pondělí 26. srpna 2013

Nákup v německém DM

Odprostíme se na chvíli od oblečení a bot a přesuneme se po dlouhé době také ke kosmetice.

V Německu velice ráda (v centru Drážďan) chodím do Galerie do DM. Je to snad největší DM, které zatím znám, ale hlavně je opravdu dobře zásobované oproti těm ostatním. Mají tam většinu značek pohromadě, plus ty, které byste třeba ani nečekali.

Nejradši bych tam strávila alespoň hodinu kocháním se a zkoušením, čicháním a patláním si hřbetu své ruky nejrůznějšími přípravky.
Čas je ale vzácný a tak se snažím jím neplýtvat. Ani při mé poslední návštěvě centra jsem se nemohla jeho návštěvě vyhnout a k mému milému zjištění probíhaly zrovna slevy u mé oblíbené kosmetiky P2.

Pečlivě jsem si prošla celý stojan a vybrala hned několik kousků, které byly v akci.
Krom P2 jsem si pořídila také lak na nehty od značky Manhattan a nové glittrové linky od Essence, které k nám mají teprve dorazit - no jo, ČR zase 100let za opičkama, znáte to...

Bude to letem světem a ukáži vám výrobky mrtvé.. Postupem času se jim ale podíváme na zoubek a zjistíme, jaké jsou a jak vypadají v akci.

Závěrem nesmím také zapomenout na nový přírůstek k rtěnkám, ale spíše by se mi chtělo napsat balzámkům. Vybrala jsem si odstín od P2 ve velice světle oranžovém odstínu - možná bych ho přirovnala ke své Whisperce. Budete mít možnost posoudit sami někdy v budoucnu.



Co vy a P2 kosmetika, znáte? Co máte za výrobky a jaké si chválíte a které naopak?

kkiss

11 komentářů:

  1. Nádherné barvičky zlatí, P2 kosmetiku neznám, ale mrknu po ní protože mě laky zaujaly. Budu se těšit na recenzi na ty glittrové oční linky, pokud se pro ni rozhodneš, alespoň bych věděla, zda je koupit či ne :) <3

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné produkty ♥

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/ (na mojom blogu práve prebieha giveaway, pridaj sa ak chceš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevíš, jestli je i v německém DM značka ASTOR? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď v Německu jsem si to užívala:)...maska sem, maska tam...šampony, sprcháče, ale i máchadla, prací prášky :))...my domu jeli, jako bychom se odtamtud stěhovali :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, tak to věřím! Je to jiný slev a přesně jak píšeš, i my si nakupujem prací prášky a všechen sortiment tam =) Dokonce i šmakulády pro Baileynku =)

      Vymazat
  5. S touhle značkou žádnou zkušenost nemám, ale ty odstíny jsou krásné <3 až k nám dorazí linky, tak si jedny určitě taky ulovím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na linky brzy recenze, jinak já tu P2 zbožňuju, vždy bych to tam vykoupila =D

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*