středa 21. srpna 2013

Zebří divočina

Jelikož a protože mám dnes (konkrétně 19.8.2013 21.16) před noční, rozhodla jsem se pro vás připravit nějaké články a tento bude jedním z nich.

O víkendu jsem po dlouhé době zavítala se svými rodiči do Německa. Jela jsem tam s potřebou si pořídit jednu jedinou věc a tou byla černá, obyčejná sukně v "áčkovém střihu" cca ke kolenům. Jednu takovou jsem měla, ale už to chtělo nějakou novou. Vzhledem k tomu, na jaké škole studuji, je ideálnějším oděvem něco slušnějšího, takže šaty a různé kombinace košil a halenek jsou ideálním řešením a i já se v tomto typu oblečení cítím velice dobře.

Dnes to ale nebude o sukni, tu vám představím někdy příště. Dneska bych se chtěla podělit o svou radost ze světa spodního prádla. Naposledy jsem vám ukazovala tuším prádlo z Lindexu, kde jsem si kupovala podprsenku v černé a posléze ve slevách také v bílé barvě, pro připomenutí stačí mrknout zde: klik.

Tentokrát se bude jednat o set, ale trošku divočejší, než byla podprsenka z Lindexu. Zebru miluji, to asi už nebude tak těžké uhádnout a tento set jsem si toužebně přála strašně dlouho. Ještě když byla zima, jsem chodila o pauzách mezi přednáškami po Praze a prolézala New Yorker a hledala padnoucí velikost podprsenky. Bohužel, nikde jsem "tu pravou" nenašla...
Až teď v Německu, když jsem jako do posledního krámu zavítala právě do NY a prolézala slevy, respektive zbytky, které z nich zůstaly, narazila jsem na stojan, kde viselo posledních 5 kusů těchto podprsenek a 2 sety kalhotek.
Neváhala jsem, vybrala si velikosti a šla zkoušet. Světe div se, konečně jsem našla tu svou - celkem mě překvapila velikost, jelikož si kupuji normálně naprostou odlišnou. Asi to hold všude sedí jinak a není tedy nad vyzkoušení.
Šťastná jako blecha jsem si set odnesla k pokladně - byl mi zkrátka souzen.

Možná to pro někoho bude trošku divočina, ale já mám ráda od všeho něco.A tak tedy k jemnému, něžnému spodnímu prádlu přibyl i tento poněkud wilde style.




Co vy a spodní prádlo? Jaké barvy a typ preferujete?

kkiss

14 komentářů:

  1. Jako vypadá to pěkně to jo, mě se moc líbí ty kalhotky, ta podprsenka je pěkná ale ten růžový lem to tam hrozně kazí, je to hrozně divoký a mě se ten pás tam nelíbí, jinak by byla ta podprsenka hrozně pěkná, ale kalhotky nemají chybu ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, moc děkuji za názor =) Mně se ten lem právě moc líbí, ale krajkový by byl třeba ještě lepší =) Jinak bych brala ještě kombinaci s červenou, olalala, to by bylo moje =))

      Vymazat
  2. Zlato na tobě si snad ani nic jiného než zebřičku představit nedokážu :P prádýlko se mi moc líbí, kdyby místo toho růžového lemu tam byla třeba taky nějak ta krajka tak by to bylo ještě lepší ;) ale líbí se mi :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D jsem posedlej magor, je mi to jasné! Jinak děkuji moc, ta kraječka by nemusela vypadat vůbec bledě, naprosto souhlasím =*

      Vymazat
  3. Tak na takovou divočinu si moc nepotrpím... Možná kdyby místo růžového lemu byl černý, ale takhle... Přítel by se "po rozbalení" asi pěkně leknul :D

    http://pragueinstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Hihi, zasmála jsem se Martí =) Moc děkuji za názor, je to trošku úlet nu =)) Mě zrovna uchvátil =D

      Vymazat
  4. krasne:) milujem vyrazne spodne pradlo

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež by sa mi na podprsenke namiesto pásu páčila krajka ako je na nohavičkách, ale aj takto je to fajn :) Rovnako si myslím, že človek by mal mať z každého rožku trošku. Občas sa treba odviazať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ta kraječka by tam vypadala možná ještě lépe, to souhlasím. A jsem úplně stejného názoru s odvázáním se =))

      Vymazat
  6. moj snubenec je maniak na spodne pradlo cize len podprseniek mam doma cez 50 :D ale toto mas velmi peknu kombinaciu!

    Inak WELEDA giveaway stale trva tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wawawoo, tak to musí být teda ale sakra masaker =D to se mi líbí! A děkuji moc!

      Vymazat
  7. Ja mam podobne, ale tehdy jsem ho kupovala v Newyorkeru myslim. Tky proste zboznuju zebry a ruzovou <3 akdyz je to oboje dohromady? neodolam :D

    looromanova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, také ho mám z NY =) Přesně, naprosto s Tebou souhlasím, ještě by se mi líbila kombinace s červenou..MMM =))

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*