pátek 20. září 2013

Posila Nike

Když začínám psát první řádky dnešního článku, tak za okny prší tak, že to vypadá jako tisíce jehliček po sobě sypajících se..
Jak já nenávidím podzim. Je to pro mě asi opravdu nejhnusnější období ze všech čtyř. Nejraději bych se po jeho působení zdekovala někam hooodně daleko a přečkala ho v teplých krajinách. Bohužel, to mi není momentálně přáno.

Ráda bych se s vámi dnes podělila o mou novou radost v podobě sportovní tašky... Přála jsem si ji nějaký ten čas a potřebovala ji jako sůl. Vlastním již jednu cestovní tašku podobného vzhledu, ale ta je o píď větší a já jsem hledala něco menšího, ale neméně funkčního. Také určitě znáte tu situaci, kdy si potřebuje pobalit své saky paky, ale jakmile je narvete do kabelky (nějaké větší), máte pocit, že se v nejmenším urvou uši tou vahou a navíc to není ani nic dobrého pro ramena - nosit takovou tíži a chudák kabelka. Co si budeme povídat.
Na řadu v těchto situacích přichází právě (v mém případě aspoň) tašky praktičtějšího rázu, jako je právě tato.

Ukořistila jsem si v A3. Věděla jsem přesně, kterou hledám. Mé požadavky byly: nejlépe černá, nebo tmavá - koženková, nebo jiný omyvatelný materiál - větších rozměrů a jako třešnička na dortu? Nike nebo Adidas nejlépe, ale nerozhodovalo...
Nakonec jsem si splnila všechna svá kritéria a mám novou parťačku. Již jsem ji 2x vytáhla a včera "slavila" svou "do třetice" =)

Jak jste na tom vy s přenášením vícero věcí? Využíváte útrob větších kabelek, nebo to řešíte praktičtější variantou jako já?

kkiss



Velice se mi líbí chytré řešení ušisek tašky...

Aby nešly neustále od sebe, stačí zacvaknout a je to

6 komentářů:

  1. Jeee máme stejnou, já ji mám asi rok...a teď si hrozně přeji novou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Naprosto to chápu a snad seženeš svou vyvolenou =)

      Vymazat
  2. Kabelka je to pěkná! Kdysi ji prodávali v šedé a já vím, že jsem rozhodovala mezi ní a tou, kterou mám právě doma (menší). No teď by se mi hodila také nějaká větší, kam bych sbalila třeba všechny věci do fitka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D A já původně chtěla tu menší právě, ale nakonec neměli takovou dle mých představ, takže teď jsem ráda =)

      Vymazat
  3. Já se tady po té fešandě taky dívám delší dobu a je to přesně tak jak píšeš zlatíčko, než si ničit kabelku tím, že do ní narvu plno věcí, raději si pořídím něco, jako je tato taška :P

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*