pátek 13. března 2015

Pohodový pátek

Pěkné odpoledne všem, kteří si právě klikli na tento článek =)

Kolem dvanácté hodiny jsem se dostala domů a rozhodla se vás pozdravit a ukázat vám pár mňaminek. Včera jsme byly s mamušou ve městě a koupily jsme opravdu JUMBO jahody za neuvěřitelných 13,-. Vzaly jsme rovnou dvě balení a já se těšila, až si je dám s jogurtem a kešu. Byla to vážně lahoda. Koupila jsem ještě špaldovou mouku, kterou jsem sehnala za opravdu krásné peníze a dnes bych ráda připravila špaldové palačinky právě s jahodami, nějakým dobrým džemem a jogurtem, mňam, tak snad budou chutnat =)
Včera jsem měla zůstat doma, protože přítele s jeho bráchou navštívilo pánské osazenstvo rodiny a tak měli mít pánský dýchánek. K mému překvapení mi ale zavolal ke konci Ulice (ano, snažím se ji sledovat pravidelně a je to snad jediný seriál, který mě stále drží a baví, také koukáte?), že mi začíná běžet čas a že mám zhruba 20-30 minut čas do doby, než pro mě přijde a že prý jedeme na večeři. Vždy umí mile překvapit. Na večeři jsme zašli ve čtyřech společně s jeho bráchou a jeho přítelkyní. Doporučení na restauraci jsme dostali od bratránka kuchaře, ke kterému kluci měli původně v plánu nás vzít, ale měl zrovna volno, tak jsme zvolili restauraci dle jeho rady a... BOMBA! Dlouhou dobu jsem se takhle dobře nenajedla a ještě za příznivé peníze, které odpovídali kvalitě. Hlavně to ale byl gastronomický zážitek, protože vše přišlo nádherně naservírované. Ostatně, budete moci posoudit sami na fotografii, kam jsem vám dala koláž všech jídel, která jsme si dali.


Ve městě jsem si také koupila nápoj Aloe Vera, který si normálně kupuji v jeho klasické verzi. Tentokrát jsem ale sáhla po variantě hroznové víno a myslela jsem, že se nedokáži nabažit té úžasné chuti a vůně tohoto nápoje. Pokud tedy máte rádi Aloe a nevadí vám její kousky v nápoji, určitě tohle musíte ochutnat, pokud jste to ještě neudělali.


Konečně přišla nová ELLE, která má kupodivu obstojný cover, ne jako vždy ty šílené, pochmurné, absolutně se nehodící. Takže za mě docela spokojenost - konečně, bylo načase.


Jahody se na první pohled nemusí zdát, ale jejich velikost je opravdu úctyhodná.


Tady už máme všechny ty dobrůtky. Já jsem si dala pokrm na největším fotu a to kuřecí prsíčka s pečenými rajčátky sýrem Scamorza. Mňam, olizuji se ještě teď.


Kdy jste byli naposledy vy na nějakém dobrém jídle a co jste si dali?

kkiss

6 komentářů:

  1. Takto na večer som si otvorila tvoj článok :D Ach :)
    Ja s priateľom chodievam väčšinou do čínskej reštaurácie..veľmi mi chutia ich omáčky. Poprípade na klasiku, pizzu, do našej obľúbenej pizzérie :)

    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňam, s tou čínou to zní super, já tu o žádné dobré nevím, jinak bychom ji nejspíš také navštívili. Pizzu mám také moc ráda, tu si většinou objednáváme domů, nebo do té pizzerie zajdeme na jiné jídlo =)

      Vymazat
  2. Ta miska se srdíčkem se mi hrozně moc líbí, to by se mi hnedka veseleji snídalo :) A všechny ty pochoutky, no moje břicho by praskalo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Sháněla jsem ji takovou dobu, až ji nakonec sehnala a teď mi dělá radost =)

      Vymazat
  3. Moc pěkné fotky :) vážně se mi líbí a jahody bych si dala hned :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*