pátek 18. října 2013

Vůně květin

V ne zrovna moc teplých dnech je zapotřebí si je nějak zpříjemnit...

Já jsem se rozhodla, že je zpříjemním i vám a to tak, že se s vámi podělím o své narozeninové květiny.
Miluji květiny, možná raději mám ty řezané, které jsou vlastně už "mrtvé" a nevydrží tak, jako ty v květináčích, ale i přesto je mám velice ráda a i za tu "krátkodobou krásu" se mi vyplatí si je jednou za čas dopřát, když zrovna není nikdy, kdo by se o to postaral =)

I ostatní květinky v květináčích mi nejsou cizí, ale od určité doby jsem je přestala mít ve svém pokoji. Upřímně nejsem pilná starostlivá majitelka, takže by jen trpěly a tak jsem tomu raději předešla. Dalším z důvodů, proč jsem v pokoji do mých narozenin neměla žádnou "květináčkovu" je ten, že mám již třetím rokem kočičku Bailenku a na kytičky je ona celkem potvůrka... Zkrátka ji velice baví s nimi blbnout a dokáže jim pěkně "vylepšit" fasádu k nepoznání =D Změnilo se to až teď o narozeninkách, kdy mi tatínek místo řezané daroval v květináčku - udělala mi ohromnou radost a už má své čestné místečko u mě v pokoji. Doufám, že mi brzy neodejde do věčných lovišť, nýbrž mě čeká velice pendlovací život, každopádně má mamuša ji leknout jistojistě nenechá =)

Uf, nějak jsem se zas rozjela a rozepsala...
Na narozeniny se každý rok těším i z toho důvodu, že většinou dostanu nejednu nádhernou řezanou květinu, kterou se pak kochám, i když většinu z nich neponechávám v pokoji, do doby jejího totálního uvadnutí.
Rok co rok jsou to skvosty a tento rok jsem byla jak v jiříkově vidění, protože jsem dostala něco, co jsem v životě neviděla a za originální nápad vděčím své přátelkyni T., která nápad vystihla a zakomponovala do ni můj motiv - ZEBRU. Když jsem ji spatřila poprvé, nechápala jsem, jak je to možné a zprvu si myslela, že je to bílá růže nabarvená černým sprejem =D Velice vtipná myšlenka... Pak mi bylo vysvětleno, že zebří růžičky jsou z krepového papíru, na který jsem týden před oslavou poukazovala v jednom krámu, kde jsem se svou  přátelkyní pořádala nákupní šolichání ;D

Konec řečí, tady fotky květin.

Přeji provoněný den a ptám se vás,

jaká je vaše oblíbená květina - případně barva - a proč?

kkiss






6 komentářů:

  1. To bol super napad ti tam takto zakomponovat zebricku :)) Co s tyka mna a kvetin, tak mne mama na silu dala do ibzy par crepnikov a chodi si to aj sama polievat :DD lebo ja nato vazne nemyslim ... co sa tyka tych "rezanych" kvietkov ked som bola mensia nemala som kvety rada ... ale teraz ako starnem :P viem cito vazit a naozaj ma to potesi ....ale co mam asi najradsej su klasicke kvietky niekde na zahrade v skalke a tak v prirode :)

    + mas nadherne vlasky !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to je take velice zajimave :) ach ty mamci, kdyby jsme je nemeli :)
      A dekuji :)

      Vymazat
  2. Krásné kytičky jsi dostala :)Já mám ráda všechny květiny, ale nějak nejvíce mi přirostli k srdci asi tulipány :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnou zebří kytičku si dostala, pěkný nápad :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*