neděle 9. března 2014

Konec víkendu - random

A je tu opět neděle a tím pádem konec víkendu...

Tak strašně moc mi tenhle víkend utekl, ale maximálně jsem si ho užila a tak mě jen o to víc mrzí, že už je jeho konec.
V pátek jsem měla nádherné překvapení v podobě květiny... Ta ale nebyla k MDŽ, ale jen tak z lásky. Cítila jsem se jako v sedmém nebi.. Rudé růžičky mi tedy kralují v pokoji a já je dnes budu muset opustit, nýbrž se chystám do Prahy a od zítra začíná opět školní maraton. (Mimochodem mě již v úterý čeká první test, takže se celkem bojím.)
Zpět ale k náplni víkendu..(za víkend považuji v podstatě už i pátek, nýbrž se ve čtvrtek vracím domů a pak už jsem v pátek doma).


V pátek jsem tedy ještě stihla omrknutí města s blondýnkou. Vydaly jsme se tam opravdu jen na kukačku, ale tedy řeknu vám, byla jsem pěkně zklamaná. Čekám na dvě jarní limitky od dvou různých značek a ani jedna s nimi ještě nepřišla, přitom mají být březnové? Tak to mě docela nakrklo, slítala jsem město i přes týden v Praze s nadějí, že tam třeba budou rychlejší a on omyl =/ Takže jsem zvědavá, kdy to přijde...
Na kukačku tedy část outfitu, ve kterém jsem si do města vyšla.



Po neúspěšném lovu ve městě jsem se odebrala domů a udělala jsi pohodu a relax. Mrkla jsem do svého oblíbeného časopisu, přečetla si něco, zkrátka jsem oddychovala a v tomto duchu se nesl i celý pátek.
V sobotu byla na programu oslava narozenin dvou kamarádů - bratrů, takže plán na večer byl jasný. Přes den jsme se rozhodli zavítat do Německa, tentokrát do Elbe Parku - omrknout jarní novinky, dojít si na pořádné jídlo a pak taky sladkou tečku. Vše jsem nafotila, ale chystám to do samostatného článku, kde vám ukáži outfit a i tu sladkou dobrotu.
Mimo čtení oblíbených časáku jsem si také udělala čas na Youtube a projela si nějaké ty líčící tutorialy, ale co hlavně.. Našla jsem jeden super kanál, kde mladá blondýna srší nápady na různé věci s vlasy. Samosebou jsem hned chtěla něco vyzkoušet a tak jsem zkusila aspoň messy bun, což sice není žádné umění, ale i tak jsem byla překvapená postupem dělaní a celkově jsem si její kanál moc oblíbila a její nápady se budu snažit realizovat i na svých vlasech.


Nezapomněla jsem se ani poňuchňat se svou chlupatou slečinkou, která tu teď za mnou (asi vyčerpaná tím sluníčkem za oknem =D ) spinká stočená na křesle.


Dala jsem si také do nosu vynikající sušenky, které jsem dostala od svého taťuldy.



A omrkla jsem Humanic, kde se mi velice zalíbila tato kombinace. Boty mi už ale zblízka tak praktické a okouzlující nepřišly, protože to byl styl alá "špinavá džínovina" a byly tedy džínovinové. Tvar boty se mi ale líbil moc a kabelka taktéž. Jen ty ceny už tak příznivé nebyly, tak jsem si toto duo alespoň zvěčnila =D


A abych nezapomněla, moc mě zaujala tato jednoduchá a velice něžná manikura, kterou mám v plánu také vyzkoušet.


Teď už pomalu končím se souhrnem víkendu a již zítra se můžete těšit na představení tří tužek na oči, které se staly mými top favoritkami.
Během týdne bych vám také ráda ukázala manikuru plnou lásky a stihla článek s outfitem z Německa.

Tímto se loučím, přeji krásný zbytek neděle a já jdu pomalu balit =)

kkiss

10 komentářů:

  1. Krásné nehtíky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Damy, mockrat dekuji, ale jak jsem psala, nejsou me :) je to jen mustr, ktery bych v brzke dobe rada zkusila napodobit.

    OdpovědětVymazat
  3. tiež si asi zoberiem inšpiráciu z tých nechtíkov:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, určo je zkus, jsou moc pěkné, jemné a přitom jarní =)

      Vymazat
  4. Skvělé fotky!:) Ty nehty jsou vážně nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kabelka z Humanicu je naprosto skvělá :) !
    Je hezké dostat růže jen tak viď? Udělá to velkou radost. Fotky se mi líbí jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné fotky :) A tie legíny sú super, veľmi sa mi páčia :) Ale čo by som najviac brala, sú tie keksíky :D Ja som hrozne moc na sladké :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. A jak se ten kanál na youtube jmenuje?

    OdpovědětVymazat
  8. nechtíky sa mi tiež páčia a účes ti moc pristane :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*