pondělí 27. dubna 2015

Slip On - Pohodlí nadevše (NewIn)

Dnešní článek bude trošku vykecávací, inspirativní a v závěru také odhalující mých nových slip on botiček, o kterých to dnes celé bude.

Ani upřímně přesně nevím, kdy jsem se prvně dostala do styku s těmato botičkama. Slip on boty jsou kapitola sama o sobě. Kdysi dávno, možná si to budete i pamatovat, jsem psala článek o tom, jak jsem postupem času vyzrála k nošení mokasin, které jsem dříve považovala za babkovské a vůbec se mi nelíbily. U slip onu to nebylo tak, že bych je považovala za babkovské, ale spíš mi vždy přišly jako cvičky a připomínaly mi základní školu a hodiny tělocviku, kdy jsme dost podobné boty bílé barvy museli povinně nosit.

Těm časům ale odzvonilo a já jim přišla na chuť. Sledovala jsem je už od minulého roku na fotkách, ale ještě to nebylo v tak častých vlnách, jako je tomu například teď a to konkrétně na instagramu, kde se každou chvilku kochám slip ony slečen, které sleduji. Nejvíce mě asi na botech zaujaly výkřiky, jak jsou pohodlné a chodí se v nich jako v bačkůrkách. Odolávala jsem ale a žádné si neobjednala, ačkoli takové botovo na mě vyskočilo nejednou se svým mailem a v hlavní nabídce právě s tímto typem bot.


Můj vnitřní hlas, který křičel "chci je a musím je mít" se probudil až nějakých 10 dní zpět, kdy jsme s přítelem vlezli do jednoho krámu v místě jeho práce (kam já se normálně nedostanu a běžně tam ani nejezdím) a potkala slip ony "mého života". Ne, to přeháním, ale první slip ony, které jsem si přála, toužila, chtěla vlastnit. Bohužel jsem u sebe neměla hotovost a přítel se mnou krám odmítl navštívit - asi aby mě donutil k rychlému proběhnutí =D - ach my ženy shopaholičky. Každopádně slip ony měli pouze dvoje a to v gepardímn provedení v přírodní barvě a v šedo-černé, která mému srdci byla vzdálenější, protože mám ráda vzory v přirozených barvách zvířat. U těch v přírodní barvě měli mou velikost, tak jsem si ji neváhala ihned vyzkoušet. Padly mi skvěle, ale měla jsem vtipně strakaté ponožky, které jsem si nechtěla sundavat a silonové ponožky nebyly k dispozici, takže jsem byla trošku zaskočená, jak by vlastně vypadaly "naholo". Nakonec jsem je tam nechala, protože jsem měla peníze jen na kartě a terminál na placení tam neměli a odjeli jsme domů.
Bohužel/dík se mi to s botami v hlavě rozleželo a já se rozmyslela, že je nutně chci... V pondělí nebyl čas tam zajet a v úterý jsem brzy ráno jela do školy, takže jsem ještě skrz telefon žadonila u přítele, aby se tam sjel podívat, jenže on ten den jel do jiného města a tak neměl cestu se tam stavit.  Podařilo se mu to až den poté, kdy jsem se zároveň vracela z Prahy. Byla jsem celá nervózní a volala mu, že až tam bude, ať mi dá vědět, jestli je mají. Tak moc se mi líbily, že jsem mu řekla, že kdyby neměli mou velikost 38, že beru klidně i 37, protože 38 se mi na noze i s ponožkou zdály trošku větší.
Telefonátu jsem se dočkala poměrně brzy s tím, že boty nemají... Ani netušíte, jaký vnitřní pocit zklamání jsem prožívala. Hledala jsem si podobné boty na internetu, že si je přeci koupím jinde, ale věřte nebo ne, v gepardím vzoru, tak pěkně udělané a v místě gepardího vzoru na omak "plyšové" jsem nikde nesehnala a když už se mi líbily, tak stály "raketu" a to jsem opravdu neměla v úmyslu za ně dávat... Napadlo mě samosebou, že je to jen nějaký vtípek ze strany přítele, které on má rád. Ale řekl to tak přesvědčivě, že jsem mu to zbaštila...

