středa 18. ledna 2017

Nic víc, nic míň (outfit)

Další outfit tak trošku ze šuplíku je tady.

Vůbec to ale neznamená, že bych se do něčeho takového v posledních dnech neoblékla znova. Jen je to foceno o něco dávno.. Zimy u nás stále panují a s nimi i bohužel velká absence slunce, která mě tu a tam částečně dost vyšťavuje..

Neustále řešíme jednu zásadní otázku naší budoucnosti, která ještě není zcela dořešena, ale bohužel my už s ní nic nezmůžeme a čekáme tak trošku na osud, nebo spíše jednoho člověka, na kterém to teď celé doslova visí.
Uvidíme tedy, jak se to vyvrbí, ale my se snažíme naši myslí a pozitivním přístupem zajistit to, že dobře.

V posledních dnech řeším dokončení předposledního semestru vysoké školy. Takže panuje stres, obavy a nervy, které s tím mám vždy spjaté. Modlím se, ačkoliv nábožná nejsem, aby to už vše úspěšně skončilo a já se mohla začít věnovat zase jiným věcem.
Před pár dny jsem si udělala také radost z jiného soudku. Nevím (nebo vlastně možná ano, ale dělám jakože ne =) ) čím to je, ale už mě nečiní tolik šťastnou nákupy kosmetiky či oblečení. Abyste mě ale špatně nepochopili, tak to neznamená, že bych si na sebe už nikdy nic nekoupil a že z toho následně nemám radost. Ale v obchodech to doslova řve na lidi slevami a výraznými tabulemi s nápisy hlásající procentní snížení. A mě to nezajímá, jsem v klidu. Po očku sice nahlížím za výlohy, ale za docela dosti dlouhou dobu se ani jedné z nich nepodařilo mě nalákat dovnitř, abych se šla podívat blíže. Naposledy jsem si to odbyla při nákupu klobouku, kalhot, dvou trik a dvou párů náušnic a tím pro mě slevy v podstatě skončily.
Mnohem víc mě baví objevování a poznávání nových produktů do kuchyně - ať už se jedná o koření, čaje, suroviny. Nebo i recepty na jídla, která jsem ještě nevyzkoušela buď ochutnat nebo si sama uvařit. To mě momentálně moc baví a naplňuje. Mám v podstatě volnou ruku v tom, co chci uvařit a zkusit. Jediné, co mě zajímá, aby to chutnalo příteli a měl případně stejnou chuť. Láska přeci jen prochází žaludkem.
Pár radostí (materiálních) jsem si ale za poslední dny přeci jen udělala. Tou nejvíc malichernou jsou asi nové kapesníčky na noční stolek. Je to taková blbina, ale já mám tak ráda, když si pokaždé odnesu jiný design krabičky, která mi po nějaký ten čas zdobí a doplňuje pokoj. Tou další pak byl sprcháč z dětské řady. Asi už tušíte, že se ani mně nepodařilo vyhnout mánii jednorožců. Ano, jedním z nich je právě tento sprcháč se sladkým jednorožcem. Jenže já jsem stále tak trochu víc dítě a musela jsem si pořídit i sprcháč z dětského s motivem kočky. Jakožto milovnici koček přeci nesmí chybět. A tak si myslím, že začnu pravidelněji nakukovat právě do dětské sekce.
Tou největší a asi nejrozumnější radostí je ale nová kniha. Toužila jsem po ní celkem dlouho a slyšela na ni jen samé dobré recenze a teď už si v ní čtu já sama a moc mě baví. Možná se o ni s vámi podělím, až ji dočtu. Jedná se p Zázračný úklid od Marie Kondo. Předpokládám, že každý z vás o této knize v nejmenším slyšel.

Trošku jsem se rozepsala, protože jsem měla chuť sdělit vám mé pohnutky. Nyní už ale k outfitu. Ten je opět v ryze zimním duchu. Čepici jsem vyměnila za klobouk, jinak jsem oblékla teplý svetr, kabát a samosebou do ruky popadla svou O bag s chlupaticí. Nic víc a ani míň.








Mějte se krásně, dělejte si radosti a smějte se.

kkiss

pondělí 16. ledna 2017

Sladkosti, po kterých se nekazí zuby od Miss Sporty (make-up)

Pro dnešní den jsem si pro vás připravila sladkou záležitost.
Ale nebojte, ne takovou, po které by se vám zkazily zuby.

