středa 24. června 2015

Novinky z nákupů - Primark, kosmetika, boty

Ano, už je tomu tak, jsem tu s dalšími nákupy z Německa a to konkrétně z Primarku, C&A, DMka a Orsay.

Německo na nákupy přímo miluji, protože si z něho odvezu za málo peněz hodně věcí a vůbec to není tak, že by byly nekvalitní a hned jsem je po jednom vyprání musela vyhodit, ba právě naopak. Primark miluji i na drobnosti jako jsou doplňky, dárky pro blízké, nějakou tu tělovou kosmetiku, ale hlavně na šátky, klobouky, boty, spodní prádlo a v neposlední řadě oblečení.
Tentokrát to v Primarku sršilo postavičkami z Mimoňů a vše bylo snad s jejich potiskem. Jedinou věcí s jejich tématikou, kterou jsem hledala, byly TicTac ve velkém balení, které tam ale bohužel neměli. Ach jo, člověk by si přál jednu drobnost a tu nemají, ale spousty jiných kravinek, to ano! No nevadí, alespoň mi zbyly peníze na udělání si radosti něčím jiným =) Ani nevím, kde začít, protože jsem si tentokrát pořídila od každého "fochu" něco...

Začnu nakonec Primarkem, ale asi to vezmu na přeskáčku z různých krámů. V Primarku jsem si udělala radostí hned několik. Zde můžete vidět šaty, na kterých se mi moc líbí vzor, jsou jednoduché, na šňůru v pase a s knoflíky v horní části, na léto budou jako stvořené. Slaměný klobouk s černou stužkou už byl musthave kousek, který mi zákonitě musel rozšířit kloboukovou sbírku =)




Další super úlovek v podobě nových slip on bot s plastickou krokodýlí kůží, jsem pořídila v C&A ve slevě a nemohla bez nich odejít. Původně jsem se trošku bála, co mi na ně řekne mamuša, protože jsem si nebyla jistá tím, co mi na takový styl řekne, ale nakonec mi je pochválila a sdělila, že by si něco podobného přála klidně pro sebe. Radost jsem si udělala také novou kabelkou z Orsay, která byla opět ve slevě a připomíná mi staré nákupní, plastové tašky. Tahle je z pokoženkovaného bílého materiálu, uvnitř má černý pytel s kapsou na zip a přihrádkami, který se dá stáhnout. Kupodivu má tahle kabelčička i odepínací popruh, který se hodí, ale lépe vypadá a i se nosí prostě jen tak v ruce, což brzy uvidíte v outfitu =)




Proužkománie u mě propukla v naprosto velkém stylu! Tentokrát jsem ulovila tyhle tři kousky z Primarku a to v podobě dvou triček, kdy jedno je z dětského oddělení v jejich největší velikosti a také sukni, která byla ve slevě a už ji vidím k nějakému jednobarevnému triku a sáčku.


Téměř pokaždé, co jedu do Primarku, si z něj odvezu nějaká jednobarevná basic trika. Stojí pár korun a jsou kvalitní a navíc se ke všemu hodí, takže v nich nikdy neváhám a jen vybírám barvy, které ještě nemám a o které chci svou zásobu rozšířit.


Tohohle krasavce s třásněmi jsem ukořistila ve slevě v Orsay. Moc se mi líbí jeho kresba v kontrastu s křiklavě oranžovo-červenými střapci na koncích.


C&A mě tentokrát velice mile překvapilo, protože jsem si mimo bot a trika, které uvidíte za chvíli, v něm pořídila i tuhle olivově zelenou koženkovou bundu, která byla opět ve slevě a jejíž barvě jsem propadla ihned po jejím vyzkoušení. Uhranula mě hned na první pohled, ale byla jsem zvědavá, jak mi sedne jako blondýně a musím říct, že jsem se v ní cítila skvěle, takže jsem neváhala.





Zebří triko z C&A, to byla snad povinnost si ho vzít...


V Primarku jsem si pořídila také blyštivé náušnice a k nim jsem přihodila i symbol Horova oka, který mě moc zaujal a na krku vypadá pěkně, na slunci se třpytí a je jemný.