Dokonce když za mnou přijel, tak jsem si říkala, jestli náhodou si neudělal srandu a boty mi nepřinese. Původně jsem chtěla šmírovat z okna =D, ale nakonec jsem ho nechala přijít až ke mně domů, abych zjistila, že nic nenese =(

Odebrali jsme se tedy na cestu k němu domů a já v autě ze srandy vykřikovala " tak šup, vyndej mi ty boty z toho kufru, já vím, že je pro mě máš" a on se jen smál a nedával nic najevo... Pořád jsem si stěžovala, že jsem si je měla vzít hned, někde si vybrat, ale že není možné, že mi je vyprodali, že je jen tak nikde jinde už neseženu a seděla jsem jak pecka a googlila, jestli někde nedostali nové zboží, kde bych na gepardí pohodlné samochodky narazila.. Přítel mě napomenul, ať už si nehraji s telefonem a nehledám je... Já ve svém hledání i přesto pokračovala, jenže on najednou ručkou šmátralkou zalovil za svou sedačkou. Celou cestu tam bouchala nějaká flaška, tak jsem si myslela, že ji chce dát do jiné polohy, ale ono ne!! Vytáhl krabici s botama a až po pár sekundách mi to došlo!!!!
Vystřelil si ze mě a botičky tam na mě čekaly! Řeknu vám, že si mě teda vychutnal =D Já být na jeho místě, tak mu ty boty dám, ať už mlčí a nemluví furt o nich, ale on to vydržel takovou dobu. Ta chvíle překvapení zato ale stála, byla jsem nadšená a měla normálně slzy v očích štěstím a radostí!
Ještě v autě jsem si boty obula a neustále mu je ukazovala a doma jsem si je dala na parapet tak, abych na ně viděla i z postele =D prostě jak blázen! Ale tím, že mi udělal s nimi takové divadýlko, jsem si jich o to víc vážila a byla z nich nadšená =)

Chápu, že asi ne každý z vás dočetl mé dlouhé litánie až sem, ale pokud ano, tak budu ráda, když se podělíte o podobnou radost, nebo jestli se vám někdy stalo něco podobného?

 Teď se konečně dostaneme k inspirativním fotkám slip onů, které se mně osobně moc líbí a které bych třeba v budoucnu ráda vlastnila a rozšířila si tak sbírku těchto bot. Můžete se samosebou těšit i  na outfit a to asi ne jen jeden, protože vymyšleného toho mám pro tyto boty spoustu!
Jdeme tedy na inspiraci:









No a závěrem pár fotek mých gepardíků spolu s novou kabelou =)




Tímto se s vámi s dlouhým článkem o slip onech loučím a ptám se, líbí se vám? Máte nějaké?

kkiss

6 komentářů:

  1. já se letos zamilovala do espadrillek.. ale díky za tip :D ty tvoje jsou super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem a naprosto Tě chápu, taky je máš super =D Bohužel jsem na ně narazila zatím jen v Německu (ve větším výběru), ale stále mi přijdou dost drahé, tak třeba se na mě nějaké za dobrou cenu usmějí a také pořídím i espadrillky =) Se slip ony se teď všude roztrhl pytel a už si brousím zuby na další =D

      Vymazat
  2. Jsou nádherné :) Každopádně příběh je krásný a tvůj přítel je úžasný, i když tě dusil sakra dlouho :D

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
  3. Slip ony teď vidím na slečnách často a hodně se mi tento typ bot líbí :) Ty sis vybrala pěkný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, dost se to rozmohlo a musím říct, že pokud se ti líbí, tak doporučuji pořídit, větší bačkůrky jsem na nohou neměla!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*