pondělí 19. srpna 2013

V rytmu královského leoparda

Přesně v takovém outfitu, jak praví výše napsaný název, budu zahalená během dnešního článku+outfit postu.

Přestože toho mám v poslední době docela dost - má momentální brigáda (monitoring transportů) je celkem časově náročná a nevyzpytatelná. Sice nepracuji přesný počet hodin denně, jako je tomu u ostatních brigád, ale zase musím být v pohotovosti v podstatě 24 hodin denně, jelikož nikdy nevím, co právě přijde.

Ať tak či onak, jak už jsem se v jednom článku zmiňovala, vzhledem k veliké obtížnosti hledání brigády toto léto, jsem nesmírně šťastná, že ji mám. Čím delší dobu ji dělám, tím více si na ni zvykám a je pravdou, že mě více baví. Někdy sice proklínám emaily, které mi oznamují další probdělou noc a také začínám zjišťovat, co to vlastně znamená být obětí mobilního telefonu. A v tom horším případě, když to není ten váš, ale služební... Nevěřila bych, že budu tak zblblá (zodpovědná), že si ho začnu brát s sebou i na toaletu - co kdyby mi někdo volal a já zrovna nebyla na drátě.. To si přeci nemohu dovolit.. ;D haha..

Jak jsem už psala, časově jsem vytížená poměrně víc jak dost, ale i přesto si nezapomínám najít čas na něco odreagujícího, relaxačního a zkrátka mimopracovního.
V týdnu jsem měla doma na hlídaní mou devítiletou rošťandu, které se dvouměsíční prázdniny chýlí pomalu ke konci. Už jsem s ní nějaký čas během těchto prázdnin trávila, nebylo to tedy prvně. Jedinou výjimkou bylo, že jsem předtím nebyla pracovně vytížená jako teď. 
Ať tak či onak, myslím si, že jsme si společné dva dny užily a i přesto, že jsem přes noc pracovala a moc toho nenaspala, mě napumpovaly pořádnou dávkou energie.


Protože byl celkem pěkný, slunný den, rozhodla jsem se, že si udělám procházku po Teplicích. Na koupák to ráno díky většímu množství mračna nevypadalo a ani časově bych to nejspíš nezvládla. Tento plán byl tedy ideálním řešením.

Po poledni jsme tedy vyrazily. Do města jsme šly pěšky, prošly jsme si park a také jsme fotily. Ve městě jsme si odměnou za ušlé kilometry daly zmrzku, koupily na doma nějaké ovoce na večerní hody a jely zpět domů - tentokrát autobusem. 

Na sebe jsem si vzala: klobouk, který jsem dostala darem, šátek Colloseum, triko Tally Weijl, kalhoty NewYorker, mokasínky Tally Weijl, kabela Colloseum.








Momentka dne závěrem ;)


Závěrem jen, nezapomínejte myslet pozitivně a usmívat se na svět.. Všechno zlé je k něčemu dobré a za každým mrakem se nachází opět slunce.

kkiss

14 komentářů:

  1. Super kombinace... Ta modrá je vážně nádherná.

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná kombinace beruško, hrozně moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. krasna a ta taška je teda riadna neviem čo by som do nej podavala:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to teda je, ale vždy se něčím naplní =))

      Vymazat
  4. Odober bud klobuk alebo satku bije sa to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně se to tak zrovna líbí =) Ale díky za názor, milý anonyme ;)

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší! Je to super zkombinované všechno :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj chci se zeptat kde ještě je všude ten krámek colloseum vidím,že tam mají moc hezké věci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Já o něm vím pouze v Německu v Elbe Parku =)

      Vymazat
  7. Ten šátek je úžasný! Snad každý outfit udělal jedinečným.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*