středa 7. srpna 2013

Vytoužené proutí na nohy

V dnešním článku se mrkneme na jeden výprodejový kousek, který však až tak výprodejový nebude.

Jedná se o takové hodně originální ťapky, které mě zaujaly již v Chorvatsku, když jsem šmejdila po místních obuvnictvích.
Nutno podotknout, že měli na výběr ze tří barevných odstínů, ale ten, který mému oku a posléze i noze lahodil nejvíce, ten neměli v mé velikosti.
Ťapičky jsem si tam tedy nekoupila, ale utkvěly mi v hlavě a já na ně nezapomněla.

Chtěl tomu asi osud, který mi je seslal do Gatu, ve kterém jsem nedávno byla na kukačku a konečně se stala jejich majitelkou.
Na výběr měli ještě odstín černé, ale ta se mi na nožce nelíbila tolik. Kdyby byly ještě ve stříbrné, asi neváhám a koupím i je. Cena byla více jak přívětivá (a to ani nebyly ve slevě) - stály nějakých 149,- ?
V Chorvatsku bych za ně dala také 149, ale kun (tedy zhruba krát 3,40,-) - byly sice z jemnějšího plastu, který byl protkávaný jemněji, vložím sem foto pro porovnání těch chorvatských. Mám z nich radost a když potřebuji něco na rychle přeběhnutí, nebo do auta na řízení, okamžitě po nich sahám a jsou velice využívané. Mám z nich ohromnou radost!

Jak se vám tyto plácačky líbí?

kkiss



Krásně mi ladí s kabelkou z Chorvatska

Zde botičky v Chorvatsku


28 komentářů:

  1. Perfektní kombinace s kabelkou !! Skvěle jsi pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, byla jsem nadšená, jak to k sobě poté jde =)

      Vymazat
  2. sranda je, že čosi podobné mi raz priniesol krstný, ale ja som to za svet nechcela nosiť. na základnej škole (fu, 15 rokov dozadu) to v tom čase mala len jedna slečna z bohatej rodiny, všetci sa týmtopánkam smiali :D dnes by som sa za nimi potrhala, ako sakra dobre vyzerajú!

    OdpovědětVymazat
  3. a nebyly za tu vyšší cenu značky Melissa?

    OdpovědětVymazat
  4. ja som mala takéto ešte ako prcek a bolo to ešte v časoch komunizmu a možno prišli ku mne z kapitalistického sveta, to už fakt neviem. boli ružové (sestra dostala tyrkysové), milovala som ich, lebo ako boli "umelé", klopkali, keď som kráčala, čo som bola ako malinká slečna vo vytržení, že aj ja vedľa mamy klopkám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D tyvado!! Tyhle neklapou =/ Škoda, přesně ale vím, o čem mluvíš, také jsem zbožňovala když jsem mohla klapat vedle mamuši =)

      Vymazat
  5. Jsi originální, to se musí nechat :).

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou pěknéé! :) Akorát škoda, že napodobenina mel :( Jinak jsou pohodlné až za hrob, s tím souhlasím! :) Ty v Chorvatsku byly taky pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Mel botek se moc nevyznám, ale je mi jasné, že oni jsou asi na "plasťáky" mistři =)

      Vymazat
  7. Botky vypadají zajímavě a moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  8. Som jediná ktorej sa nepáčia? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerajú krásne, ale zaujímalo by ma, či ťa nenahrýzli. Minulé leto som mala jedny čierne gumové balerínky, ktoré sa na slnku riadne rozpálili a tá bolesť bola hrozná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu :-O Ojoj, zatím jsem s nimi problém neměla, ale je fakt, že jsem je nikde pořádně na slunci neměla, tak uvidíme..

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*