středa 11. března 2015

Rtěnka MAC - Lavender Jade

První investice do rtěnky MAC, o které jsem vám psala tady, byla spíše ze zvědavosti, jaké jejich rtěnky vůbec jsou.

Nejsem člověk, který by zastával názor, že drahé věci jsou vždy kvalitnější. Musím ale přiznat, že vyšší cena u rtěnek MAC jsou adekvátní k jejich kvalitě. A protože jste už viděli název a už se tu začínám rozplývat, je vám asi hned jasné, že u jedné moc dlouho nezůstalo...

Již delší dobu jsem hledala pěknou levandulově fialovou barvu rtěnky, na kterou ne a ne narazit. Když jsem náhodně viděla fotografii limitované edice Bao Bao Wan, začala jsem se pídit po levandulovém odstínu a jeho swatchů. Bohužel hledání nebylo úspěšné, takže mi nezbylo nic jiného, než zkusit limitku omrknout přímo do MACu.
V OC Nový Smíchov byla má první zastávka, limitku tam neměli... Jela jsem tedy na nejbližší další místo a to do Palládia, kde mi bylo řečeno, že k nim zatím nedorazil a nejspíš nedorazí, tak že mám zkusit Václavák, tam že prý mívají vždy a vše.
Šla jsem do metra s pocitem, že se na to asi vyprdnu a pojedu zpět ke škole, ale nakonec mi cosi řeklo, ať na ten Václavák přeci jen jedu... V MACu na Václaváku jsem byla poprvé a celkem mě překvapilo, jak je malý. Čekala jsem velkou prodejnu, jenže tahle je spíše nudličkou, ale zato narvanou produkty. Okamžitě jsem se zašla zeptat slečny na limitku a ta mě k ní zavedla. Zírala jsem jak puk, byla úplně probraná. Fialová kráska se tam ale ještě stále tyčila, tak jsem poprosila o její ukázaní a bylo rozhodnuto. Když mě jiná slečna prodavačka viděla, jak ji zkouším, ihned mi řekla, ať se moc nerozmýšlím, jelikož to měl být poslední kousek v celé Praze a i snad v ČR. Takže to mě v její koupi jen utvrdilo a tady je.





Balení se mi na fotografiích původně moc nelíbilo a možná se nebude líbit ani vám. Ale naživo je mnohem krásnější. Povrch rtěnky je drsnější a jsou v něm třpytky. Vypadá na světle úžasně a velice originálně.






Barva je ryzí levandulová, naprosto božská, jsem z ní unesená. Bohužel se tváří hodně do studena a dost na fotkách mate. Všechny kamarádky, které ji nejprve uviděly na fotkách, nebyly tolik uchvácené, jako potom naživo a já s tím musím jen souhlasit. Naživo působí úplně jinak než na fotografiích.


Rtěnka je ve verzi mat, ale řekla bych, že je o dost krémovější konzistence, než její kamarádka, kterou vlastním. Skvěle se nanáší a obejdu se i bez konturky. V pohodě dá celý den i s jídlem a pitím. Nutné je barvu jen poupravit - doklepat především do středu rtů, nebo jen rty promnout, aby se nashromážděná barva z okrajů dostala zpět na střed.


Výrazné rtěnky miluji a tohle je splněný sen, o kterém jsem ani netušila, že si ho někdy splním. Tento odstín mi totiž opravdu přijde nesehnatelný a já jsem šťastná, že se mi podařilo narazit na něj právě u MACu.


Barva asi nebude pro všechny to pravé ořechové, bohužel na fotkách se vám s ní mohu zdát jako mrtvola, ale naživo mi mrtvolná rozhodně nepřijde a prostě... Miluji ji, nevím, co bych na ní měla hanit, protože mi vše vyhovuje. K opálenější pokožce půjde samosebou mnohem lépe a bude výraznější, než nyní. Jinak jsem ale nadšená.




Všem těm, kteří mají rádi rtěnky, doporučuji zainvestovat a pořídit si alespoň jednu krásku od MACu, myslím, že nebudete litovat.

Jak se vám tato barva líbí mi můžete dát vědět spolu například s odstíny od MACu, které například vlastníte.

kkiss

9 komentářů:

  1. Nádherné balenie, určite by som ho brala do zbierky, bohužiaľ tento typ farbičiek si nemôžem dovoliť na moje pery :( Ale tebe pristane veľmi ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný odstín, budu muset omrknout MAC.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ten odstín je parádní. Je dobře, že jsi ji koupila, taková barvička se jen tak sehnat nedá. Je krásná :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. K tobě ten odstín fakt sedí :) Kočka seš

    OdpovědětVymazat
  5. promin, ale hrozny. Jak nafukovací pana ://

    OdpovědětVymazat
  6. Obal je naozaj veľmi zaujímavý. Mne osobne sa farba veľmi nepáči, ale asi to bude tým, že nosím len červenú. Som strašná konzerva :D
    Verím, že na leto bude super a Tebe sa hodí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasná barva. Naprosto parádní. Taky jsem na ní koukala, ale od té doby co nejsem blond jako ty, nevím jestli by mi tak pěkně pasovala. Asi ne :).

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*