pátek 24. května 2013

Tužky na oči, gelové stíny, pořadač na karty

Jak říká nadpis, dnes bude řeč o vícero věcech najednou =)


Jelikož jsem vyhrála skvělou tužku na oči (společně s laky) značky BarryM a v nedávné době si pořizovala světle modrou tužku na oči v Německu a neodolala před pár dny ani tyrkysové, vodě-odolné z Yves Rocher, ráda bych vám je dnes představila.

V neposlední řadě to bude také pořadač na karty, který jsem už potřebovala jako sůl. V posledních dnech jsem dostala další nové karty do nejrůznějších obchodů (jako Fruitisimo, anebo právě zmiňovaný Yves Rocher) a má peněženka začala díky nim praskat ve švech.

Jelikož jsem žena a mám ráda věci jak účelné, tak ale i pěkné (aby se na ně dalo koukat), pátrala jsem po nějakém pěkném pouzdru, které by pěkně schovalo a uspořádalo mé karty a zároveň se mi i líbilo.


Hledání to nebylo snadné a na ebayi jsem našla mnoho pouzder nejrůznějších druhů, barev a provedení. Finančně jsem za něj nechtěla utrácet mnoho a stanovila si tak limit 100,-. Nakonec se mi to podařilo a já našla (světe div se) úžasné zebří pouzdro až z Číny za 60,- i s poštou. (Doposud nemohu pochopit, že z takové dálky to dokáže přijít za takový pakatel a z Anglie bývá pošta ohromná).


Pouzdro je pevné a velice bytelné a uvnitř se ukrývá 7 přihrádek. Říkáte si možná, že to není moc. Přihrádky jsou ale celkem široké a tak si do jedné můžete vložit karty dvě, anebo i víc. Já jsem si karty uspořádala podle frekventovanosti používání a ty, které téměř vůbec nepoužívám, dala do jedné přihrádky. Přijde mi to jako úžasná a velice praktická věcička. Jediným minusem je snad to, že je "zvlášť od peněženky" a při střídání kabelek na ni nesmíte zapomenout. Uvidíme, jak se mi to bude dařit, ale já věřím, že to nějak zvládnu a brzy si na nový přírůstek a musthave mé kabelky zvyknu.


Snad prominete, že se takto rozepisuji, ale někdy mám hold "žvatlací" a potřebuji se k jednotlivým věcem řádně vypovídat =)
První tužku, kterou jsem si pořídila a ráda bych vám ji tedy i jako první představila, jsem si kupovala už snad před 2-3 týdny v Německu v DM. Jedná se o značky P2 Cosmetics, která patří přímo pod záštitu DM a u nás ji zatím budete jen marně hledat - i když nechápu proč, ale budiž.
Ceny mají více jak velice příznivé, tužka vyšla na necelá 2€ - tuším přesně 1,46€. Cena v poměru s kvalitou je více jak úchvatná. Tužka opravdu drží na svém místě, má krásnou, sytou barvu, je matná a dobře se s ní pracuje. Odstín, který jsem si pořídila se jmenuje 150 mint.



Líčení se světle modrou/mint barvou jsem si v poslední době velice oblíbila a líčím se tak pořád. Používám ji především do vnitřního koutka oka k jakémusi olemování. Prozáří to tak pohled a líbí se mi to.



Vezmete to popořadě díky pořadí na fotce. Další, nejnovější je tužka od Yves Rocher, kterou jsem si vyhlédla v katalogu. Velice mě zaujala na fotce, kde s ní byla nalíčená modelka. Tužka naživo byla ještě krásnější a i když se ji budete snažit prstem rozmazat, tak se vám tak nepodaří, jelikož je vodě-odolná a navíc drží opravdu jak přikovaná. Její cena v akci je tuším 159,-.



Dále na fotce můžete vidět úžasnou černou s kapkou stříbrné. Vytváří opravdu nádherné odlesky a tento skvost se ke mně dostal čirou náhodou a to výhrou v Giveaway. Jedná se o značky BarryM a odstín vodě-odolné tužky Bold Gun Metal. Má skvělou sytou barvu, při přejetí prstem se s ní také nic nestane, těším se, až s ní vytvořím své první líčení.

