středa 9. července 2014

Extravaganza (outfit)

Trošku neobvyklý outfit právě dnes přímo pro vás. 

Nachystala a nafotila jsem si ho pro vás ještě před dovolenou, kdy se počasí trošku zakabonilo a bylo tedy vhodné zvolit mé nové, vzdušnější a orientální kalhoty spolu a obyčejným černým trikem a bundičkou.
Chvíli jsem váhala, do jaké barvy mám outfit ladit, ale nakonec jsem se rozhodla pro stříbrnou, kterou jsem na sobě ve větším množství dlouhou dobu neměla a tak jsem měla potřebu ji tam pořádně dodat a to se mi snad i povedlo.

Bundička je z Boohoo a tuším, že jsem si ji objednávala minulý rok. Je to opravdu originální kousek, který mám moc moc ráda.
Kalhoty jsem představovala ve svých novinkách s oblečením a dnes je tedy uvidíte poprvé na mně. Je mi jasné, že mnohým z vás se tento styl líbit nebude. I pro mě je to docela dost změna,ale musím říct, že příjemná a svého nákupu kalhot nelituji. Je to totiž úplně něco jiného a musím tedy říct, že i lidé se po mně celkem ohlíželi. Nevím, zda se jim to líbilo, či nikoli a je mi to celkem jedno, ale jistě vím, že to nějakou pozornost vzbudilo, tak uvidíme co vy na to =)


Botičky mám ze slev už nějakou tu dobu a jsou z FF, triko je Noname a náhrdelník mám z Collosea. Psaníčko je tuším H&M.
Fotky mám dvoje, jedny s filtrem, který se tam vloudil nechtěně a jednu sérii normální, rozhodla jsem se sem dát od každé něco.









Jak se vám tento neobvyklý outfit líbí?

kkiss

18 komentářů:

  1. Andrejko, je krásný! Ty kalhoty jsou parádní a určitě originální, a hlavně nebudou na každé z nás. Moc se mi líbí, že jsi k tomu zvolila jednobarevné tričko, protože tak kalhoty vyniknou ještě víc. Měj se moc pěkně, Andy :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, trošku jsem se bála kombinování, ale nakonec si myslím, že se to podařilo. Je pravda, že barevné triko by k tomu nešlo a asi ani moc jiná barva, budu muset ozkoušet. A děkuji moc, měla jsem se famfárově =)*

      Vymazat
  2. Hodně zajímavé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento outfit se mi líbí opravdu moc :) Sladila jsi to parádně a ty kalhoty jsou prostě boží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, Veru. Byl to trošku oříšek, ale nakonec se to dalo =) S výsledkem jsem spokojená, ačkoli je to celé dosti netradiční.

      Vymazat
  4. Paci sa mi na tebe ze sa nebojis vyskusat nieco nove :-) Vyzeras super ;-) Maja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majo, moc děkuji za Tvá slova =) Ano, nejsem moc "přizdisráč", ale hold zkouším nové věci. Někdo to vyjde a jindy ne. Každému názoru jsem otevřená, hlavní je, aby se v tom dotyčný cítil dobře =) Ještě jednou díky =)

      Vymazat
  5. Ty kalhoty jsou bomba. Já bych k nim tedy už nebrala tu bundičku, ale to je věc vkusu. Vypadáš v nich hrozně šik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc děkuji. S tou bundičkou jsem upřímně váhala, ale zase jsem potřebovala něčím doplnit stříbrné špičky u lodiček. Tyjo, šik... To zní moc pěkně, děkuji za ta slova =)

      Vymazat
  6. Ty kalhoty nemaj chybu!!..Strašně ti ty kalhoty seknou. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, fakt? Tyjo, moc děkuji, nečekala jsem takových pozitivních ohlasů =)

      Vymazat
  7. Ty kalhoty jsou absolutně bez chybičky!! Nádhera!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*