úterý 25. března 2014

Láska ke krajce ♥

Krajka...
Textura, kterou miluji už několik měsíců, ne-li let. Přijde mi ženská, prudérní, něžná, vyzývavá, zkrátka dokáže se tvářit mnoha tvářemi.

Když jsem byla před pár týdny v Německu, zamilovala jsem se do světlých jarních bot s krajkou na bocích. Botičky měli ještě v černé, ale ta mi na jaro přijde moc temná, tmavá, ale i tak byly moc krásné.Jejich cena byla kolem 40-45€, takže žádná super cenová hitparáda. Rozhodla jsem se je tam tedy s těžkým a bolavým srdcem nechat a dobře jsem udělala!!!

Na botky jsem zapomněla a už se k nim nijak nevracela ani ve vzpomínkách. Potom jsem na ně narazila na Botovu, kde je měli kolem 748,- a možná ještě stále mají.. Tolik peněz se mi ale za uzavřenou botku, kterou bych unosila do doby, než začnu nosit baleríny na plné čáře, nedala.
Nákup byl tedy vyřešen a rozhodnut dřív, než by stačil začít.


No.. Ale já dnes stejně s těmito botičkami přicházím a cesta k nim byla doslova jak slepá k houslím.
Jeden všední den, kdy jsem byla odpoledne ve městě, jsem se sešla na chvíli s N., se kterou jsme vlezly do prvního oblíbeného krámečku s botkami, doplňky a oblečením. Dostaly jsme se do míst s botičkami a mě očka přecházela.. Jenže jsem pospíchala a tak jsem vše jen přelétla pohledem, který mi ale spočinul na nádherných lososovo-růžových kotníčkových kráskách.. Byly překrásné a měly kamínky podél zadní strany zipu - zapínání. Než jsme došly k pokladně, prohodila jsem před N., že ty byla vážně moc krásné a ona na to, že je má schované u pokladny a jde si je koupit =)) Ghihi, jak stejný to máme vkus =* Byly opravdu překrásné a nedivila jsem se a když mi řekla jejich cenu, málem jsem padla...!!! 349,- !!!! Žádná cena se jim nikde jinde nevyrovnala a věřte mi, že věřím v to, že jejich kvalita by byla srovnatelná.
Když jsme opouštěly krám, kochala jsem se ještě věcmi za výlohou a uviděla je!!! Světle béžové krásky s krajkami... Och, mé srdce poskočilo, ale už jsem musela jít..
Celý večer jsem na ně myslela a nemohla jsem je vyhnat z hlavy... Druhý den časně ráno mi to nedalo a já se vydala do města znova. Byla jsem před krámem přesně v 8 a nikde nikdo - a to měli v 8 otevírat. Sešla jsem se opět s N. , a že se zajdeme mezitím než otevřou, podívat do drogerií. Jakmile jsme už v horní části ulice, vidíme majitele krámku, že jedou do práce =D Jaký to pech.. Ještě jsem zapomněla zmínit, že za výlohou mé krásky už nebyly!!! =,(
Nakonec jsme šly do jiného krámku s hadříky, kde jsem si za překrásných 135,- udělala radost v podobě krajkového tílka. Měli ho ještě ve světle modré, která byla neméně krásná, ale přišlo mi, že se světlou barvičkou mi půjdou různé kombinace mnohem lépe.


První radost by byla a já jsem měla jasný cíl, koupit si k tílku ty boty!! Upřímně to bylo tak, že jsem si koupila tílko s myšlenkou v hlavě, že tam na mě v tom krámečku botinky čekají a s tílkem budou tvořit vysněné duo! =D


To čubrníte, jak zdlouhavý může být článek o koupi dvou věcí co? Jestli vás to neba, nečtěte ;) Ale už se blížíme do finále..

Vrátily jsme se s N. do krámku s botkami, vlítla jsem dozadu a hledala. Oči blikaly po botkách a..... Byly tam! Čekaly na mne, v mé velikosti! Chtěla jsem si ze zvědavosti zkusit ještě jedny podobné, ale ne tak vytuněné, tmavěji hnědé botky také s krajkou, ale osud tomu nechtěl - neměli mé číslo - a tak bylo rozhodnuto.








A tak jsem si koupila tyto krásky, které miluji a umiluji je nošením - snad =D =D =D

Jakpak se vám tyto krajkové botičky líbil?
Máte rádi krajku?
Snad brzy uvidíte obě dvě věci i v outfitu =)

kkiss

17 komentářů:

  1. Botky vypadají moc hezky, jsou nevšední a hlavně originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, jsem z nich unesena! :) obrovska radost

      Vymazat
  2. Krajky miluju! Super kousky! Botičky jsou božské, akorát kdyby bylo na mě, tak je beru bez těch cvočků a kamínků :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem do krajek furt vetsi blazen :D nemoc! Mne se ty kaminky libi, prijde mi to propracovane. Ale i bez nich bych je brala :D to je fakt!

      Vymazat
  3. Já jsem se na ně shodou okolností včera dívala v jednom obchodě v Olomouci. Jsou opravdu moc pěkné a hlavně originální a stylové, těším se, až je na tobě uvidím v akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? No super :) kdyz jsem videla tu cenu, musela jsem si je proste vzit :)) outfit snad uz brzy!

      Vymazat
  4. Miluji krajku, boty jsou úžasné, taky potřebuji. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Bot bych si asi v obchodě nevšimala ale tady vypadaji úžasně.

    OdpovědětVymazat
  6. Jee tie topánočky sú krásne! A aj tielko je krásne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tielko je krásne, ale topánočky nič pre mňa...

    OdpovědětVymazat
  8. OoooO :O Moc krásné botičky!!!!!!!!!!!! :D kdes je koupila?? :O :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*