pátek 26. června 2015

Olivová (outfit) + návštěva pivovaru

Olivově zelená koženková bunda na sebe přeci nemohla nechat déle čekat, takže se snad není čemu divit, když vám dnes ukáži outfit právě s ní a mimo jiné také s novými botkami, kabelkou a trikem.

Dalo by se říct, že je to "nový outfit" od hlavy až k patě s výjimkou koženkových legin, které už mám nějaký ten pátek.
Když jsem nakupovala, už se mi v hlavě rodily představy a myšlenky, jak to vše nakombinuji a co s čím budu nosit. Máte to také tak? Rodí se vám při nákupech představy a variace? Doufám, že nejsem blázen jediná, ale tuším, že snad ne, tak mě když tak podržte =)))

Zebří triko z C&A je prima v tom, že je delší - hodí se tedy k leginám, protože sahá mírně pod zadek. Rozhodovala jsem se mezi černou a bílou variantou, ale nakonec vyhrála černá, protože mi přišlo, že zebra tak více vynikla a celkově více inklinuji k černé před bílou.

Na nožky jsem obula nové slip ony taktéž z C&A, které jsem si nesmírně zamilovala. Dají se nosit v dešti, který nás momentálně dost na severu Čech trápí, takže je to paráda, když je pak mohu jen otřít a jsou zase připravené k dalším dnům, i těm deštivým. Bunda, která hraje v dnešním outfitu hlavní roli, jsem si pořídila také v C&A, takže by se tak trošku dalo říct, že dneska se ten outfit může jmenovat C&A od hlavy až k patě, haha =D Ale mám tu ještě jeden prvek, bez kterého by celkový outfit nebyl takovým, jakým bych chtěla.. Kabelka z Orsay! Viděla jsem ji už dávno, ale nechtělo se mi za ni utrácet tolik peněz. Takže jakmile jsem viděla cedulku hlásající slevu, byla má! Jste zvědaví, jak ten outfit vypadá pohromadě a jestli jednotlivé kousky z C&A k sobě ladí a stojí zato? Tak se pojďme mrknout =)




Málem bych zapomněla, že ten den jsem měla na krku poprvé také Horovo oko, které se mi moc líbí a nosím ho teď snad denně. Uši mi pak zdobily náušničky od přítelovo maminky za státnice, které tímto ještě jednou moc děkuji, miluji je! Jsou decentní a díky stříbrnému zapínání mi nečernají uši jako z jejich bižu kolegyň. Btw, také maminkám svých přítelů neříkáte rády tchyně? Mně to přijde hanlivé, i když je to označení naprosto normální...





Ten den se kousek od bydliště přítele konalo slavnostní otevření jednoho "znovu vzkříšeného" pivovaru, takže jsme šli ochutnat pivečko a pokecat s přáteli. Abych vám ukázala, jak to v takovém pivovaru vypadá, všechno čerstvě udělané, dovolila jsem si nahlédnout dovnitř a udělat pro vás pár fotek =)





Nemohla jsem odolat a musela vám vyfotit i klášter, u kterého se pivovar nachází... Zrovna se schylovalo k bouři, ačkoli to vůbec nevypadá, protože se mraky hnaly z druhé strany... a tak sluníčko ještě svítilo z posledních sil a vznikla tak tato nádherná fota!





Dnes už to bude skutečně vše! Doufám, že se vám článek a outfit líbil, budu moc ráda za vaše komentáře! Mějte se prima a užijte si víkend, já se během něj ozvu!

kkiss

12 komentářů:

  1. Andy, opět Ti moc sluší. Já mám zelenou taky moc ráda, teda hlavně khaki, to je moje barva. Jinak jak to děláš, že v CA něco ulovíš, vždycky když tam jdu já, tak nic moc..A nejvíc super je ta kabelka. Ta se fakt povedla :-*
    Krásný víkend, kočííí <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, dekuji moc! Zelenou jsem nemela tolik let v lasce a pak se to najednou obratilo a od te doby to s ni mam uplne jinak :) V C&A se mi nejlepe nakupuje v Nemecku, tam se mi temer vzdy podari neco ulovit, u nas uz pak mene :(
      Jinak dekuji, kabelka je fakt retro kousek :-*

      Vymazat
  2. Když nkupuju, tak taky pořád přemýšlím, jak to zkombinuju :) Jinak bych nikdy nevěřila, že olivová může být tak krásná, je to super outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, moc dekuji! Jsem rada, ze se to libi :) A olivova me take velice mile prekvapila!

      Vymazat
  3. Je vidět, že se hodně snažíš vypadat dobře, ale já bych v takovém "outfitu" nešla ani vyhodit odpadky. Bunda nesourodá s kabelkou, to obojí se tluče s obuví, přestože je vhodná do deště i do slunečných dnů, a k tomu Horovo oko, které je úplně mimo prapodivný styl celkové kombinace. Až budeš příště nakupovat a budou se ti rodit různé nápady, co, s čím a jak sladit, zajdi radši na chvíli na vzduch, kyslík ti možná pomůže. Záběry z pivovaru nemají chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za nazor :) Respektuji, ze kazdy nema vkus jako ja, ale rozhodne "se nesnazim vypadat dobre", ale prezentovat tu outfity, ktere se mi libi a citim se v nich dobre, takze rozhodne nikam na vzduch chodit nebudu :) Nepotrebuji to.. A docela by me teda zajimalo, v cem chodis s odpadky Ty :D Asi jako na molo... Horovo oko je doplnek, ktery nevyzaduje nejakou navaznost s jinym prvkem, alespon to je muj nazor, protoze je to vec, ktera nese svuj vyznam nehlede na to, jestli k necemu z celkoveho outfitu pasuje nebo nikoliv :)
      To z me strany asi vse.

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, jen mi k tomu stylově nejde moc tak kabelka, spíš bych si ji vzala k nějakým letním šatům. Boty jsou moc pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jinak proti gustu.. =) Beru Tvůj názor, mně se k tomu právě líbí, hlavně asi kvůli triku =) Jinak k šatům bude určitě zase vypadat jinak =)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Verunko, děkuji moc! Z těchto dvou věcí mám snad radost největší =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*