středa 18. března 2015

Červená klasika se špetkou originality (nehty)

Dobré dopoledne =)

Rozhodla jsem se vás pozdravit s lakovacím článkem předtím, než se vrhnu na pokračování v psaní své bakalářské práce. Mohu vám říct, že někdy se mi do toho vážně nechce, tím spíš, když je venku tak krásně, ale dneska se chystám na procházku, takže mám jakýsi pohon, který mi říká, ať něco napíši teď, pak se vyvětrám a odpoledne mohu zase pokračovat =) Mimochodem držte palce, protože jestli to vyjde, nafotím pro vás nový outfit, tak snad se zadaří =) Těším se!

Červené nehty jsem si nenalakovala hodně dlouhou dobu, ani nevím proč. Možná raději zkouším různou extravaganzi a blbnu s laky a kytičkami. Včera jsem ale dostala chuť vrátit se zpět k červené. Nebyla bych to ale já, kdybych opět nepřidala nějaký ten prvek.


Jak vidíte, přidala jsem si třpytivý prostředníček, tečky na zbylých prstech a na prsteníček rovnou řadu třpytivých teček...


Na někoho to bude nejspíš už příliš, ale mně se to takto moc líbí. Červenou jsem záměrně zvolila trošku tlumenější, aby detaily v podobě třpytivého laku nepůsobily lacině. Lakovala jsem značkou P2, se kterou je to radost!



Na levé ruce jste si mohli všimnout také nového prstýnkového přírůstku =) Ano, prstýnek od PANDORY, brzy o něm bude více v samostatném článku.



Jak se vám tato klasika s kapkou originality líbí a jak máte momentálně drápky nalakovány vy?

kkiss

6 komentářů:

  1. Máš nehty krásný a ten nový prstýnek - no ten je nádhernej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne nehty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná kombinace, vypadá to senzačně a ten nový prstýnek je dokonalý :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*