Na fotce jsou vidět také laky BarryM 
Poslední co na fotce můžete vidět jsou gelové krémové oční stíny od Color Tattoo od značky Maybelline. Vidím na ne pět většinou samou chválu a i já sama se musím k ní přidat, jelikož jsou úžasné. Na výběr byly spolu s řasenkou dva odstíny a to černá a tato růžovo metalická. Jelikož černých stínů mám poměrně dost, sáhla jsem po této něžné variantě a jsem nadmíru spokojená. Skvěle drží a jejich konzistence je zkrátka božská.


Ještě pár fotek na sluníčku a bez.




Závěrem ještě pár fotek =)



A nezapomínejte, že s úsměvem jde všechno líp =) =*



Jak se vám článek líbil?
Co říkáte tužkám?
Vlastníte také pořadač na karty?

kkiss

37 komentářů:

  1. no teeeeda, s tými ceruzkami vyzeráš ako morská víla :))) veľmi ti pristane taká modrá farba :) a zakladač na karty je super vec, tvoj zebrí vzor,hihi :))) to by sa aj mne zišlo,lebo to mám všetko nahádzané v peňaženke...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji =* To bylo krásné a milé, prý mořská víla =)) Jéééé. Jsi miláček =*
      Pouzdro je určo účelné, také jsem toho už měla v peněžence až až.

      Vymazat
  2. krásný líčení, na jaro ideální :)) moc ti to sluší jsi roztomilá

    OdpovědětVymazat
  3. ten organizer vyzera strasne super :) u akeho predajcu si ho objednavala ak sa smiem spytat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také z něho mám radost =)
      Určo se zeptat smíš, ale bohužel si to už nepamatuji =/ Měl velice složitou a poměrně dlouho přezdívku, každopádně stačí zadat "card holder" a už jen listovat a hledat =)

      Vymazat
  4. Když ty jsi taaaak krásná! :) a taky super nehty :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, krásné barvy, jsi krásná! I nehty a pořadač super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Májí moc, jsi moc hodná =) Jsem ráda, že se líbí

      Vymazat
  6. ta tyrkysová na očích ti vážně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, ten pořadač na karty je moc hezký, něco takového by se mi taky hodilo.. Sice mám dost přihrádek v peněžence, ale stejně to nestačí :D.. A musím říci, že to výraznější líčení se mi na tobě moc líbí, taky bych chtěla být tak šikovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak!! =D také se mi to sice vešlo do peněženky, ale takhle je to vše pohromadě a na jednom místě a ještě se mi tuze líbí díky "mému" vzoru =)
      Děkuji moc, moc šikovná nejsem a je to velice jednoduché =)

      Vymazat
  8. Wauuu, to líčení mě uplně dostalo! Jedním slovem NÁDHERNÁ :*
    Pořadač je roztomilý, ale ještě více mě zaujaly tvé krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Teda děkuji mnohokrát =*
      Děkuji, děkuji, jsem tuze ráda, že se líbí =)

      Vymazat
  9. krásne ceruzky :) tá svelunká je ňuňuňu :D

    OdpovědětVymazat
  10. líčenie je kráásne, ako aj ty :) kočka ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší, prostě nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta mintová je nádherná, pro tebe dělaná!

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší :) a nehtíky jsou moc povedené :)
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. kráska jako vždy!!;), mám dotaz, jakou řasenkou jseš nalíčená?:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát =) Řasenka je to tentokrát tuším nová Loreal Wings.

      Vymazat
  15. Krásné líčení a líbí se mi i všechny nafocené stíny/tužky! Škoda, že v našich drogeriích značka p2 není. Já mám sice tři p2 laky, ale dovezla mi je z Německa kamarádka. Jinak jsem ráda, že jsi s tužkou spokojená :) A manikúra je taky moc hezká a sluší ti, skoro bych tipla, že je dělaná těmi novými laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem potěšená =) Ano, to mě velice mrzí už delší dobu =( Vždy si něco od této značky přivezu. Mám už úctyhodnou řádku laků a teď jsem zakusila tužky jak na oči, tak rty a zkrátka PARÁDA =) Děkuji za kompliment na mani, v hlavní roli opravdu láčky od Tebe =* Jsem nadšená!

      Vymazat
  16. Pořadač na karty je skvělá věc, taky se po nějakém rozhlížím. Na té poslední fotce jsi roztomilá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát =) Určo se to vyplatí, je to pěkně pohromadě =)

      Vymazat
  17. Ja doufala, ze ta prvni bude z yves rocher, achjo:((( super veci!★

    OdpovědětVymazat
  18. mas krasny prstynek !!! :) odkud je?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*