úterý 7. května 2013

MustHave - které postrádal můj šatník

Pěkný úterní večer svým čtenářkám a čtenářům =*

Dnešní den jsem strávila jako poslední školní v letním semestru před zápočtovým týdnem.
Čekalo mě "nekonečných" 6hodin výuky společně se 4hodinami přestávky mezi nimi.

Den se poměrně táhl a já už ani nevěřila, že se dočkám jeho konce. První dvouhodinovka německého jazyka byla delší než kdy jindy a já netrpělivě očekávala, až se ručičky hodinek zastaví na 9.35 (a oznámí konec první dvouhodinovky).

Poté jsme vyrazily s bruneťátskou přátelkyní na snídani - tak trošku náš úterní, obvyklý rituál. Já jsem zhřešila a dala jsem si kávu s příchutí oříšků.

Poté jsme se odebraly projít nákupní centrum na Andělu.. Začínáme být velmi otrávené, jelikož tam trávíme každou volnou chvilku - je to totiž nejbližší "útočiště" mezi volnými hodinami a známe ho už nazpaměť.

Jedinou cílenou zastávkou pro mě bylo Tally Weijl, ve kterém jsem si o víkendu v Německu pořídila tři nová trika s krátkým rukávem různých barev...

Zde mám na sobě šedé, které sice není moc vidět, ale s čistým svědomím mohu zvolit šátek s neonově žlutou a k tomu jen výrazné balerinky

Věřte nebo ne, ale tento prvek chyběl mému šatníku jako voda na poušti...

Mám nejrůznější topy, trika, košile, tílka a já nevím co vše s nejrůznějšími zdobeními, aplikacemi, nápisy atd atd.. Ale žádná barevná, "čistá", nepotištěná trika..

To se ale v sobotu stalo minulostí. Jelikož miluji doplňky - především náušnice a náhrdelníky a v poslední době jsem začala být celkem "šátko-maniačka", začala jsem postrádat jednoduchá trika různých barev, ke která bych mohla dotvářet právě díky všem svým opomínaným doplňkům, které jsem nemohla "vyvenčit" tak často jak bych chtěla, nýbrž jsem neměla pořádně k čemu a s čím je kombinovat.

Abych se dostala k "jádru pudla". V sobotu jsem si v Německu pořídila 3trika za cenu dvou v černé, lososově neonové a šedé barvě a dnes dokoupila tmavě šedé, levandulově fialové a oranžové triko.

Mám z nich nesmírnou radost a jen lituji, že barevná škála nebyla ještě větší =)







Trika jsou tak trochu odměnou za pondělní úspěšně složený zápočet z ekonomiky, takže příští týden v pátek mě čeká zkouška ... Amen se mnou a zlé pryč.

Co vy a jednoduchá, jednobarevná trika?
Vlastníte, jaké barvy?
A jaké barvy se případně líbí vám z mnou zvolených =)

Kkiss

16 komentářů:

  1. ja mám zase naopak v skrini väčšinu takýchto jednofarebných tričiek:) tvoje sú krásne, páči sa mi aj stih do Včka, a z farieb asi čierna,šedá a ružová :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Teda, aspoň je vidět, že to má každý člověk jinak =) Původně jsem moc pro V výstřih nebyla, přeci jen se mi víc zamlouvala ta s obloukovým, ale v těchto dvou barvách měli pouze s V a tak jsem udělala výjimku =)

      Vymazat
  2. skvělé, takové kousky se vždy hodí :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som si kúpila v tally toto tričko, ale v žltej farbe, iné farby neboli :/ ale takéto jendofarebné tričká sa vždy zijdu, potom možno použiť výrazné doplnky, aj ja to tak robievam, nemám rada prezdobené tričká, preto väčšinou volím jednofarebné topy/tričká.. v piatok držím palce na skúške :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada, ze jsem k tomu take dozrala :)
      Dekuju moc :-*

      Vymazat
  4. Super, to se neztratí nikdy :)) a na kolik tě vyšly? :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedno stalo 149,- pri koupi 3ks jsem platila dve :) nemohu si je vynachvalit i kvalitou, zatim super, uvidim po vyprani :) ve srovnani s cenami a predevsim kvalitou jinde je to nesrovnatelne :)

      Vymazat
  5. Moc hezká trika, kouinu po nich v TW :) když jsem byla ve škole, taky jsem velmi často o pauzách chodila na Anděla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak asi sama vis, ze clovek si to tam celkem rychle proslapne :)
      Super, pak dej vedet, jestli jsi take poridila :)

      Vymazat
  6. Jednobarevná trička a tílka jsou základním prvkem mého šatníku. A včera, při uklízení skříně, jsem zjistila, že si také musím nějaká dokoupit. :-)

    http://www.diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Jednobarevná trika se fakt nikdy neztratí :) Taky budu muset nějaká dokoupit, v takku mají za 99Kč, takže super :) Ale tohle jsou boooží barvy! :)
    Ráda bych tě pozvala na giveaway! :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za pozvani, zucastnila jsem se :) jinak 99,- je super cena, pokud maji nejaky vyber barvicek, mozna zajdu mrknout jeste tam :)

      Vymazat
  8. Já zase nemám skoro žádné tričko s potiskem :-)
    Miluju šátky, brože, výrazné náhrdelníky a taky už mi není dvacet let (ani dvacet pět :-D) a tak jsem zakotvila u jednobarevných bavlněných triček, tílek, topů a k tomu doplňky.
    Většinu mám teda Basic od H&M (pracovala jsem tam a v likvidaci starých sezón šly do slev za sedm pětek, takže jsem je brala pomalu po regálech :-D ) a od TW mám teda zatím jedno v takové tmavší béžové barvě. Zrovna jsem ho vyprala, suším a detailně zkoumám, jestli se nepřetáčí švy - což je třeba extra problém u věcí z New Yorkeru (teda aspoň já na to měla "kliku" u více věcí) a zdá se, že dobrý. Žádný akce jsem si teda nevšimla - občas mívají dvě za cenu jednoho nebo tak nějak, ale tohle bylo normálně za 149Kč, což je taky milá cena :-) Asi si zaskočím ještě pro další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? Tak to je super :) koukam, ze jsem s timto trickovym vyberem otalela a ted se nemohu nabazit, je to opravdu zaklad satniku. Asi k tomu musel dozrat cas :) Jinak jedno triko stalo 149,- a pri koupi 3 jsem platila pouze 2 :) Zatim si na jejich jednoducha trika nemohu stezovat, extremne se nevytahavaji a zatim tedy ostatni vydrzela i prani, snad tato take obstoji :) Jinak ani se nedivim, ze jsi je brala skoro po regalech :) v dnesni dobe to je opravdu za hubicku :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*