pondělí 14. října 2013

Kočičí milovnice

Mám toho pro vás tolik na srdci, o co bych se chtěla podělit...

O narozeninové dárky a veledary - doslova druhé (první letošní) Vánoce.
Pár novinek v šatníku, které mi přibyly, ale také radosti doslova za hubičku. Nové náušnicové poklady, které se mi podařilo ukořistit ve slevách, ale také článek o tom, jak se zrodila má zebří závislost.

Dnes si povíme o něčem velice podobném, ale zeber se to týkat nebude, alespoň prozatím. I na ně totiž přijde řada v samostatném článku.
Nejednou jsem se zmínila, že ráda prolézám dětská oddělení krámů, především pak H&M a C&A. 
Jelikož jsem maminkou (záměrně nepíši majitelkou, protože vztah je to mnohem hlubší) jedné chlupaté potvůrky a to britské modré kočičky Bailenky, rozhodla jsem se s vámi podělit o celkem "úchylku", kterou jsem si vypěstovala ani nevím jak.

Miluji zvířata a to jakákoliv, ale na oblečení, konkrétně tričkách, převládá zvířátko jen jedno. A je jím právě kočka. Nevím, které triko bylo prvním a odstartovalo tak lavinu a "kočičí smršť", ale podělím se s vámi o úlovky (asi ne všechny), které mám právě ze zmiňovaného C&A nebo H&M a je na nich kočičí motiv - nebo spíše konkrétně -> KOČKA.
Tak mě napadá, že možná právě dětská oddělení se spíše zaměřuji na motivy zvířatek a je to logické... A i možná to bude důvodem, proč mě ta dětská oddělení neustále tak přitahují. 

Jak si budete moci za pár okamžiků sami všimnout, přednost dávám jejich "obličejům". Možná proto, že miluji jejich oči, ten výraz v nich bývá nepopsatelný a tolik mě přitahuje. Velice zajímavým jevem také zůstává, že jsou vesměs bílá (ta trika). Čehož jsem si všimla v podstatě až při focení. Čím to bude? Fanda bílé vyloženě nejsem, to už spíše oroduji za černou. No.. ať tak či onak, kočky hýbou mým šatníkem =)

Ráda bych před smrští fotek podotkla, že jsem cíleně vybrala trika s "KOČKAMI DOMÁCÍMI" nikoli s motivy koček divokých a vlků - těch mám totiž také celkem úcty hodnou část spolu s gepardy, ale to je zase jiná kapitola a o té třeba někdy příště....



Jako číslo jedna
bych vám ráda představila nejnovější úlovek. Jedná se o triko z dětského oddělení H&M, které jsem pořídila v Praze v OC Smíchov asi za 249,-. Vzala jsem si snad velikost 164cm nebo 170cm, aby bylo delší a volnější a opravdu jsem z něho nadšená!!


Obličejík ve mně evokuje kočičí miminko a ta očka - skvost! Nápis už je jen třešinka na dortu. Zatím nemám pořádnou fotku v outfitu, tak alespoň takto:



Dalším kočičím úlovkem
je triko, které mi koupila má milovaná mamuša ke Dni dětí tuším a to na mé přání. Našla jsem ho v C&A stálo do 200,- . Uznávám, je asi hodně dětské, jelikož kočička na něm je kreslená, ale mně se šíleně líbilo, i kdybych ho měla nosit na doma.




Bílé triko s mint očičkama
bílé kočičky jsem si pořídila jak jinak než na dětském H&M někdy v období minulé zimy. Líbilo se mi, protože bylo až na oči celkem nenápadné a dá se tedy snadno kombinovat.




Čičina s královskou korunou
byl úlovek z dětského H&M někdy na zlomu jara/léta. Aplikace mi přijde velice dobře propracovaná a ani ta koruna by tam dle mého názoru být nemusela.




Závěrem triko,
které jsem si pořídila s tím předešlým, ale na sobě ho měla snad jen jednou... Možná ani to ne? Nevím proč, ale ještě nenastala jeho doba, každopádně jsem si ho připomněla a myslím, že to na sebe nenechá dlouho trvat.Je to švanda kousek, který jsem tam za směšnou cenu, kterou si už nevybavím, nemohla nechat.


Tak.. Co na to říkáte?
Možná, že jsem blázen, ale stojím si za tím a nestydím se zato, protože každý jsme přeci nějaký =)

Co vy na mé kočičí kousky, to si ráda přečtu dole v komentářích...

kkiss

17 komentářů:

  1. To posledni je nadherny. Taky hodne nakupuju v detskem, maji tam super veci za fajn penize. Zboznuju tricka s potiskem, akorat v posledni dobe se snazim pblikat elegantneji a to k tomu moc nejde, navic v lete tricka nemuzu:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu naprosto rozumím. Já jsem člověk mnoha tváří, alespoň co se tedy oblečení týká =) Elegantní módu také miluji, ale i tuhle ulítlou =)

      Vymazat
  2. Jsou krásný :-), slusi ti.
    Xoxolucyfashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. No to jsi mi neměla dělat....Takže dětské oddělení, třeste se! :)
    Miluji motiv koček...mám stejnou úchylku jako ty:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úžasné! Kočička kam se podíváš! Moc ti to sluší Andrejko :P

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je bomba, nádherné trička!!! Taky miluju jejich oči, ale teda asi spíše u těch divočejších.. a kočičí líčení očí, jojo, to je moje:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mluvíš mi z duše, i ta šelmácká mám doma, tak o nich třeba někdy příště =)

      Vymazat
  6. Tomu říkám opravdu kočičí láska :-) Jedno takové tričko by se líbilo i mě :)

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem úchyl =D Ale jsem to já. Třeba se brzy staneš také majitelkou nějakého takového =)

      Vymazat
  7. Tééda, to je koček :D:D To já zas takovej fanda nejsem.. :D Ale mám pár triček s kočičkama, ale spíš na doma.. Ještě i v Pimkie se dají najít pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D To teda...
      Jéééj, děkuji z typ, to jsi mi sem snad ani neměla psát =D

      Vymazat
  8. Já miluju kočky víc než lidi (:D), ale teda přiznám se, že žádnou věc s kočkama nemám..asi bych to měla napravit :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*