čtvrtek 23. května 2013

Bolestné za zubaře

Krásný čtvrtek, čtenáři =*

Toto letí, je tu čtvrtek a skoro konec týdne jako vyšitý.

V pondělí jsem měla v jednu hodinu nástup u své "milované" paní doktorky na zoubky ;(
Jsem z návštěvy zubařů vždy zoufalá a prožívám stresy již v noci a poté od časného rána až do hodiny D.

Možná je to způsobené tím, že jako malé mi dětská zubařka vytrhla nervy ze zubu bez jakéhokoliv umrtvení a od té doby se nemohu zbavit panické hrůzy.
Navíc má poslední návštěva u zubařky byla doprovázená mou první injekcí, díky které jsem opravdu nic necítila a byla jsem zato vděčná - hodinu se mi totiž vrtala v zubu a něco mi tam vystavovala - nemyslím si, že bych byla nějaká přecitlivělá nanynka, nikdy jsem si injekci dát nenechala a vždy to vydržela, ale když už byla bolest z vrtání hodně nepříjemná až nesnesitelná a bylo zapotřebí zub řádně vyčistit, kývla jsem.. Daní za znecitlivění mi byl půl den, kdy jsem měla mrtvou celou část obličeje a nemohla téměř dýchat jednou nosní dírkou...

Nevím jak vy, ale já většinou ihned od zubařky jdu do města.. Pro nějaké to odškodné. Většinou to bývá zmrzka, kterou nemusím kousat a pěkně mě zchladí, nebo zajdu do drogerie a odměním se v ní.
Jen tehdá jsem nikam nešla a mířila jsem si to rovnou domů do postele... To byl možná tentokrát ten pravý důvod, odměnit se dvojnásobek =) (díky bohu mi pouze odstraňovala zubní kámen a žádné vrtání se nekonalo).


Mé srdce plesá ještě teď
Ačkoli zubaře nenávidím a to opravdu bytostně, tak zato miluji následné návštěvy města s mojí mamušou =*
Vždy prolezem sice jen hrstku krámů, ale pokaždé si něco koupíme a mamuša kleje, kolik jsme tam zase nechaly peněz.
Tentokrát to byl hned první krám, díky kterému zaplakaly naše peněženky...
Zamilovala jsem se již na sto honů do krásek, které jsem viděla zdobící mé nožky.... Ach....


To jsou ony. Zkrátka je miluji! Především díky jejich tvaru, přesně takovýto tvar jsem hledala, původně jsem chtěla červenou barvu a nude (na které si brousím zuby, tím spíš, když jsem sehnala a jsem nadmíru spokojená s těmito), ale když jsem uviděla tyto!! Mé srdce se roztálo.. Stříbrnou barvu mám velice ráda, vždy to byla má silnější favoritka oproti zlaté, i když ta ji momentálně hodně dohnala. Tak či onak, kombinace drobných ostnů a blyštivé slzičky, kterými jsou poseté a hlavně jejich tvar... <3







Nu a protože mám celkem bystrý zrak, nemohla mi uniknout ani tato kabela, která se nacházela ve stejném obchůdku..
Měli ji v několika barvách, ale stříbrná byla stříbrná. Ještě když už jsem v ruce držela své nové lásky...


Mně se tato kombinace zdála jako nerozlučná dvojka, která MUSÍ odejít se mnou domů =)



Detail kabelky


Mám opravdu velikánskou radost a obávám se, že botičky budou (alespoň na nějaký čas) mé TOPky =) Křivák z Booho s nimi bude tvořit neuvěřitelné duo.

Když už jsem byla v tom městě, nemohla jsem nenavštívit svůj oblíbený Rossman. Ať si říká kdo chce, co chce... Ten náš je prostě pro mě nejlepší a jiný na něj nemá (s výjimkou toho v Německu).
Šla jsem pro 2 konkrétní věci a to lak na nehty, na který jste mne nalákaly vy bloggerky, jelikož díky Lucce z lucietheshoesmaniac si hodně z vás udělalo nehtíky na základě jejího skvělého nápadu. Jemně růžové a navrch lak s drobnými stříbrnými flitříky.. Náramná kombinace! Jelikož jsem měla doma pouze laky s velkými konfetami, musela jsem si ho pořídit.


