sobota 31. srpna 2013

Sobota + Burčák

Krásné sobotní odpoledne =)

Dnešní den jsem měla v plánu jet se svými rodiči do Německa, jelikož se mi blíží škola, ale co hlavně.. dvoje narozeniny dvou kamarádek, z čehož jedny kulatinky, takže je potřeba vymyslet něco pořádného.

Německo se však nakonec nekonalo, jelikož tatínek a následně i maminka odpadli z jejího delikátního obídku - lituji, že jsem nepořídila foto, ale bylo to božské.

Nu a já jsem se rozhodla napsat pár řádků vám =)
Včera taťka přivezl (náš) první letošní tekutý penicilin burčák a tak si tu dávám do nosu a připravuji nějaké fotečky k chystaným článečkům. Po dlouhé době jsem se pustila do líčení a to jen a jen proto, že jsem na Pinterestu - mimochodem, stává se mou další závislostí a následuje mílovými kroky Instagram, který velice ráda prolézám a sama si na něm upravuji vlastní fota, našla několik báječných nápadů na líčení od jedné skvělé slečny - nebudu zatím jmenovat, prozradím až v samotném článku - která mě natolik ohromila, že jsem se rozhodla ve volném čase si sednout a zkoušet a líčit a patlat... No uvidíte, budete moci posoudit sami =)


Sluníčko u nás dnes střídavě vylézá a zase zalézá, no nevím, jak tohle celé přetahování mezi sluncem a mraky dopadne. Jasného favorita ale mám a to slunce ! ;)

Jsem dnes poněkud nabita pozitivní energii - i když se cítím být celkem unavená, ale to bude určitě tím burčáčkem, který tu ucucávám a jak to leze do hlavy, tak s tím přichází i únava =D chichi.., takže ji chci (tu pozitivní energii) předat i vám a podělit se tak o ni, nejsem totiž sobec =))

Co máte v plánu na víkend? Již pozítří hola hola, škola volá - mě to čeká až za měsíc, takže si ho hodlám patřičně a náležitě užít =)

Ráda bych se ještě vrátila k tomu Pinterestu... Stává se pro mě opravdu drogou, našla jsem tam spoustu tak zajímavých nápadů, které prostě nutně potřebuji vyzkoušet =D že to snad ani možné není. Nejedná se jen o líčení, nenechte se mýlit, jedná se i nejrůznější DIY projekty nejen v kuchyni, nehtové návody, nápady, no prostě paráda! Opravdu, pokud máte chvilinku, doporučuji se zaregistrovat a číhnout se tam, pro každého je tam něco a každý si tam tak tedy přijde na své.

No, už se začínám zase nějak moc vykecávat =)) Ale vedu tu monolog a ráda bych dialog..
Takže tímto končím pro dnešní den, přeji vám krásně strávený víkend - pro školáky - užijte si ho a naberte řádně sil na pondělní start - nu a budu ráda, když se podělíte o své plány na víkend a ti z vás, kteří už měli letošní tekutý penicilin (burčák) mi mohou také sdělit sladké tajemství a to jak jim chutnal =))

Cheers


kkiss

6 komentářů:

  1. ...tvé články na mě vždy přenesou pozitivní energii!:) také bych raději slunce, ale ani deštěm neopovrhuji.
    Na víkend se chystám hlavně psychicky připravit na pondělí :D a pořádně se naposledy vyspat bez toho, aniž bych měla hlavu plnou učení.

    OdpovědětVymazat
  2. V Německu jsem si burčáček dávala do nosu snad často :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Beruško na líčení se budu moc moc těšit a na Instagramu tvůj profil prolézám hrozně ráda <3

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, já taky letos ještě burčák neměla :(( Ale dala bych si.. hezké fotky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, dneska jsem si na tebe vzpomněla v Bershce u zebřích balerín :D a jinak ty čelenky, cos sháněla... mají i v H&Mku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene!! Jééééj, to kdybych viděla, tak bych se asi neudržela =D =D Moc mě to potěšilo =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*