pátek 12. června 2015

Džínovina s károvanou košilí (outfit)

Krásný a pohodový pátek, pokud možno, moji milí =)

Přináším vám outfit se svou novou károvanou košilí, do které jsem se zamilovala. Po dlouhé době jsem sehnala za prvé košili dle svých představ a zadruhé, což je asi důležitější, která mi nešponuje - alespoň u nějakého spodního prádla...

Károvaných kousků moc nemám, ale o to více se mi líbí. Tahle košile je sama o sobě dost výrazná a tak jsem celkový outfit volila do džínové. Možná to bude na vás moc, ale mně přišla "džínová souhra" tak akorát a moc se mi to líbilo. Fotky jsme cvakli naprosto bezmyšlenkovitě a vybrali jsme "ZÁTIŠÍ" garáží, které mi nepřijde ale vůbec špatné, co vám? =)

Na první fotce mě můžete vidět  vysmátou, nejšťastnější, nespokojenější a zamilovanou.... ♥





Nehty jsem měla zrovna nalakované do malinové červené, kterou mám stále a moc se mi ta barva líbí, je to jeden z řad laků OCEAN, které brzy představím asi pohromadě. Na sobě mám také nové džíny z newin, které miluji a nosím teď nejčastěji ze všech.




Jak se vám líbí kárované košile a co říkáte na kombinaci s džínovinou?

PS: Fotky jsou nějaké přesvětlené, zato se moc omlouvám...
kkiss

8 komentářů:

  1. Podľa mňa nie je džínsoviny nikdy priveľa, hlavne keď je takto pekne zladená :) A kárované košele nosím hlavne v zime, keďže väčšinu mám hrubšiu s dlhým rukávom, ale pár mám aj tenšie, v lete na nejaké tielko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to mi mluvis z duse, vnimam to stejne :) dzinovinove kousky se neustale drzi a vraci v ruznych formach. S temi kosilemi je to super, poradne kosile dokazi i zahrat ( v te zime), ja bohuzel zadnou takovou zatim nemam - budu muset napravit :)

      Vymazat
  2. Andrejko, sluší Ti to a károvaná s riflovinou je super volba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, mela bych poridit vic takovych kousku :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*