úterý 17. března 2015

Eucerin - čistá pleť bez vrásek

Eucerin jsem vyzkoušela vůbec poprvé ve svém životě.

Musím přiznat, že jsem na péči o pleť byla vždy celkem flink. Nějaké krémíčkování nebylo nic pro mě, ale postupem času - a se změnami pleti - jsem zjistila, že to není od věci.
Čištění pleti přenechávám většinou odličovacím ubrouskům, se kterými jsem moc spokojená. Jednou se mi dokonce podařilo vyhrát micerální vodu, která byla všemi tak opěvovaná. Tenkrát mě celkem nechávala chladnou a používala ji spíše mamka. To se ale změnilo, když jsem si k tomuto produktu načetla více informací. Od té doby jsem změnila názor a micelce dala ještě šanci.


Oba produkty, které vám dnes představím, jsou od firmy Eucerin. Sehnat je můžete velice výhodně na stránkách Videolékárny, kde probíhají neustále nějaké akce a to nejen na kosmetiku této značky. Doporučuji proto podívat se tam. Nevím jak vám, ale mě lékárenský vzhled obalů evokuje větší péči a možná i lepší složení. Vím, že se to na to nedá měřit, ale to jsou mé pocity. Pojďme se tedy podívat na micerální vodu a noční krém proti vráskám trošku blíže.

Eucerin Dermato Clean - Micelární voda
Dříve jsem vůči micerálkám byla skeptická, to se ale jeden čas změnilo, jak jsem psala výše. Proto jsem neváhala vyzkoušet micelární vodu jiné značky. Eucerin je značka pro mě známá, avšak nikdy nevyzkoušená. Micelární voda má pomoci dočistit pleť a v podstatě k sobě "přitáhnout" nečistoty z pleti. Musím říct, že než jsem to začala podrobně zkoumat, skoro jsem nevěřila. Pleť jsem zvyklá si čistit odličovacími ubrousky a pak maximálně opláchnout vodou. V Praze používám čistící gel do sprchy a pak maximálně dočistím opět odličovacími ubrousky. Když jsem si ale po odlíčení ubrousky vzala micelární vodu na tamponek a celou pleť včetně očí dočistila, nestačila jsem se divit, kolik nečistot ještě na mé pleti bylo. Pro někoho to je jasná věc, ale každý jsme na ni nějak museli přijít a takhle to bylo u mě. Eucerin micelární voda je bez jakékoliv parfemace. Nemusíte se tedy bát, že by vám vadila vůně.
Tato micelka je skvělá v tom, že nevysušuje pleť, odličuje i voděodolný makeup a zároveň svou hydratační schopností působí jako pleťové mléko. Samosebou se například pro zdokonalení vaší pleti doporučuje používat ještě nějaký výrobek stejnojmenné značky, ale pro čištění pleti si naprosto vystačíte s tímto pomocníkem, Skvělé je, že ho stačí málo a díky chytře udělanému uzávěru vám nikdy nevyteče produktu více, než-li si přejete. Za mě je to velký a nepostradatelný pomocník, který si našel čestné místo v mé pleťové kosmetice.


Eucerin Hyaluron Filler - noční krém proti vráskám
Ne, že bych trpěla vráskami a nutně potřebovala tento produkt, ale když jsem si vybírala mezi nočním a denním krémem ze stejné řady, vybrala jsem právě noční krém. Je to prosté. Přes den se většinou líčím, takže na pleť nanesu líčidla, pod to použiji podkladovou bázi nebo nějaký krém. Přijde mi tedy, že v noci má pleť větší prostor pro svou regeneraci a odpočinek a je mi i příjemnější si před spaním namazat obličej, který je odlíčený a připravený na práci tohoto pomocníka. Jak už jsem se zmínila, vráskami netrpím a když už, tak dvěma nepatrnými na mém čele, které jsou ale mimické. Proto nemohu zcela jasně říci, jestli vás tento zázrak zbaví, či nikoliv. Co ale mohu říct, že funguje naprosto skvěle pro hydrataci vaší pokožky. Od doby, co jsem ho začala používat, jsem přestala mít problémy se suchými místy na své pleti. Pleť jakoby nasála vodu a "vyplnila se jako broskvička". To mi přijde naprosto úžasné a u jiného krému jsem se s tímto doposud nesetkala. Vůni krému nedokáži moc popsat, není nijak vtíravá, ale trošku tam je. Po chvilce ji ale nevnímáte, takže vám nijak nevadí. Konzistence krému je hutnější, až gelová. Mně to vyhovuje moc, protože se mi krém krásně nanáší a ačkoli by se mohlo zdát, že vám udělá tato konzistence nepříjemný "povlak" na pleti nebo masku, není tomu tak a naopak pociťujete to opečování, kterému se vaší pleti na základě tohoto krému dostává. Skvělé také je, že ačkoli se mažu pravidelně denně, pokud jsem zrovna doma, jakoby vůbec neubýval, takže ani investice vyšší částky do tohoto produktu není marná.
Proto pokud se rády mažete večer, všemi deseti vám tento krém doporučuji.



Důležité je podotknout, že micelární voda je určená pro všechny druhy pleti a noční krém proti vráskám je nejlepší používat od 25.roku, kdy pleť začíná stárnout a její procesy se zpomalují. Pokud byste si chtěli o stárnutí pokožky přečíst něco více, doporučuji se podívat přímo na stránky Eucerinu, kde je to krásně popsáno i s obrázkem. Nezapomeňte, že momentálně seženete nejrůznější Eucerin produkty za skvělé ceny právě na Videolekarna.cz.


Pro dnešní den se s vámi loučím a dejte mi v komentářích vědět, co za pečující řadu používáte vy, či jestli máte zkušenost se značkou Eucerin =)

kkiss

2 komentáře:

  1. Přesně tuto micelárku jsem měla, minulé léto byla dárkem v časopisu. Micelárka byla skvělá, krásně mi odlíčila oči, neštípala a pleť nevysušovala, já s ní byla spokojená, akorát mi přišlo, že mi bleskově ubývala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? Ja jsem z ni take nadsena :) urcite doporucuji zkusit dalsi jejich vyrobek, jsem nadsena!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*