pátek 11. října 2013

Podzimní radost

Páááátek bláznů svátek... =)

Konečně tu máme konec týdne.
Od pondělí jsem si prvně zakusila "život v Praze přes školní dny". Respektive... V minulém článku jste mohli vidět, že se snažíme zvelebit nové bydlení, malujeme a děláme co je potřeba.. Jenže neustále dojíždění bylo velice náročné především na brzké ranní vstávání a to především v ty dny, kdy jsme měli školu od osmi od rána. Rozhodli jsme se proto zůstat v Praze v pensionu.
Ubytování bylo útulné a příjemné, udělala jsem pár fotek a možná vám je někdy v budoucnu ukáži, abych se tak podělila o jeden ze zážitků.

Proč ale o tom všem píši...
V Praze jsem nocovala od pondělí do čtvrtka - tedy tak, jak budu přebývat v novém bydlení další týdny, až bude hotové.. Ze středy na čtvrtek přišla krize a to normálního a prachsprostého stesku a smutku po domově. Tím rozumějte snad úplně vše... Těšila jsem se na svou postel, vanu, pokoj (neboli mé zebří království), ale také na rodinu a své malé chlupaté dítko - Baileynku =* .

Myslela jsem si, že to snad ani nebudu moc řešit, ve čtvrtek večer se vrátím domů a zkrátka nebudu to nějak extra prožívat, ale stalo se opakem.. Možná nejsem zvyklá a je to pro mě velká změna, nebo teprve bude, ale každopádně stesk přišel.... =)

O čem to ale bude dnes?
O jedné z podzimních radostí, které jsem si udělala v uplynulých dvou týdnech...
Konkrétně o hnědé tašce se cvoky, kterou jsem si zamilovala na první pohled. Měli ji ještě v černém provedení, ale vzhledem k tomu, že vlastním velice podobou jak stylem, tak vzhledem z C&A, kterou můžete často vidět jako součást outfitu, volba barvy byla jasná.
Jsem z ní nadšená a to tím spíš, za jakou cifru jsem si ji pořídila... Chcete ji slyšet??? Tak já vám ji teda řeknu....  299,- !!!

A takové nákupy se prostě co? VYPLATÍ ;)

Co vy na to, jak se vám líbí podzimní úlovek, za v mých očích, krásnou cenu?

kkiss










12 komentářů:

  1. A kde jsi ji pořídila? :) Sháním něco na tento způsob, akorát v černém provedení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V teplickém krámku se šikmookými prodejci =) Když dostanou zboží, je to tam učiněný ráj =)

      Vymazat
  2. Krásná kabelka :) a o stesku mi něco povídej :D
    looromano.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě že nejste muž, rok nebo dva na vojně...Bez mobilu, internetu, koupelny, soukromí.. To jste jako malá nejezdila ani na tábory?
    Aleš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaale jezdila, ale nemela jsem je nikdy moc rada. Clovek jsem spolecensky a dosti sobestacny rekla bych, kazdopadne jsem take velice citove zalozena a to u me prevlada a ozvalo se to pri prvnim odlouceni nanecisto :)

      Vymazat
  4. Myslím, že jsem ji v Asii viděla, měli ještě světlou, že jo?

    Je krásná! A k těm botkám jde super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus, to netusim :) kazdopadne cernou jo, svetlou si nevybavuji :)

      Vymazat
  5. K šikmookým prodejcům musím taky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně dostávají super věcičky, už mám další úlovky za hubičku =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*