úterý 3. března 2015

Pastelové jaro (líčení, nehty)

Ne, nezbláznila jsem se, ale se začátkem března si žiji jakoby už bylo jaro.

Pastelové barvy jsou lásky, na které snad nikdy nezanevřu. Ba právě naopak, čím více odeznívá zima, tím spíše mám chuť na jemnost. Nejvíc u mě asi vede odstín baby blue, kterému jsem dočista propadla. Tato barva se mi líbí snad na všem. Ať jde o lak na nehty, mikinu, nějaký doplněk, nebo snad boty. Prostě světle modrá - lépe řečeno baby blue - je barva, která si získala mé srdce. Neméně blízké jsou mi ale i odstíny pastelové růžové, fialkové, žluté a tu a tam oranžové.

Protože tu dlouho nebylo líčení - a i přesto, že v tomto oboru jsou ty jiní machři - rozhodla jsem se spolu s pastelovým lakováním také publikovat líčení, jehož dominantou je modrá spodní linka..


A jak jsem zmínila, modré propadám, takže v jaké jiné barvě by mohla být, než-li v modré. Je netypická tím, že je na spodní části oka a také tím, že je poměrně tlustá a výrazná. Chtěla jsem vyzkoušet něco nového, originálního, nepřehlédnutelného. Určitě to nebude pro každého, ale mně se tento nápad líbí.



Spíše než oči si líčím výrazně rty. Tentokrát jsem udělala výjimku a i na oči nanesla lehce oranžový stín, trošku rozblendila světle hnědou a ponechala modrou dominantu v podobě linky. Určitě by bylo pěkné, kdyby horní víčko zdobila černá linka, ale na tu já jsem bohužel nemehlo, upřímně se mi na mně ani moc nelíbí a tak se do ní raději nepouštím.


Na rty jsem použila jednu ze svých dvou nových rtěnek a i když spousta lidí tvrdí, že když jsou barevné oči, měla by být nude rtěnka, já toho názoru nejsem, ačkoli to tak může být klidně správně, podle nějaký tabulek či co já vím. Měla jsem chuť na tuto barvu, tak jsem ji prostě použila a toto je výsledek =) Třeba se to někomu z vás bude líbit stejně jako mně.



A už se konečně dostávám k nehtům. Co jiného u mě v poslední době můžete čekat, než kytičky. Ano, jsou tu zase a vůbec se zato nestydím. Těmi jsem tak trošku taky posedlá, asi jako těmi pastelovými barvami. Tentokrát jsem lakovala světle modrou a růžovou. Na růžový podklad jsem udělala kytičky s modrými středy a "okvětní lístky" udělala ve světle fialkové barvě. Protože matná verze nehtů se mi v poslední době líbí víc, přetřela jsem zmatňujícím lakem.







Kytky mohly být lepší, každopádně barevně jsem do těchto nehtů zamilovaná a moc se mi líbí, to musím neskromně přiznat. Doufám, že se někomu tento lakovací a líčící nápad bude líbit =)

Dejte mi vědět v komentářích,

kkiss

5 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*