neděle 15. března 2015

Dívčí dýchánek

Máme tu opět neděli, konec víkendu.

Tenhle víkend nám aspoň tady u nás počasí vůbec nepřálo, ale to mi bylo tak trošku stejně jedno, protože jsem měla přítele celý víkend v práci, takže by se nedalo jet ani tak na žádný výlet. Po dlouhé době k nám ale přivezli na návštěvu dceru mamčiny bratránka, se kterou jsme si udělaly pěkný sobotní den =)


Přijela už někdy dopoledne, takže jsme poklábosily, jak jí to jde ve škole a co je u ní nového, jestli je nějaká ta láska a pak jsme se vrhly na ryze dívčí záležitosti. První z nich bylo lakování. Verunce jsem ukázala několik svých lakování a ona si z nich vybrala jedno pěkně modré, takže jsme se do toho pustily. Ještě před lakováním jsem nám ale udělala antistresovou masku od Freemana. Verunka se svému obličeji šmoulí barvy od srdce zasmála. Abychom měly pěknou atmosféru, zapálila jsem nový malinový vosk od YC a můžu vám říct, že je neuvěřitelný! Provoněl celý byt a krásně dokreslil atmosféru. Pustily jsme si také muziku, nalily dobré pití a byly jsme skoro jako v nějakém nehtovém salonu.


Mezitím, co jsme lakovaly nehty, mamuša připravovala vynikající oběd. Byla pštrosí vejce s bramborovou kaší. Verča se cpala, až měla boule za ušima, takže byla mamuša potěšená, že jí chutná. Po obědě jsme si daly chvíli odpočinek a potom vyrazily do města.


Původně jsme se chtěly jít projít po parku, ale počasí nepřálo, tak jsme nakonec zavítaly do nákupního centra, kam se Verunka chtěla podívat a udělat si nějakou tu radůstku. S prázdnou neodešla a pořídila si moc pěkný jemný řetízek ve zlaté barvě s nápisem LOVE z Pepca. Musím říct, že tam mají spoustu krásných věcí a to jak doplňků do bytu, tu a tam oblečení a spodní prádlo, tak právě bižuterii a tématickou dekoraci. Ani já jsem neodešla s prázdnou a udělala jsem si radost novou kšiltovkou, tu vám možná co nevidět představím v outfitu.
Celé courání po krámech jsme završily posezením v cukrárně, kde jsme si daly každá něco sladkého na zub. Já jsem si k pití dala malinové latté, ve kterém jsem ani náznak maliny necítila, takže mě asi trošku podfoukli, haha =D Inu, stane se.


Po dlouhé době jsem si udělala na oči linky a rty namalovala snad svou největší nude, jakou vlastním. Byl to pro mě nezvyk, ale nakonec jsem se v tom cítila docela dobře.


Víkend jsem si moc užila a myslím, že se líbil i Verče, pro kterou dnes ráno přijela její maminka =)


Jaký víkend jste měli vy?

kkiss

6 komentářů:

  1. Je vidět, že víkend jste měli super, takové jsou nejlepší :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Super vikend.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jemné líčení ti snad sluší více než výrazné a ty linky dodavaji šmrnc, sluší ti to moc 😉

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné a jemné líčenie. Niekedy je proste menej viac.o)

    OdpovědětVymazat
  5. Wooow, ty oční linky a nude rtěnka - to je mega bomba Andrejko! :) Měli jste s Veru skvělej den

    OdpovědětVymazat
  6. Slecny, moc vam vsem dekuji :) urcite souhlasim, ze mene je vice. Miluji ale vyrazne rty :) a tech se vzdat nedokazu.
    Toto je po dlouhe dobe zmena s nude rtenkou a linkami :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*