pondělí 21. července 2014

Třepot motýlích křídel (outfit)

Při pondělku outfitově =)

Minulý týden jsem si vyrazila do města s N., šly jsme prolézt krámy, které jsme den předtím prolézt nestihly a samosebou jsme opět neodešly ani jedna s prázdnou =D Klasika.. Tentokrát to ale byly pidi nákupy.
Ulovila jsem kšiltku-snapback z Gatu, kterou snad brzy představím a sluneční brýle, které jsou crazy, ale já si je ihned zamilovala.
Na sebe jsem si oblékla sukni, kterou jsem si koupila den předem. Připomíná mi motýli křídla. Je totiž zvláštně řešená, skládá se ze dvou cípů, které se na bocích překrývají a tvoří tak překlad, který je při chůzi rozevlátý - jako když motýl třepetá svými křídly.


Jelikož jsem měla z předešlého dne asi 5 puchýřů, zvolila jsem pohodlnou obuv a co jiného, než mokasínky. Navíc se svou barvou skvěle hodily k sukni, co myslíte?
Jako doplňky jsem zvolila set z H&M a k tomu klobouček z Chorvatska, který jsem si přivezla. Kabelka a tílko jsou noname =)




Detaily mých nehtů:




Brýle jsou z Chorvatska a naprosto je miluji!! Tahám jen je!




A hele!! Brouček =D =D


Jak se vám tato sukně líbí a celkově laděný outfit?

Andy alias kkiss

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Miluji je! Je to jeden z nejlepších úlovků, co se brýlí týče =) Děkuju

      Vymazat
  2. Kráska jako vždy :) Soňa

    OdpovědětVymazat
  3. je perfektní jak se nebojíš používat barvy a doplnky....a je fakt super, že i na to množství to nevypadá přeplácaně, ale elegantně :D opravdu mě to zaujalo.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju =) Nejsem v tomhle ohledu moc člověk " přizdisráč", ráda zkouším i evidentně nezkombinovatelné věci a mám ráda barvy a divočinku!

      Vymazat
  4. No teda, ty jsi zase kočka :) Sukně se mi líbí hrozně moc
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to sluší, Andrejko :) Sebe bych si v tom představit nedokázala, ale k Tobě mi to prostě sedne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Martí =) Jo.. Pro někoho to může být moc, ale opravdu jsem se cítila báječně, i přes ohledy některých lidí =)

      Vymazat
  6. Vždy jsem záviděla a budu zàvidět Vám krásným lidem ! Protože jà jsem hroozně ošklivá :((( ..jinak Ti to velmi sluší ! :) také by ty místo modré barvy byla hezkà nějaká žlutaa neonka ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale neneeee.. Nikdo nejsme ošklivý, každý jsme něčím jiným výjimečný a krásný. Moc děkuji, jsem ráda, že se líbí. Někdy zkusím určitě jinou barevnou kombinaci =)

      Vymazat
  7. užasný outfit ako všetky dalšie :) a vynikajúco zladený :) jednoznačne jedna z najsympatickejších blogeriek v českej a slovenskej blogovej scéne :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*