pondělí 30. března 2015

Aviator sunglasses (outfit)

Téměř každou sezonu mi přibudou do sbírky nové brýle.


Aviátorský tvar v ní už také  mám, ale pořád to tak nějak nebyly ony, nebo upadly v zapomnění a já toužila po nějakých s modrými lesklými skly, aby mi nešlo vidět do očí. Své přání jsem si splnila za pár korun a to doslova. Myslím, že 69,- za sedící brýle je opravdu pakatel. Brýle mi hezky sedí, skvěle se dají upravit díky pacičkám a hlavně splňují zrcadlový účel, že mi nikdo nevidí do očí.




Než jsem si tyto brýle pořídila, hodně často jsem příteli kradla světle modré Raybany, kde mi sice do očí vidět bylo, ale cítila jsem se v nich moc příjemně a navíc se přes ně krásně dívalo, vše se vám díky nim zbarví do světlejší, pozitivní barvy a to je prostě pohled přes modré pozitivní brýle k nezaplacení. Abych mu je tedy už nadále nekradla, konečně jsem si pořídila stejný tvar, sice v jiné modré, ale snad i na tu jeho průsvitnou babyblue modř přijde řada....




Outfit je sám o sobě velice jednoduchý, džíny, triko s gepardím potiskem, koženková bordó bunda a dominanta v podobě výrazných náušnic, které jsem ukořistila ve slevách v Primarku.





Ten den byla celkem zima, ale i tak jsme zašli na osvěžující jarní novinky do Lagarta. Dala jsem si tentokrát mangový nápoj, který chutnal jak dřeň z pravého manga. Přítel ochutnal velice zvláštní záležitost se spoustou koření na mléčné bázi. No a ještě jedna taková perlička.. Jakmile jsme přišli do Lagarta a našli jediná volná místa, v mžiku jsem zjistila, že sedím přímo naproti svému gynekologovi, který tam byl se svou dcerou. Povím vám, bylo to dost zvláštní, přeci jen při posezení s přítelem se celou dobu "dívat" na vašeho ženského doktora... =D minimálně k pozastavení a zasmání se. Co myslíte?


Jak se vám tento outfit líbí a co vy a brýle? Jakým tvarům dáváte přednost?

6 komentářů:

  1. Sluší ti to a brýle jsou moc hezké. :) Jinak má gynekoložka bydlí asi 200 metrů odemě a potkávám ji opravdu hodně často, docela zvláštní ji potkávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je to zvláštní? No mně to přišlo úplně divné, v tu chvíli. Ještě přítel mi říká, proč na toho pána tak zírám? Tak jsem mu chudákovi řekla, o koho jde a tak pochopil a sám z toho měl dost zvláštní pocit =D Nu... životním chvílím člověk neporučí =D A děkuju moc =)

      Vymazat
  2. Super outfit! Brýlí nikdy není dost! :)
    Já svého gynekologa naštěstí ještě nikdy nikde nepotkala, ale věřím, že to byl divný pocit :D
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju a souhlasim :D dnes pribyly dalsi! No, to teda :D

      Vymazat
  3. :D ten gynekolog mě pobavil. To já mám doktorku a takhle jsem ji ještě nepotkala.
    Jinak fotky jsou skvělý ty tygřice jedna a brýle Ti hodně sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, dekuju, Veru :) no to teda :D bylo to fakt divny...

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*