čtvrtek 17. července 2014

Barevné léto na nehtech (nové laky + báze Garnier Perfect Blur 5 sec)

Krásný čtvrtek, sluníčka =)

Původně jsem chtěla nechat články pouze pondělí, středa, pátek, ale nevím proč, zkrátka píši častěji, tak snad to bude pro vás ke čtení a třeba zajímavé =)


Mám tu dvě kosmetické novinky, tou jednou jsou mé nové laky na nehty, které jsem sehnala u místních vietnamců. Musím říct, že jsou úchvatné a měli je hned v několika barvách, já jsem ale nakonec sáhla po těchto dvou a hned s nimi lakovala, takže uvidíte i fotografie, jak vypadají na nehtech =)
Další věcí, které jsem neodolala je pokladová báze Garnier Perfect Blur 5 sec. Původně jsem dost uvažovala o stejnojmenné "Blur" novince od Loreal, která byla ale o 100 korun a něco dražší, než tato a navíc jsem na ni četla a slyšela docela stejné názory. Tedy krom balení, to od Garnier je hodnoceno jako horší a i produkt špatně vymačkávající. Každopádně.. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a jakmile jsem na hřbet ruky vyzkoušela Loreal a i Garnier, měla jsem jasno, že půjdu do levnější varianty =)
Musím říct, že jsem ho použila zatím jen 2x, takže nemohu ještě moc soudit, ale první dojmy jsou vesměs pozitivní.
Krásně se nanáší, pleť je krásně hebká, připravená na nanesení makeupu, nikde nemám šupinky a měla by snad vyplňovat póry a trošku vyzmizíkovat vrásky v oblasti oči a úst.
Někdy udělám líčení, kde vám ukáži, jak to s bází vypadá.

Laky na nehty a Garnier vypadají takto:


Laky tedy k dostání v drogeriích nejspíš nebudou, zkuste se ale mrknout po jiných krámečcích ve vašich městech, protože jsou opravdu naprosto skvostné!!!




Garnier jsem vám vyfotila pouze jak vypadá jeho balení, konzistenci zatím ne. Možná si přichystám článek i s fotkami samotného produktu, budete-li mít zájem =)


Závěrem ještě nalakované nehtíky novými laky!



Jak se vám tyto dva efektové laky líbí?
A máte někdo zkušenost s nějakým "Blur" produktem?

Vaše Andy alias kkiss

5 komentářů:

  1. Laky jsou krásný, moc se mi líbí :) Blur jsem našla jako malý vzoreček v ŽaŽ, ale měla jsem z něj divný pocit na pleti
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vypadají božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky jsou úžasné! Krásné letní barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie laky su super, sama podobne vlastim :-) A zial vlastim aj garnier perfect blur...a u mna to je absolutna hroza...Po naneseni som citila ako keby masku na pleti a na druhy den vyhadzana tvar vyrazkami...Asi to je tym ze mam citlivu plet. Maja

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*