Další věcí, kterou jsem potřebovala byla řasenka. Sice tomu není tak dávno, co jsem si jich pořídila v krátké době hned několik, ale ne všechny mi sedly a tak jsem je porozdávala. Nevím čím to je, ale na ty, které stále mám, si mé řasy asi nějak zvykly a nemaluje se mi s nimi tak dobře. Proto je musím nechat odpočinout a vrátit se v nim v jakémsi cyklu.. Máte to někdo také tak? Nebo jsem jen já divná? Mám novou L´oreal "křídlovku" a zprvu byla krásná a žádná jiná se jí nevyrovnala, ale po týdnu začala dělat řasy ošklivé =/ Také mi nesedla dosti chválená L´oreal X5 Volume =/ Takže ta tu leží párkrát vyzkoušená a prostě nemám už ani chuť dávat jí další šance. Teď jsem se nějak rozpovídala a odbočila, takže se omlouvám a zpět k aktuální koupi. I na mě dolehla akce od Maybelline řasenka+Colour Tattoo. Nechtěla jsem si pořizovat nijak drahou řasenku a svou investici viděla max do 200,-. Nakonec jsem sáhla po tomto setu za 169,- a doufám, že mi nová "raketa" sedne =)




Na fotu můžete také vidět věcičku na nehtíky, kterou jsem si moc oblíbila. Momentálně mi dochází a tak bylo načase pořídit si novou. Korekční pero na nehty - Essence.
Mimoto jsem dlouhou dobu hledala nějaké sérum na vlasy určené k večerní/noční péči. Měla jsem stříkátko od Nivey, ale už ho několik měsíců nemohu nalézt v žádném obchodě.
Přečetla jsem mnoho diskuzí a recenzí na nejrůznější přípravky a jako favority byly zmiňování: Dove, Nivea (nesehnatelná) L´oreal Elseve s mateří kašičkou. Bohužel, když jsem v minulém týdnu v drogerii hledala alespoň jeden z těchto přípravků, nebo klidně i jiný, který by byl přímo určený na noc, nic jsem nenašla.
Dnes se na mě ale štěstí usmálo a já našla (tedy má mamuša) tento od Dovu.
Mám z něj obrovskou radost a to i přesto, že včera jsem si koupila olejiček do konečků od Yves Rocher (má trošku jinou konzistenci než olejíčky, které mám od Schwarzkopfu). Mé vlasy tedy budu snad konečně broukat blahem i po noci =)

Článeček byl dneska myslím si více jak vyčerpávající a mě by zajímalo:

Jak se vám líbí botky a kabela?
Co noční přípravky na vlásky - znáte, máte ?


kkiss

19 komentářů:

  1. Ty botičky jsou skvělé!! Wow :)
    Zubaře také nemám ráda a mívám stejné nervy jako ty, tak si z toho nic nedělej :* Pozitivum? Alespoň se můžeš odměnit přeci :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =) Úplně mě uchvátili.
      No, to je pravda, na všem se musí najít něco pozitivního =D

      Vymazat
  2. Nemám ráda ani špičaté boty, ani vybíjené, ale tyto Tvé jsou vážně super efektní! Líbí se mi :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. krásný botičky .) moc se mi líbí, kde si je pořídila? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja chdodím ku zubárke celkom rada:D mám to ako taký relax, keďže ku každému zákroku mi dajú znecitlivejúcu injekciu:D a ja vobec nič necítim.
    Tie boty su uplne úžasné:)Koľko prosím stáli?
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D =D Opravdu jsi mě pobavila, asi to začnu brát také rak =D =D
      Děkuji moc, stály mě 550 ,- =)

      Vymazat
  5. Po mojich zubnych operaciach, strojceku a vyhlaseni ze bude musiet vyrezat zuby mudrosti ma uz zubar nejak netrapi :DD

    boticky TOP ! :) A tiez som zvedava na obchod ! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D =D Tak to je také celkem síla.. ACH JO..
      Děkuji mnohokrát, jak jsem psala výše, jsou z teplického obchůdku s obuví =)

      Vymazat
  6. boty jsou zajímavé, já bych k nim volila spíš nějaký psaníčko než tu kabelku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor =)
      Psaníčko by k tomu bylo určo skvělé, ale žádné hodící se nejspíš nemám =( Ale i kabela se mi k nim líbí =)

      Vymazat
  7. Botky jsou skvostné! Jako pro punkovou popelku:*

    OdpovědětVymazat
  8. tie topánočky sú fakt krásne!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Nemôžem si pomôcť. Topánočky sú jednoducho nádherné !

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud nemáš svého zubaře ráda, tak zkus jinou zubní ordinaci, já chodím do zubní ordinace praha, je to tam fajn a pracujou tam jenom profíci http://www.jbmedic.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já to měla stejně jako ty - panická hrůza už když mě nějaký zub začal bolet, protože jsme věděla co přijde. Teď už mám naštěstí dobrého zubaře ale stejně se strachu a takovému podvědomému zneklidnění nevyhnu. Vždycky si říkám, že je lepší tam jít a mít to rychle za sebou.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*