čtvrtek 3. července 2014

Křídla motýlí

Schválně jsem vám hned v úvodu neodtajnila, o čem že bude dnešní příspěvek.

Ani pořádně já sama nevím, na co přesně je zaměřen. Ráda bych vám totiž ukázala své nové, naprosto úžasné, lehoučké náušnice, které nesou motiv motýlů...
Nikdy bych nevěřila, jak moc dobře mohou motýli vypadat a to nejen v uších. Jak víte z letních novinek, pořídila jsem si skvělé delší triko také s motýlem, které mimochodem uvidíte v outfitu =) 
Motýlky do uší mi pořídila má mamuša, která sama podlehla a vzala si je v bílé. Na léto je to ideální kousek, který netahá vaše lalůčky k zemi a navíc jsou dosti výrazné a ve vlasech vypadají opravdu božsky.

Jelikož jsem ten den celý outfit a doplňky ladila do růžovo-modré, zvolila jsem také modré líčení, které jsem se snažila nafotit spolu s náušnicemi.
Abyste pochopili, proč tu teď poměrně často vídáte líčení, nebo celkově, proč se líčím takto více? Důvod je prostý, chci si to patřičně užít, protože o zkouškovém jsem na to neměla čas a o dovolené se budu líčit minimálně, takže jsem v mezičase, kdy jsem chystala články na dobu, co tu nebudu (v ČR), zkoušela líčit a kombinovat všemožné =)

Dost už bylo slov, protože doufám, že tu máte krásně a jste někde u vody a já vás nechci vůbec zdržovat, jen vám zpříjemnit/zpestřit den? Tak jdem na to =)







Jak se vám křídla motýlí líbí?

kkiss

8 komentářů:

  1. Pááááne, jo... To je super... Kde se dá taková paráda pořídit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji. Nevim, co presne mas ted na mysli, ale nausnicky mamca koupila u nas ve meste v nejakem kramecku (asi vietnamci)- kazdopadne jsem je videla i ve stancich na dovolene v Chorvatsku :)

      Vymazat
  2. Mně se na tobě hrozně moc líbí ta rtěnka a halenka! Ale náušničky jsou taky fajn :) Soňa

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé :D Andrejko to je náhoda, úplně stejně jsem totiž pojmenovala svůj článek, který jsem poslala do redakce Krásná.cz :P Že bychom byly na stejné vlně? (Za což bych byla jedině ráda :P ) Náušničky jsou krásné. V podobném provedení jsem u pár blogerek viděla i neonové náramky, které by na léto byly určitě super, ale u nás jsem je zatím nikde neviděla :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty jsou krásný, na léto jak dělaný :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty teda jsou :o jsou super já jsem zatím u nás takový neviděla ale určitě až budou tak si je pořídím :) http://terusweetgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Téda ! Krásne naušničky a krásny odtien ružu :) Velmi ti pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné náušnice i to tričko se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*