V DM jsem pak přihodila k nákupu pastu na zuby s okamžitým bělícím efektem, také kokosový sprcháč, který u nás bude prý dostupný do měsíce - ach jo, proč my jsme furt pozadu... a nesměla jsem zapomenout ani na laky od mé oblíbené značky P2.



Z mých posledních nákupů a úlovků by to bylo vše, budu se těšit na vaše komentáře a můžete připojit, kam rádi jezdíte nakupovat vy a proč =)

kkiss

13 komentářů:

  1. Krásné věci sis koupila, líbí se mi moc ta kabelka, trička i bundička - kolik stála? Já toho v Německu nikdy moc nenakoupím, většinou přijedeme ve chvíli, kdy tam nejsou extra slevy a nebo se mi nechce tahat velkou tašku celý den a tak jen nějakou tu maličkost (to, co u nás není, např. kosmetika) Pokoupím asi spíš něco u nás ještě na dovolenou. Mám vždy takové ty nákupochtíče ve vlnách - jednou koupím více věcí a pak už dlouho nemusím nic. Minulý rok jsem takto nakoupila za 700 Kč spoustu věcí ve výprodeji. Navíc mě často nebaví chodit po nákupních centrech v chumlech lidí. Ale ty slevy jsou lákavé, ne že ne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, s tim chumlem lidi to mam stejne! Nejradeji do Nemecka jezdim ve vsedni den, kdy to tam zeje prazdnotou a to je pak nakupovani parada :) Nejradeji mam take slevy, ne vzdy se do nich sice trefim, ale v Primarku maji vzdy priznive ceny i tak, takze to neni v tomto pripade problem. Je pravda, ze jsem se naucila ted nakupovat prave tam, protoze si tam nakoupim za par penez spoustu veci, takze vzdy setrim, u nas si nic nekoupim a pak vyjedu takhle do zahranici :) Jinac bundicka byla ve sleve tusim ze 39,- na 29,-€ :)

      Vymazat
  2. Kúpila si si naozaj krásne veci, najviac sa mi páči kabelka a topánky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak to mi ani neříkej s tím TicTac :D já ho totiž sháním pro přítele a myslela jsem si, že v Drážďanech ho právě seženu. To mě teda štve :/ My máme naplánovaný výlet na půlku července. Ty basic trička nevypadají vůbec špatné. Asi si také zkusím jedno koupit i když celkově na oblečení mi Primark není sympatický a moc nevěřím té kvalitě. Tak doufám, že mě příjemně překvapí a ten sprcháč taky potřebuju :D a šaty, slip-ony a budničku sis vybrala moc dobře :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem z tech TicTacu dost zklamana :( ale zase je fakt, ze jsem neobesla kramy a nepodivala se do potravin, jestli je nahodou nemaji... Tak treba budes mit stesti a objevis je :) Moc Ti to preji, protoze vim, jakou radost by to udelalo mne ( i kdyz je chces pro pritele :) ). Na basic trika urco mrkni, chce to vzit ta okolo 4€, s nimi jsem vazne spokojena. V minulosti jsem koupila i kolem 2,30€, ale tam uz ten rozdil v materialu byl dost znat. Na sprchac jukni, voni vazne moc pekne! A dekuji, z bundy mam vazne radost :)

      Vymazat
  4. Veľmi sa mi páči kabelka, vedela by som si takú vo svojom šatníku predstaviť...:)) A mám podobný klobúčik, minulé leto sa mi naozaj zišiel, je to super vecička:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelka je sice na muj vkus mala, ale do ruky super :) treba jeste takovou sezenes, nebo jinde podobnou! Klobouky se rozhodne neztrati, to je skvely doplnek i pomocnik!

      Vymazat
  5. Krásné nákupy, nejvíc se mi líbí šaty, slip-ony a tričko s nápisem Beauté :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Luci :) na tricko beaute se moc tesim, ma skoro uplne hola zada a je dost originalni :)

      Vymazat
  6. Super věci :) moc se mi líbí kožená bundička :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z bundicky mam obrovskou radost! Takze jsem moc rada, ze se libi, dekuji!

      Vymazat
  7. Skvělé úlovky :) Já se taky chystám na pořádné úlovky, protože po tom, co jsem vyřadila 3 tašky oblečení, které už opravdu nenosím, tak nemám fakt nic na sebe :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*