čtvrtek 19. března 2015

Slunce v duši a květiny všude kolem (outfit)

Květiny jsou hitem letošní sezony a jestli mi chce někdo tvrdit opak tak může, ale je mi to fuk, protože si stojím za svým =D

Miluji květiny a to jak ty živé - momentálně mám ve váze žluté tulipánky, tak ty na oblečení a nejrůznějších detailech. Květovaná mikina mi padla ihned do oka, jakmile jsem ji viděla. Neváhala jsem dlouho a brala ji, ještě ten týden byla její druhá kolegyně vyprodaná, takže jsem měla obrovskou radost a těšila se z ní. Jednou už jsem ji vyvenčila do školy, ale to na ni samotnou byla poměrně zima, tak jsem pod ní vzala triko, které ale normálně zapotřebí není.
Bez trika jsem se v mikině cítila mnohem lépe, protože je z příjemného chladivého materiálu a v den, kdy vznikla tato fota, bylo opravdu jak na jaře, takže mi skoro i v ní bylo vedro.
Kombinace bílé a růžové na mě působí něžně, žensky, nevinně. Ačkoli má mikina černé nápisy, připadám si v ní bohémsky, jako kdybych na sobě měla louku s rozkvetlými růžemi. No, jsem zamilovaná a stala se mým oblíbeným kouskem. V kombinaci s růžovými rty a nahým líčením nebo "holýma" očima je to dle mě bomba jarní outfit =)


Na sobě mám tedy noname mikinu, kalhoty, kabelka, boty, vše noname krom brýlí, které jsem po roce vytáhla a pořídila je minulý rok v Chorvatsku.




Kabelku s třásněmi vlastním už jednu ve světle šedé z H&M. Když jsem zahlédla tuhle za krásné peníze, neváhala jsem a hned druhý den si pro ni šla. Je praktická, protože je o dost větší než její šedá kolegyně, což kvituji, potřebuji do ní hodit sešit a ještě nějaké ty drobnosti. Navíc je v jiném stylu a to s třásněmi na bocích, takže je to úplně jiný kousek a má nová kabelková láska.




Ten den bylo zázrak najít nějaké místo, kde by nebyly fotky přesvětlené, proto jsem byla ráda, že u mé oblíbené zdi byl stín a daly se tam fotky pořídit.




Nezapomněla jsem vyfotit ani své nehty, o kterých byl samostatný článek. Opět mám na sobě Pandora prstýnek a své oblíbené Michael Kors hodinky.



Protože slunce svítilo a teplý větřík pofukoval, bylo mi fajn a tak jsem se culila na celé kolo =D Více takových dnů!!!



Byl to jeden z těch fajn dnů, kdy jsem s N. prolezla město, blejskla pár fotek a suprově pokecala =)




No a protože nás selfíčka zatím neomrzela, jedno jsme udělaly i pro vás =)


Mějte se krásně, užívejte sluníčka a napište mi dolu, jak se vám mikča líbí =)

kkiss

9 komentářů:

  1. Ta mikina je boží! Moc ti to sluší <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si také slniečko, z fotiek ide neskutočna energia..:-)) Kočka !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paty, ty jsi zlata :) dekuju za tva krasna slova, zahrala me u srdicka :-*

      Vymazat
  3. Super outfit, ta květovaná mikina je opravdu božská, hned bych ji brala a už bych ji nesundala. Úplně mě totiž okouzlila a taky ti hrozně sluší :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, Luci! Take jsem to tak s ni zezacatku mela, ale uz ji stridam :)))

      Vymazat
  4. Navlněné vlasy Ti hrozně moc sluší Andrejko a ta mikina je krásná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, Verunko :) vlasky po dlouhe dobe upravene trojkulmou.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*