středa 25. března 2015

V rytmu života

Po dlouhé době přišla chvilka na psané slovo, tak pokud jste jeho příznivci, zůstaňte se mnou a pojďte číst tyto řádky.


Vždy jsem si dělala až černou srandu z toho, že život by se neměl brát příliš vážně, protože jednou všichni zemřeme. A co si budeme povídat je to pravda. Jsem v životní fázi, kdy jsem z holčičky stala ženou a tato fáze přinesla mnohé změny především ve vnitřním uvědomění si spousty věcí.


Můj život stejně jako jiných není jen procházka růžovým sadem. V poslední době jsem se musela potýkat se spoustou nástrah života a nelehkých životních situacích, které si pro mě život připravil. Mnohdy máte pocit, že vám už docházejí síly na pozitivní myšlení, ale nakonec vždy ten pozitivismus musí vyhrát a díky bohu vyhrál. Jsem nesmírně šťastná, že mi život do cesty postavil mé nejbližší, jako je můj protějšek, který je opravdu spřízněnou duší a ačkoli to může vám všem znít jako klišé, věřte, že to souznění, pocity, doplňování se.. To je něco ojedinělého. Samosebou, že každý partner v našem životě zanechá stopu. A někdy je větší, jindy menší, ale je tam, poznamená nás. Když ale přijde něco ojedinělého, jiného, specifického, co jste doposud nezažili, začne vám teprve docházet, že se puzzle musely celou dobu skládat kousek po kousku a že jste si museli projít tím vším, co je za vámi a je to nenávratně pryč a to jen a jen proto, abyste poznali člověka, který je právě po vašem boku, pro kterého byste dýchali, který tvoří nejen vaši polovinu, ale stal se především součástí. Je to nepopsatelný pocit a ačkoli jsem si myslela, že jsem si už silnou lásku zažila a věřila, že to třeba bude ta navěky, dokázalo mě všechno to souznění a vnímání naprosto vyvést z míry a já jsem si řekla bez váhání, to je on! To je ono! Nevím jak, ale prostě to poznáte. Nikdy jsem před nikým snad nebyla tak otevřená a "nahá" jako právě v této životní fázi před ním... Děkuji za naši osudovou chvilku, děkuji i za počáteční nástrahu, která se postavila mezi mě a jinou blízkou osobu, se kterou to vypadalo, že se naše cesty nadobro rozejdou - tak trošku jak to bývá, když vám do života někdo nový přijde, jiný zase odejde (teď to myslím obrazně a ne úmrtím....) - nakonec jsem to ustála a tak jsem nepřišla o svého blízkého člověka, který měl čestné místo v mém životě a srdci a zároveň do něj vstoupil on. Tenkrát by mě ani ve snu nenapadlo, že někoho takového najdu, že na mě někdo takový čeká a že to bude taková náhoda, při které se potkáme a co z toho vznikne.


Proto pokud jste zrovna ve fázi, kdy si přijdete tak jako já tenkrát, tak nezoufejte.. Není to lež, ale skutečnost, na každého čeká někde ten druhý a je jen otázka času a tak trošku štěstí, kdy se k sobě dostanete...


Vše ve vašem životě se děje z nějakého důvodu a prostě to tak má být... ♥

7 komentářů:

  1. Krásně jsi to napsala Andrejko a neskutečně Ti to sluší, ta mikinka je nádherná a celkově jsi kočka!
    Můj vztah skončil před měsícem, byli jsme spolu 3 roky a 10 měsíců takže jsem ve fázi kdy se vyloženě sbírám ze země ale život musí jít dál i když mě to neskutečně trápí a bolí .. Přeji Ti aby Ti vše vycházelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi, prvne moc dekuji... A podruhe.. Je mi to lito ;( i to patri k nasim zivotum, ale ja verim, ze to zvladnes, posilam silu aspon takhle na dalku a take ti drzim pesticky, at se Ti uz jen dari a mas usmev na tvari :-*

      Vymazat
  2. Moc krásně napsáno Andrejko, nezbývá než se vším souhlasit :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Napsala jsi to moc pěkně a na fotkách seš krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny a pravdiv dovetek. Preji mnoho dalsich spolecnych let a vzkvetajici lasku ❤️

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*