pátek 2. září 2016

Závan léta (outfit)

Už tu chyběl nějaký ten outfit a tak jsme ho pro vás o víkendu s přítelem nafotili.

Byl nádherný letní den, takže jsem zvolila rozevlátou sukni, která je jedním z úlovků, o kterých se vám ještě rozepíši v samostatném článku :) Ta sukně mi padla do oka ihned. Její tlumené, ale přitom krásně pozitivní a k mnoha věcem a barvám se hodící květy mě ohromily. Ačkoliv jsem si řekla, že moc letní kousky už nevynosím a tak jsem si dala nepsaný zákaz si je kupovat, porušila jsem to a jsem moc ráda. Protože hned následující víkend se udělalo počasí přímo pro ni, pro mou novou sukni plnou květin.
Doplnila jsem ji oblíbeným tílkem se šněrováním v pudrové růžové, protože jsem zrovna měla i svou Obag v RosaSmoke odstínu. Na oči jsem pak nasadila nové brýle, ze kterých jsem doteď paf a děkuji D., protože její výběr je více než trefný, tahám je momentálně neustále.

Na noze mi pak vyčuhují i nové botky, které jsou sice k celému outfitu moc tmavé, ale dovolila jsem si je, protože se až tak často neukáží, jen tu a tam při chůzi. Zkrátka léto nám dopřává něco jako vynahrazení za celé ty dva měsíce, které za nic moc nestály.







Mějte prima víkend a já se ozvu nejspíš po víkendu :)

kkiss

3 komentáře:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*