středa 8. května 2013

Nehty posledních dnů

Pěkné sváteční odpoledne =*

Dnes ihned po svém probuzení jsem se necítila nejlépe, bylo mi špatně od žaludku a měla jsem šílené návaly až pocity na omdlení...

To mi ten den ale pěkně začal... Byla jsem sama na sebe naštvaná, že mám takovýto stav (aniž bych za něj mohla), jelikož jsem musela (a stále musím) za dnešní den zvládnout a stihnout spoustu věcí.

Mé rozpoložení nezlepšilo ani kolem oběda, rozhodla jsem si zkusit na hodinku odpočinout. To mi velice pomohlo a postavilo na nohy, takže jsem zasedla k dalšímu učivu - tentokrát k angličtině, ze které píši v pátek test, abych dostala (doufejme, že se povede napoprvé) klasifikovaný zápočet.

Venku je u nás celkem krásné, i když s mraky střídavé, slunečné počasí, má mamuša odjela zkrášlovat a sázet na zahradu a já jsem zavřená doma, mezi svými 4mi stěnami a snažím se co nejvíce soustředit na učivo a nacpat si do hlavy co se jen dá.

Nic se nesmí přehánět a tak si dělám pauzu a vrhám se na tento článek...

Přestože nejsou mé nehty v posledních dnech zrovna ve formě a to i přesto, že pravidelně jím Biosil Plus a před lakováním barevným lakem dávám "zlatý zázrak" na růst, stále se mi mé nehty velice štěpí a jejich délka není nic ke chlubení hodného.

Tak či onak, mám doma nepřeberné množství laků a miluji upravování nehtíků na nejrůznější způsoby a i přes málo času v poslední dnech, na nalakování si vždy nějakou časovou skulinku najdu.

Mám tu pro vás některá fota z posledních tří lakování....

První jsou nejnovější. Již dlouhou dobu jsem toužila po zebřích nehtech, protože tento vzor zkrátka miluji. Našla jsem si pár obrázků a potom tutorialů na YouTube, kde se mi jeden styl zamlouval nejvíce a tak jsem se nechala inspirovat a vytvořila tyto nehty. Původně byl tutoriál na zebru na všech 5, ale to se mi zdálo už moc a tak jsem tímto vzorem ozdobila pouze dva prsty na každé ruce. Tato kombinace by se mi velice líbila a více sexy přišla s červenou barvou, ale na tu poslední dobou nemám moc náladu, protože nejsem zrovna kamarádka s touto barvou při odlakovávání a mým nehtům (dle stavu, ve kterém se po odlakování nachází - i přesto, že používám lak podkladový) také zrovna neprospívá.






U zvířecích vzorů ještě chvíli zůstaneme...
V Německu jsem si o víkendu pořídila dva další laky do sbírky a musela je ihned vyzkoušet. Kombinace je to trošku neobvyklá a netradiční, ale ve finále se mi líbila.






Nejstaršími nehty, které vám dnes ukážu jsou velice jarně pojaté.
Neonové barvičky, růžová a kytičky =)



Co vy a lakování nehtů?

Líbí se vám některé mé nápady na lakování?

Užijte si volníčkový den =*

7 komentářů:

  1. tiež sa mi tie prvé veľmi páčia :))) krásny vzor a teba veľmi vystihuje :P a posledné sú krásne jarné :))) prajem ti skoré zotavenie nech ti je lepšie zlatko! :***

    OdpovědětVymazat
  2. sú krásne určite sa inšpirujem :)

    sisablog

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první jsou nádherné!!! :)
    A přeji, ať ti je brzy lépe :*

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. nechty nelakujem, som lenivá. ale tie leopardie sú skvelé, páči sa mi tá kombinácia farieb.:))

    OdpovědětVymazat
  5. velmi pekne pačia sa mi :)) romy

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*