středa 17. června 2015

Den D a červený přehoz 2x jinak (outfit)

Dnes přichází můj DEN D, co se mého studia bakalářského ročníku týče, takže pokud si vzpomenete, tak od 10.00 na mě můžete myslet, snad budu mít štěstí a vše dopadne dle mých představ.. Kdyby přeci jen nedej bože ne, tak život jde sice dál, ale jsem optimista a nevykašlala jsem se na přípravy, takže by to klapnout mělo.

Červený přehoz je druhou barvu přehozu, kterou jsem si pořídila k bílému a netrvalo dlouho, už mám přehoz další, v neméně krásné a výrazné barvě a jeho odtajnění přijde brzy v outfitu, alespoň v to doufám =)

Oba outfity vychází ze stejného základu a to stejnobarevných espadrillek, přehozu a pokoženkovaných legin. Liší se ale v pojetí, v prvním outfitu jsem zvolila šátek a jednoduché bílé triko, ten druhý je pak v kombinaci s černo bílým prouhatým trikem, které je z Primarku. Oba outfity jsem volila na celý den běhání, takže pohodlí zde bylo hlavním požadavkem.

Jaká ze dvou variant se vám líbí více?







Mějte krásný den a nezapomínejte, že úsměv nic nestojí a otvírá brány do světa, tak snad mě dnes nepřejde a také mi k otevření jedné z nich dopomůže...

kkiss

4 komentáře:

  1. Libi se mi obe varianty, ale spise vice ta prvni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi obě varianty, více ta druhá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :-* taky se mi s odstupem casu libi vice ta druha.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*