neděle 28. června 2015

Orange with Royal blue (outfit)

Na tuhle barevnou kombinaci jsem se moc těšila a měla ji v hlavě od doby, co jsem si v Orsay pořídila nový šátek s oranžovými střapci.

Královská modrá a červená jsou mými barvami, cítím se v nich strašně dobře a mám pocit, že mi sluší. Přehoz, který jste už mohli vidět ve dvou barvách mám tedy i ve třetí a to královské modré. Celý outfit jsem ladila právě do těchto dvou tónů. Střapce pěkně hrály s barvou espadrillek, jejichž barva je také svítivě oranžová. Kabelka pak byla jasná volba - modrá oblíbenkyně.





Ten den jsme si našli s přítelem místo na focení u garáží, tentokrát ale ne zelených... Jak si tak fotíme, slyšíme, jak někdo kňučí a někam skáče... Zvuky byly vskutku vtipné, tak jsme oba propukli v smích a přítel samosebou nezapomněl mačkat spoušť....


Zvuky nepřestaly, tak jsme se začali rozhlížet, odkud to jde.... a našli jsme jejich původ!!!


Byl to jeden psí kamarád, který jak nás slyšel, tak se chtěl mazlit a skákal na vysoké dveře od zahrady, takže jsme si udělali chvíli pauzu od cvakání a šli ho pomazlit, byl neuvěřitelně vděčný, až jsem měla choutky ho ukrást... =D Ale nechali jsme ho tam a aspoň ho řádně podrbali za ušiskami!!!



Mě by dnes zajímalo, která barva je ta "vaše"? Ve které se cítíte skvěle a máte pocit, že to jste vy!

kkiss

2 komentáře:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*