pátek 20. března 2015

Snapback girl (outfit)

Sluníčko nám stále svítí a tak tu pro vás mám další outfit z pěkného dne, konkrétně přímo toho dnešního.

Nedávno jsem si udělala radost a koupila jsem si další kšiltovku/snapback. Možná nebudete věřit, ale je z Gatu a mám z něho už druhou kšiltovku/snapback a asi to nebude poslední. Perfektně mi sedí a stojí pár korun. I přítel, který si potrpí na kvalitní snapbacky mi ji pochválil, tak o to větší byla má radost z něj.


Outfit je sportovnějšího rázu, ale tentokrát se nekonají žádné tenisky, ale mé oblíbené černé boty s třásněmi, do kterých jsem se zamilovala díky pohodlí, ale i vzhledu, který se skvěle hodí k mé nové kabelce také s třásněmi.



Kšiltovka mě zaujala především svým vzorem, který na první pohled možná působí trošku chaoticky, ale moc se mi líbí. Tím nejlepším na ní je asi písmeno A. =) Což je třešnička na dortu. Díky jejímu barevnému provedení se hodí téměř ke všemu, proto se jí nebojím kombinovat.




Zároveň v dnešním outfitu vidíte mou druhou mikinovou lásku, kterou jsem si pořídila týden po krásce s růžovými květy. Tahle má ale sportovnější ráz a opět prvek, který mě na ní uchvátil je výrazná červená pusa, která je i vzadu na mikině a na jejích rukávech, což dnes bohužel neuvidíte =(




Protože mikina je sama o sobě už dost barevná, vzala jsem si černé kalhoty, boty i kabelku a rozbila to jen svou oblíbenou modrou koženkovou bundou z Orsay a novou kšiltovkou z Gatu.




V podobných outfitech se cítím jako rošťanda a jsou mi blízké, jednou za čas nemám náladu na ryze dívčí a jemné věci a pak přichází na řadu právě tohle oblečení.




Chtěla bych vám moc poděkovat za komentáře k minulému outfitu a budu se těšit na názory na tento, takže mi určitě napište dolu =)

kkiss

7 komentářů:

  1. Ta mikča je boží :) už na instagramu se mi líbila nejvíce ze všech ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? Tak dekuji moc :) neudrzela jsem se a musela si udelat radost dalsi (krom te kvetovane). Je uplne jina a pritom originalni, tesi me, ze se libi :)

      Vymazat
  2. Super outfit, kšiltovka je vážně krásná a ta mikina je nádherná :) Moc ti to sluší :)


    Jak to voní u Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, ksiltovka je vazne super, skvele sedi a mikca se mi k ni skvele hodila :)

      Vymazat
  3. PekNy outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*