čtvrtek 26. března 2015

Baby Blue (outfit)

Pěkný podvečer, milí čtenáři =)

Před necelou hodinkou jsem se vrátila domů z města, kam jsem se šla podívat se svou blonďatou parťačkou, protože po včerejším nákupu lesků na rty od značky UMA, které jste již dnes mohli vidět na mém Instagramu. Hned si běžela N. pro růžového krasavce v provedení lip laquer a já jsem musela omrknout liquid lipstick odstíny od Miss Sporty, na které jsem včera narazila na internetu a zajímalo mě, jak budou vypadat naživo. Co jsem pořídila, nebo nepořídila, plus recenze na produkty od UMY i s lakem na nehty od NYCu si budete moci přečíst co nejdříve v článku přímo o nich =)


Teď už ale k dnešnímu outfitu. Baby blue bundu jsem si pořídila někdy ve slevách po zimě v Primarku. Zamilovala jsem si ji okamžitě! Křiváky zbožňuji a tahle barva si utrhla kus mého srdce... Kombinací s ní půjde rozhodně nespočet, ale dnes, protože se trošku ochladilo (ale přitom mi přišlo teplo) a začalo pršet, zvolila jsem delší triko z F&F, které má 3/4 a je velice příjemné. Barevný vzor mi šel k baby blue skvěle a abych to trošku vyzdvihla, zvolila jsem bílé perly formou náušnic, náramků a i náhrdelníku. Boty jsem vzala jednoduché černé k pokoženkovaným leginám. Kabelku jste už viděli několikrát, je to kráska z H&M.





Nehty jsem lakovala včera právě výše zmíněným lakem, který jsem si nově pořídila. Ta modrá je naprosto úchvatná, moc se mi líbí! Nechtěla jsem mít ale jednolité lakování, tak jsem si opět vzala do parády ještě oranžový lak a ozdobila spolu s modrým prsteníčky.






Perly jsem si vzala po dlouhé době a moc se mi zalíbily, budu je muset nosit častěji, vypadají žensky a čistě.





No a závěrem jedno dilema... Zamilovala jsem se do dvou brýlí a ráda bych slyšela váš názor, která barevná kombinace se vám líbí více?


Budu se těšit na vaše rozhodnutí barvy brýlí, ale také na komentáře k outfitu,

mějte pěkný zbytek večera,

kkiss.

7 komentářů:

  1. Krásný outfit :) A pořád se nemůžu vynadívat na ten masivní prstýnek, ten je úžasný :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to dekuji :) prstynek jsem dostala k vyroci od pritele.

      Vymazat
  2. ber modré brýle :) sedí ti víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za radu, uz mi jedni modraci rikaji pani :)

      Vymazat
  3. Andri sluší Ti to :) Moc se mi líbí nehty a ten Tvůj prstýnek s maličkým srdíčkem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Andri, tak mi rika jen par lidicek, to me uplne zahralo :) prstynek je misto dalsiho koralku a jak je jemny, tak je krasny, jsem rada, ze se libi :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*