Miss Sporty totiž přichází s novou kolekcí Really Me, která má v první řadě naprosto úžasné obaly. Chápu, že ne každý je na tyto slaďárny, ale většině lidem, kteří zatím tuto kolekci spatřili, se líbily. A já jsem jednou z nich. Něco tak krásně zabaleného a vyloženě křičícího po jaru jsem vyloženě potřebovala.

Podíváme se tedy, na jaké novinky se můžete těšit a jaké nabízí odstíny. Postupem času sem možná přidám i článek s kompletním líčením, u kterého použiji jen tyto produkty.

Celá sladká kolekce vypadá takhle.


V celé kolekci je hned několik produktů, ze kterých si určitě každý z nás najde alespoň ten jeden.
Pojďme se podívat z blízka, co vše na nás čeká a pak se postupně mrkneme i na jednotlivé swatche.






A teď se mrkneme na každý produkt zvlášť

Laky na nehty Candy Shine 004 a 005
Naprosto roztomilé laky, které dodají nehtům trochu třpytek a nádech zelené nebo růžové barvy. Nejedná se o lak, který by měl nějak krýt, ale je super ke zvýraznění již krycího laku v jednotné barvě.

Really Me! Přirozený make-up s efektem druhé kůže - 109.-
Celá kolekce se nese v duchu přirozenosti. Tato tyčinka má sloužit jako make up, který má být lehký, dobře krýt a zároveň splynout s pletí. V nabídce budou 3 odstíny a tento je v odstínu 001 Really Ivory. Na ruce působí lehce, že pleť sjednotí a bude opravdu jak druhá kůže.




Really me! Lesklý, tekutý balzám na rty - 49.90.-
Boží obaly doplňuje i slibný obsah. Barva má dodat rtům přirozený jas. Součástí složení je slunečnicový olej, který dodává přirozený lesk. Rty mají být díky němu o 51% hydratovanější. K dostání budou ve 4 odstínech, které uvidíte na fotografiích.






Really me! Objemová a zbarvující řasenka - 99.90.-
Má dodat hustotu a objem řasám a hlavně má disponovat jedním zázračným prvkem. Po delším používání by měly být vaše řasy černější. Uvidíme, co na tom bude pravdy a jak se s ní bude pracovat. Každopádně kartáček vypadá slibně.



Really me! Stíny a tužka v jednom - 64.90.-
Tyto tužky byly navrženy tak, aby si vybrala žena s jakoukoliv barvou oka. První konec funguje jako podklad - stín, který nanesete na celé víčko a druhým koncem, klasickou tužkou na oči, podtrhnete linku podél horních řas. Nápad je to vskutku originální a konzistence je vskutku u části nahrazující stíny krémová. Uvidíme, jak si povedou na víčkách. K dostání jsou pro 4 typy barvy očí a to modrou, zelenou, šedou a hnědou. Názvy a i odstíny uvidíte na následujících fotografiích.




Tato kolekce mě velice mile překvapila a myslím si, že se bude i úspěšně prodávat. Sama jsem zvědavá, jaký produkt si oblíbím nejvíce a jak půjde se všemi produkty pracovat a jak se jim bude vést na obličeji.

Napište mi, který z produktů vás zaujal nejvíce. A který byste chtěli nejvíce vyzkoušet?

kkiss

pátek 13. ledna 2017

Velbloud (outfit)

Po odmlce přicházím opět s dalším novým outfitem.

Novým, no spíše staronovým, protože je tak trošku ze šuplíku. Momentálně mám na práci zařizování jedné důležité věci a tak jsem v jednom kole a na ostatní věci nezbývá moc času.
Přesto ale na blog dost často myslím a chci se s vámi i nadále dělit o různé poznatky, outfity a každodenní události.

