozkoumat i zbylou kosmetiku, za ty penízky stojí zato.




Tímto přehled mých úlovků končí, ale nebojte, již brzy se můžete například těšit na lakování se všemi novými laky, ale také na recenzi tvářenkového boxíku.

Jak se vám mé úlovky líbí, co vás zaujalo, nebo byste sami pořídili?

kkiss