sobota 26. března 2016

Jarní NewIn

Pěkný prodloužený víkend!

Doufám, že si svátky užíváte naplno s rodinou, nebo lidmi, kterými jste rádi obklopeni. Připravila jsem si pro vás vcelku oddechový článek, kde bych vám ráda ukázala mé jarní novinky. Ne všechny budou asi ryze jarní, ale jsou kupované v tomto období, takže je za jarní můžeme považovat. Bude to směsice produktů na nehty, oblečení, ale i kosmetiky.

Jarní NEWIN pohromadě




Náušnice
Vždy jsem pro ně měla slabost a asi i navždy mít budu. Miluji je, ráda je střídám a mění se u mě období, kdy mám ráda menší, výraznější, nenápadné.. Zkrátka a dobře náušnic není nikdy dost. Většinu z nich mám z AliExpressu a "ostnaté" z Gatu.



Pomůcky na nehty
Ráda si hraji se svými nehty, tiskám na ně, nalepuji, tečkuji. A to byl ten důvod, proč jsem si pořídila velkou sadu štětečků a pomocníčků na zdobení nehtů. Dále jsem neodolala samolepkám na nehty, které slouží jako šablony a pak se strhnou, ty jsou z Ali (stejně tak štětečky) a samosebou i destička na tiskání.


Kryty na telefon
Ačkoli jsem si řekla, že se budu mírnit a nebudu bláznit jak u předchozího telefonu, kde jsem jich měla ani nevím kolik, nějak se mi to nedaří a já zkrátka podléhám a podléhám. Tohle jsou dva nejnovější přírůstky. Vzhled kamene mě lákal, jedná se o plastový kryt a dle mého názoru vypadá vážně skvěle! Černý alá krajkovaný krásně ladí se zlatými zády mého telefonu.

Tenisky
Pohltil mě elegantně ležérní styl, kdy se ke kabátkům nosí tenisky. Právě to bylo důvodem mého "lovu" po krámech. Nejprve se mi tak moc nelíbily, vlastně líbily na pohled, ale ne na noze. Díky D. jsem do druhého dne změnila názor, nechala si to projít hlavou a jsem šťastná, že je nakonec mám. Nenosím poslední dny žádné jiné, jsou neuvěřitelně pohodlné!

Džegíny
V minulém článku, kde jsme rozbalovali jarní DM box a zároveň jsem vám ukazovala mé úlovky z Lidlu (připomenout si ho můžete zde.) Rozhodla jsem se vám věci zahrnout i sem, protože by tu neměly chybět. Džegíny jsem nakonec koupila oboje dvoje, které byly k mání. Třetí byly květované a ty se mi už tolik nelíbily. Každopádně tyto dvoje jsem si zamilovala a velice ráda je nosím! Maskáčové leginy jsem si koupila kvůli obvázané noze, se kterou se do nich vlezu lépe než do klasických kalhot.

Trika, tílka
Nálet jsem udělala i na obyčejná trika a tílka. Tři trika jsou z Lidlu a to dlouhé černé a lila a pak červené s výšivkou. Červenou miluji a těším se, jak ho budu nosit! Ostatní dvě dlouhá jsou tuze praktická právě k legínám a džegínám. Dvě tílka, která můžete vidět jsou zase ideální pod nějakou košili, jelikož mají vysoký krajkový lem.




Kosmetika
S jarem vždy přichází spousta krásných jarních novinek. Já jsem neodolala hned dvěma. Tou první je limitka Essence Wake up spring, která mě nadchla svým fixem v lila barvě a také tvářenkou, která bude nenápadná a bude se tak hodit k většině líčení. Dále mě pak nenechala chladnou tekutá linka v modré barvě od Miss Sporty. Mají další tři barvy a teda vážení, stojí sakra zato! Za 69,90 BERTE JE!

Z mého jarního NEWIN to bude vše, dejte mi v komentářích vědět, jestli se vám nějaký úlovek líbí a čím jste si teď na jaře udělali radost vy? :)

kkiss

10 komentářů:

  1. Maskáčové nohavice musia byť pekné, viem si ich predstaviť s obyčajným bielym alebo čiernym tričkom, uff, teším sa na outfit, ak sa tu s nimi nejaký objaví :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nákupy, hlavně se mi líbí ty náušničky:-) A pak ještě ty oční linky Miss Sporty, podívám se po nich:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Úlovky z z Lidlu jsou skvělé a ani já jsem krásným třičkám neodolala. Naušnice nemají chybu a obaly na telefon také ne, ten s imitací kamene je vážně zajímavý. Já toho tento měsíc mám celkem dost a tak v nejbližší době se o to v článku podělím.

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoduchá tílka a trika kvituji! Naušnice jsou boží, líbí se mi všechny!

    OdpovědětVymazat
  5. tie tenisky su krasne!


    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ta tvářenka se mi líbila, ale nelíbilo se mi to neskladné balení, takže jsem ji tam nechala :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. ty modré náušnice vypadají naprosto báječně :)

    love the spring

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí kryty na mobil i tenisky :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tak to je teda pořádný new in! :) Moc se mi líbí trička a tílka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Najviac sa mi páčia tie kryty na mobil :)
    http://beautyporadca.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*