V dnešním outfitu uvidíte Rosu Smoke s chlupem, který jsem dostala k Olivě. I tato kombinace mě doslova nadchla a myslím si, že světlému odstínu kabelky lichotí stejně jako tomu tlumenějšímu.
Na sobě mám také klobouk ze slev, kterým jsem letos moc nedala. Nebyla nálada, čas a hlavně se už těším na nákupy jarních kousků a rozhodla jsem se pro redukci šatníku, takže nechci zbytečně pořizovat, ač ve slevě, další a další kousky, které mi místo ve skříni budou jen ubírat a ne naopak. Čím jsem starší, tím více se uchyluji k nošení těch věcí, které jsou především pohodlné a účelné. To znamená, že místo nějaké velké parády si raději vezmu pořádně teplý svetr klidně 3x za sebou a jsem v suchu.
Schválně mi někdo dejte vědět, jestli to máte také tak.
Pokusím se nachystat vám ještě jeden outfit ze šuplíku a nafotit něco nového. Velké mrazy ale opravdu nepřidávají na chuti něco venku fotit a nakroucat se před foťákem. Mám pro vás ale kosmetické novinky, které bych ráda zítra nafotila a během víkendu dala dohromady seznámení a možná i první dojmy z nových produktů. Chtěli byste?

A teď už k velbloudímu outfitu.








Mějte se prima
kkiss

čtvrtek 5. ledna 2017

Oliva zase trochu jinak (outfit)

Máme tu pořádné zasněžené ráno.

Ani nevím, jestli z toho mám radost, protože mi už leze doslova na nervy absence slunce.. Dokonce už ani " na kopci " nesvítí, takže to na náladě také moc nepřidá, protože člověk nemá ani kam za ním utéct.

Za posledních několik dní jsme vám s přítelem stačili nafotiti 3 outfity, které bych zde ráda postupně publikovala. Ten první ze tří bude jak jinak, než s mou novou Olivou (od Obag), kterou mi přinesl Ježíšek přítel. Mám z ní obrovskou radost a doslova si vychutnávám její nošení. Jsem pyšná i na výběr chlupu, který vypadá velice věrohodně, ale ráda bych vás upozornila, že se nejedná o pravého mývala (tak se tento lem jmenuje), ale o napodobeninu. Je tedy cruelty free. Sama nejsem zastáncem pravých kožichů, protože se domnívám, že v dnešní době jdou už tak dobře a věrohodně napodobit, že je to opravdu zvěrstvo, mají-li kvůli tomu zvířata umírat.

Teď ale k outfitu. Protože nebyla až taková zima, zvolila jsem svůj oblíbený lehčí kabátek šedé barvy. Kolem krku jsem omotala novou šálu od Ježíška. Aby alespoň nějaký prvek trošku korespondoval sbodstínem kabelky, sáhla jsem po lahvově zeleném svetru z Primarku, který mám asi ve 3-4 barvách a je vděčným kouskem, po kterém často sahám.
Základ outfitu je v podstatě stejný, jako když jsem vám Olivu představovala poprvé, jen se změnily celkové doplňky a ladění outfitu.

Dnes to vypadá alespoň na boby, takže doufám, že na ně někam vyrazíme :)







Mějte se sněhově!

kkiss

pondělí 2. ledna 2017

Střípky z Vánoc

Během vánočního času jsem nastřádala především do svého telefonu hned několik fotografií, o které se stojí podělit.

Jednou etapou byla návštěva Drážďan, kam jsme jeli shánět poslední vánoční dárky a zároveň se podívat na vánoční trhy a dát si něco dobrého na zub. Ani letos jsme nebyli zklamaní, počasí nám přálo a dobrot bylo všude víc jak dost.

Nádherný kolotoč na výstavním nebi byl pohled sám o sobě pohádkový

Pořádný burger, který jsme jedli nakonec ve 4 lidech

Všechny obchůdky byly stylové a nádherně nazdobené

Kolem Vánoc jsem si vybudovala velkou lásku a zároveň závislost ke svícím YC. Chystám se na podrobný článek o nových a stávajících kouscích. Myslím, že se máte na co těšit.

Měla jsem také velice příjemnou brigádu, vypomáhala jsem skoro švagrové se zdobením vánočních ozdob a viděla tento nádherný perníčkový betlém.

Štědrovečerní véča byla jako vždy luxusní. Tady jsou nějaké střípky a detaily z ní

Nechybělo ani zdobení perníčků



Baileys byla z dárků vyvalená a tak sondovala raději z bezpečí své krabice.


Ježíška jsem si předávala i se svými kamarádkami

Sváteční rána nám zpříjemňovala tahle princezna

Lakovala jsem třpytivé nehty

Z dnešního svátečního randomu to bude vše. Mějte se krásně, doufám, že jste vstoupili do roku 2017 šťastnou nohou :)

kkiss