středa 30. října 2013

Domečky pro má jablíčka

Někdo si možná klepete na hlavu, co to plácám....

Ale ano, řeč bude o nových pouzdrech na mé "appláčky" =D - to zní hrozně, ale je tomu tak.

Nikomu není tajemstvím, že si ujíždím na zvířecích vzorech a tím nejoblíbenějším se v posledním roce stal zebří. Chystám pro vás článek, kde vám vysvětlím, jak to všechno vlastně začalo a představím vám svůj zebří koutek a zebří věcičky, kterých už se nashromáždilo úctyhodné množství.
Dnes to ale bude o výše zmiňovaných pouzdrech.


Nejsem si jistá, které jsem si teď koupila dřív, ale bylo to tuším v rozmezí jednoho až dvou dnů.
Má přátelkyně mi jednoho dne poslala fotku, na které bylo i kus něčeho zebřího a protože tam, kde jsou pruhy podobající se zebře, tam jsou i má zvídavá očka. Musela jsem tedy vědět, copak že to je.
Bylo to pouzdro na telefon, které si má přátelkyně pořídila v New Yorkeru. Měli je prý ještě v gepardím provedení - bylo mi řečeno.



Týden předtím, než mi poslala toto foto jsem běhala po OC Nový Smíchov a hledala nějaké pouzdro, do kterého by se mi vešlo mé jablko i s krytem - moc takových totiž není a když, tak se mi moc nezamlouvají a o týden později tohle! Byla jsem šťastná, že jsem neučinila unáhlenou koupi a počkala.
Jakmile byla možnost, zašla jsem do New Yorkeru a odstartovala výběr - telefon s krytem se do něj totiž perfektně vešel a tak bylo jasno.
Rozhodování to nebylo jednoduché a ačkoli miluji zebru, zakoukala jsem se do geparda. Jedním z důvodů nevzetí zebry bylo také to, že už ono pouzdro měla má přátelkyně a i přesto, že se nechala slyšet, že jí případný stejný kryt vadit nebude, rozhodla jsem se neopičit se =)



Jeho vzhled připomíná doslova srst geparda, jelikož je chlupatý - a to se mi šíleně moc líbí!! Jeho cena tuším 129,- nebo 149,-.

Druhým pouzdrem, které jsem si pořídila, protože mě břinklo doslova do očí na metry daleko, je zebra v kombinaci s růžovou. Přiznávám, že jsem měla trošku negativní cuky vůči té růžové - líbilo by se mi víc v kombinaci s červenou, ale nakonec mě přátelkyně popíchla, že i jí se tuze líbí a tak jsem ho vzala.
Vlastním už jeden kryt na iPad se zebří tematikou, ale z gumového materiálu, tudíž ne příliš vhodný na převážení v tašce.
Díky tomuto krytu je i cestování s ním vyřešeno. Jediné, co bych vytkla je jeho materiál - "textil"? - což není moc praktické a uvnitř gumičky, které při používání v pouzdru zamezují dokonalému stlačení ikonek, které se nachází úplně v rozích - jablíčkáři pochopí. I tak své koupě nelituji, jelikož využití bude 100%.
Ipad pouzdro: Terranova, cena: 299,-.


Co vy a vaši chytří pomocníci? 
Máte na ně také nějaké "domečky"?
A jak se vám líbí ty mé?

kkiss

17 komentářů:

  1. Jééé to je krása se na to dívat, miluju jak leoparda tak i zebru! Krásně si to nazvala beruško, já teď také dostala jedno jablíčko a přemýšlím, jestli se na ně dá vůbec sehnat nějaký obal, asi prozkoumám internetík :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak na svůj chytrý mobilek mám zebru :P jak jinak <3

      Vymazat
    2. Ano, ano! Všimla jsem si Tvé zebřičky na telefonu =)
      Jů, tak snad seženeš nějaký pořádný kabátek, kočko =)*

      Vymazat
  2. Já mám zebří vzory taky ráda, bohužel mám pokoj teď zrovna tak uzpůsobený že zebří koutek by v něm zrovna nevynikal:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale přeci nevadí, můžeš si udělat i jinou radůstku s tímto motivem =) Každopádně chápu, já když jsem předělávala pokoj, byl zebří motiv hlavním plánem =)

      Vymazat
  3. mas to fakt krasne :)

    Inak pozyvam na moje 4 vyrocie blogu a giveaway o GUCCI RUSH 75ML! tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ten obal na iPad je skvělý :) Já mám case od Applu, a nicmoc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já si potrpím na pro někoho kýčácké věci, ale prostě dle nálady obal =)

      Vymazat
  5. Taky se chci podívat po nějakém pouzdýrku na ipad, mám takovej ten "kryt" od apple ale chce to něco originálnějšího. A na iphonu mám motýlý lehce infantilní od číňanů. Moc hezký článek, mám ráda tvůj blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo mrkni, výběr je obrovský a i ceny jsou velice příznivé. Každý si přijde dnes už na své =)
      Jůů, infantilní pouzdro musí být náhodou super =) Já na tyhle věcičky prostě jsem!
      A moc děkuji, strašně mě to potěšilo!

      Vymazat
  6. Wow, kryty jsou moc krásné :) Nejvíce na mě zapůsobil ten zebří motiv.:)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se líbí =) Ten mi také ihned padl do oka.

      Vymazat
  7. Na mobil mám plno "domčekov :D" ale na laptop len jeden obal a ten je celý ružový, lebo to je moja farba :).

    Julie's blog

    OdpovědětVymazat
  8. u mne vede zebří s růžovým zipem!!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*