úterý 31. března 2015

NewIn (Lipglosses, Nailpolish, Bras, Sunglasses)

Dlouhou dobu tu nebyl žádný článek s novinkami a tak jsem se rozhodla pro vás dnes jeden nachystat =)

V Praze moc po krámech nechodím, protože vím, že tím více bych zvyšovala riziko, že má peněženka zapláče. Oblíbila jsem si natolik PRIMARK, že se mi ani nechce utrácet v krámech jako je H&M a jiné. Čemu ale neodolám - obchůdkům u nás v Tp a drogeriím. Ty mě zkrátka vždy polapí a nepustí ze svých spárů.. A pokud si zrovna něco neodnesu hned, tak si to většinou odnesu další den, protože prostě neodolám. V tomhle to je docela pech, na to, že jsem narozená na zlomku panny a váhy, jsem spíše panna a jako váha moc váhat nedovedu =D Někdy k dobru, jindy je to zlo.


V posledních týdnech jsem propadla především, jak je vidět na fotu, leskům na rty a leskortěnkám. Odstartovala to v jeden den, kdy jsem se šla podívat do MACu na jeden odstín rtěnky, který jsem si díky youtube videím zamilovala, ale naživo mě tak zklamal, že jsem potřebovala nějakou levnější náplast. Zavítala jsem tedy v Praze do Tety, kde právě probíhala sleva 33% na celý sortiment kosmetiky UMA. Neodolala jsem a hned si vzala jeden lesk, který se hodí spíše jako topper na rtěnku. Hned druhý den jsem ale běžela do Tety v Teplicích, abych omrkla jejich laky na rty a hned si odnesla další ve řvavé a šťavnaté růžovce. Z 90,- na 60,- to byla krásná sleva a nákupu nelituji. Pokud budete mít do Tety cestu, určitě tam mrkněte, většina produktů na rty stojí zato.


Další dny jsem objevila na internetu fotky úžasných Lip Millionare patlátka na rty - opět něco jako rtěnka v lesku. Barvy se jevily na fotkách nádherně a já to musela jít omrknout naživo. Zklamání přišlo ve chvíli, kdy jedna z korálových favoritek u nás vůbec nebyla k mání. Spokojila jsem se tedy s překrásnou fialovou a jednou růžovou, velice výraznou, kráskou. O všech patlátkách na rty chystám samostatný článek, kde bych vám je ráda ukázala i na rtech. Takže se máte na co těšit =)


Jak jste si z fotek mohli všimnout, další věcí do sbírky jsou brýle. Vybrala jsem si je asi hlavně díky zajímavým nožičkám, které jsou božské a krásně vyniknou. Měli variantu ještě v celočerném provedení, ale tyto s gepardem ve svém kočičím tvaru nádherně na slunci propouští stopu "gepardí kůže", takže vypadají úchvatně a černých je vždy plno, no ne? Trošku více fotek, protože jsem se jich nemohla nabažit.








Z úvodní fotky bylo vidno, že mi také něco přibylo do sbírky spodního prádla. No, můj "podprsenkový šuplík" začíná praskat ve švech a už ho sotva zavřu, ale řekněte mi, která žena nenakupuje ráda nové podprsenky? Já tedy znám jen ty, co to mají stejně rády jako já. Tentokrát to byla náhoda, kdy mě uhranula nejprve růžová kráska, kterou jsem si vyzkoušela, krásně mi sedla, ale tím, že jsem ještě dost světla po zimě a se samoopalovákem to jde pomalu, rozhodla jsem se pro šedo růžovo fialovou? barvu. Ještě ten den mi to ale nedalo a já jsem si letěla i pro růžovku, protože by mi nedala spát. Tento styl podprsenek se mi moc líbí a i tento tvar pěkně sedí, takže proč nemít 2 stejné kousky jen v jiném barevném provedení.. Máte to také tak?







Neodolala jsem také meruňkovému laku na nehty. Toho jsem si všimla v drogerii a opět se pro něj musela vrátit. Vypadá moc pěkně, jen se bojím výdrže od Essence, tak snad mile překvapí. Nu a patlátko na rty je noname, má nádhernou a velice výraznou barvu a schne do matu, což sice vypadá dobře, ale je s tím docela zlobení v podobě nanášení...


Líbí se vám nějaký z mých nových úlovků, nebo je to pro vás vše mimo mísu =)

kkiss

4 komentáře:

  1. Hodně se mi líbí ty brýle a všechny produkty na rty :) I podprsenky jsou hezký, já jsem ještě nenarazila na takové, že by se mi líbily hned ve 2 barvách, ale taky ráda nakupuju spodní prádlo

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné nákupy, moc se mi líbí ty brýle! :) Jinak nové spodní prádlo bych taky potřebovala.

    OdpovědětVymazat
  3. A není jednodušší si ty věci koupit hned? :-D Takhle se akorát zbytečně nachodíš, když neodoláš. :-) Pěkné nákupy a ty brýle jsou parádní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. těším se na článek o rtěnkách :)) jsem na ně dost zvědavá
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*