úterý 10. března 2015

Flowers everywhere (outfit)

Květinovou bundu jsem měla ve svém podvědomí skoro 2 týdny, až jsem si ji konečně vyzkoušela a naprosto se do ní zamilovala.

Její cena už pro mě jako studentku tak příznivá nebyla, tak jsem ji vrátila zpět na stojan a řekla si, že buď našetřím a pořídím si ji, počkám na slevu, nebo si jednoduše nechám zajít chuť.
Nakonec se nestalo ani jedno z toho, protože to byl on♥, kdo mi ji nakonec koupil. Jen tak, pro radost, protože se mu také tak moc líbila a chtěl mě učinit ještě šťastnější, než už jsem.
Musím se vám přiznat, že od onoho dne ji mám na sobě pořád =D Je to u mě docela neobvyklé, protože ráda svůj zevnějšek měním denně. Tato bunda je mi ale takovou láskou, že je mi to jedno. 
Díky barevným květům se dá kombinovat s mnoha barvami. Já tentokrát zvolila královsky modrou kabelku a černé boty. Bunda lze nosit jak ve sportovním stylu, tak ve více slušném, záleží, jak to dotáhnete doplňky.




Abych udržela souhru barev, vzala jsem si RayBan brýle s modrými skly a na rty vzala svou milovanou fialku, o které si budete moci již brzy přečíst samostatný článek...





Nehty jsem měla v pastelově jarních barvičkách, takže se k celkovému outfitu skvěle hodily.




Jako náušnice jsem si vzala pérka v barvách fialové a růžové, pěkně vynikly.




Bunda: NewYorker, kalhoty: noname, boty, kabelka: Colloseum, brýle: RayBan, náušnice: Six. 

Jak se vám bunda a mnou zvolené doplňky líbí?

kkiss

9 komentářů:

  1. Ta bundička je úžasná! Sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ,,Její cena už pro mě jako studentku tak příznivá nebyla'' ... plno studentů zvládá jak práci tak studium zároveň.. Zkus to :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bundička je nádherná :) v nedeľu som ju videla na jednej kočke a skombinovala ju s podobne kvetovanými nohavicami :D to vyzeralo desne :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bundička se mi líbí, všechny kousky kromě té kabelky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Skvely outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Bundička je nádherná, taky bych si ji hned zamilovala :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  7. bunda super, kabelka tragedie

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za komentáře, bunda je prostě splněný sen =) a kytky jsou teď velkým hitem, takže jsem moc ráda, že ji mám. Kabelka je taková velká extravaganza a na někoho asi příliš ocvočkovaná, což chápu, ale mně se k tomu prostě líbila =) I tak děkuji za vaše názory.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*