pondělí 23. března 2015

Red passion (outfit)

Po víkendu se opět hlásím s outfitem.

Tentokrát půjde o outfit z minulého týdne, kdy jsem si prvně oblékla koženkovou bundičku a pod ní jsem byla dosti nalehko - tílko a lehká halenka a bylo mi fajn. Bohužel, takto teplý den dnes není a to i přesto, že svítí venku sluníčko, je tam docela zima..


Červená barva je pro mě symbolem vášně. Miluji ji a myslím, že jde jak k blondýnám, tak brunetám. Já jsem ji tentokrát nakombinovala s červenými rty a nehty.




Opět můžete vidět mé oblíbené duo v podobě bot a kabelky s třásněmi. Asi je nevidíte naposledy, protože boty jsou extrémně pohodlné a kabelka prostorná a pro mě díky třásním úchvatná, přesně takovou jsem si v černé přála. Náhrdelník je z Lindexu, červená lehká halenka z Primarku, bunda z Německa z TKMaxu (nebo tak nějak se ten krám jmenuje) a zbytek noname.





Dnešní den trávím doma a měla bych se posunout v další práci do školy a také finišovat s bakalářkou, která dostává svou finální podobu a teda není to legrace. Navíc také čekám na odpověď vedoucího práce, který si tedy dává na čas a já začínám být nervózní, jistě to ti z vás, kteří si tím prošli nebo prochází chápou.
Zítra mě čeká opět cesta do pro mě tetičky Prahy, protože "matička" pro mě asi jen tak nebude =D hahah...




Budu moc ráda, když mi v komentářích napíšete, jak se vám tento outfit líbí a jestli jste už také vytáhli koženkové bundičky?

kkiss

5 komentářů:

  1. Sluší Ti to :) Já si právě potřebuju nějakou bundičku koupit, tahle je krásná

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bunda je naprosto parádní:) Hrozně se mi líbí v kombinaci s tou červenou košilí:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outfit, bundička je skvělá a okouzlil mě i náhrdelník :) Sluší ti to :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji vam slecny vsem za mile komentare :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*