úterý 24. září 2013

Nahé líčení s novinkami od Miss Sporty

Make-up post je tady!

V hlavní "líčící" roli budou dnes zářijové novinky od Miss Sporty.

Musím říct, že tentokrát se Miss celkem vyšvihla a připravila pozoruhodné věcičky. Jaké? Pojďme dále společně objevovat a testovat.

Budeme mluvit konkrétně o :



1. So Matte Perfect Stay, odstín Medium 003- make up, který by měl vydržet  14 hodin

2. So Matte Perfect Stay, odstín Medium 002 - pudr, který slibuje výdrž 10 hodin

3. Ohh! So tan so fine, odstín I am Blonde and Fabulous 001 - bronzující pudr

4. Pump Up Booster Curve It!, odstín Extra Black 002 - řasenka slibující objem a natočení řas

Začneme od píky a to od 1.
Make-up jsem nanášela prsty a nafotila jsem vám jeho konzistenci na ruce. Je hutnější, ale neroztírá se nijak špatně. Překvapilo mě jeho docela dost dobré krytí, ale musím upozornit na podtrhnutí nedokonalosti pleti, mám na mysli hrbolky, ty s ním celkem vylezou, jinak si myslím, že je úctyhodný.
Líbí se mi moc průhledná, plastová lahvička, díky které vidíme zbývající množství a také pumpička, se kterou se produkt skvěle dávkuje.


2. Pudřík je ve velice praktickém balení se zrcátkem a houbičkou, ideální parťák do kabelky na cesty, kdy si potřebujete "přepudrovat nos". Není vůbec špatný, místo v mé kabelce si určitě najde, k němu nějak nemám, co bych vytkla.

3. Bronzující pudr se dvěma barvičkami - hnědou a světlou na rozjasnění. Také super věcička, na líčka jsem nanesla tmavý a nad a pod olemovala světlým pro projasnění.


4. Jedeme do finále. Nová řasenka s prohnutým kartáčkem. Také celkem milé překvapení, žádné řasy alá mrkací panenka se nekonají, dle mého názoru spíše hodně prodlouží, co se natočení týče, to už je o něco horší, ale když si pohrajete, tak to také trošku půjde. 


Sečteno podtrženo, každému sedne jednotlivý produkt úplně jinak, takže doporučuji vyzkoušet a udělat si obrázek sám.
Za sebe mohu objektivně říci, že mě mile překvapil jak make-up, tak pudr s bronzujícím pudrem - tohle trio se u mě určitě neztratí a využiji ho. Řasenka, tam je to za mě slabší, ale není to úplný propadák, jako například "zlatonka" od Astor Big&Beautiful Boom! - ta je naprosto příšerná a její koupí jsem vyhodila zbytečně peníze - i když byla v akci.

Co se mi na novinkách MS líbí, že si pohráli s kabátky jednotlivých produktů (až na řasenku, tam mi přijde, že se toho moc nezměnilo a její image se mi nelíbí). Každopádně vzhled pudru a bronzru mě ničím neirituje a na make-upu se mi líbí průhledná lahvička z plastu. Zajedno do ní vidíte, kolik zbývá produktu a zadruhé není tak těžká jako by byla skleněná.

Tímto se s vámi pro dnešní den loučím, třeba se vám nějaký produkt bude zamlouvat a půjdete ho omrknout, až se objeví v drogerii.
Já se jdu pomalu chystat, asi půjdu omrknout město a podívat se, jaké podzimní věcičky se na nás chystají. Zítra do Prahy na zápis do druhého ročníku a od příštího týdne to opět vypukne nanovo.

Krásný den,

kkiss.

8 komentářů:

  1. čauky, pěkné líčení!, tak to nosím dost často, jak se mi nechce nicmoc vymýšlet:))), mám jen menší dotaz, mám řasenku se stejným kartáčkem-ale od Manhattanu, ale fakt se s tím nedá vůbec pracovat, strašně slepuje řasy a vůbec je neobalí nebo nevím :/...už jsem přemýšlela jestli není řasenka vyschlá (ale nedrolí se, navíc mi přišla poštou zabalená v celofánu...), nebo je to fakt tím kartáčkem a já s tím "obrem" neumím pracovat :-D dík za odpověd:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám takového obra od NYC a je to nejspíš fakt jen o tom dostat to nějak do ruky :D Jinak Andrejko, líčení je super, takové mám nejraději pro nošení do školy, člověk nemusí nic moc vymýšlet a vypadá tak nějak přirozeně :) super <3

      Vymazat
    2. Chemjane: Určo to je o zvyku a cviku, ale pokud ti nanáší více produktu, než by jsi chtěla, zkus ji více otřít a potom si vyhrát s řasami, mrkat do kartáčku řasenky, přiložit a snažit se natočit, prostě si udělat chvilku a pokusit se skamarádit =)

      Veru, děkuji, je to nejsnadnější volba =)*

      Vymazat
  2. Nejvíce mě zaujal bronzer, který asi co nejdříve otestuji! :) Skvělé, jednoduché líčení :))

    blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Ten make-up je úplne najlepší :) ...

    Dreamsgirls0.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení, tyhle jsou nejlepší...:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*